ORHAN GENCEBAY KONSER VERMELİ Mİ VERMEMELİ Mİ?

Neler Olduklarını Biliyorsunuz...
Forum kuralları
Bu forum fikir paylaşım forumudur ve geyik kesinlikle yasaktır. Gencebay hakkında oldukça ciddi meseleler masaya yatırılır ve değerli gönül dostları tarafından enine boyuna incelenir. Konu dışına çıkan üyelerin mesajları sorgusuz kaldırılır yada üyeye ceza verilir.

Re: ORHAN GENCEBAY KONSER VERMELİ Mİ VERMEMELİ Mİ?

İleti Murat Yaşar 06 May 2008, 18:19

Bencede vermesin... ;)
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti uğur07 06 May 2008, 22:13

orhan gencebay eskıden de konser verırdı bn 89 dogumlym yas olarak bır cogunuzdan kcugum ama arastırma yaptıgımda konser verdıgını gordm herkes gıbı bende bır konser vermesını ve onu canlı dınlemeyı cok ısterım bunun ıcın herseyımı verırım ama malum saglık sorunu gundeme gelırse yıne hangımız bunun altından kalkabılıcez ?mutlu bır gun kara bır gune donmesı hepımızı yurekten yaralar.. uur.
uğur07

İleti idam_mahkumu 06 May 2008, 22:16

uğur07 yazdı:orhan gencebay eskıden de konser verırdı bn 89 dogumlym yas olarak bır cogunuzdan kcugum ama arastırma yaptıgımda konser verdıgını gordm herkes gıbı bende bır konser vermesını ve onu canlı dınlemeyı cok ısterım bunun ıcın herseyımı verırım ama malum saglık sorunu gundeme gelırse yıne hangımız bunun altından kalkabılıcez ?mutlu bır gun kara bır gune donmesı hepımızı yurekten yaralar.. uur.

Kardeşim aramıza hoş geldin, belli yüreğin sevgi dolusun. Yalnız bir noktada yalnış var, Orhan abi hiç sahneye çıkmadı ve konser vermedi. Sadece televizyon kanallarında, Playback konseri verdi. Canlı değil. Bir de istisnadır, Show tvde 3 yıl evvel 10-15 dakikalık canlı performans sergiledi. Oysa bu topicte süre gelen tartışma, Orhan Gencebay'ın devasa halk konserleri vermesi ile ilgilidir. ki genel kanı da her zaman "vermemesi" yönünde olmuştur.
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti AŞK_MEZARI 07 May 2008, 00:20

H.G ARAMIZA ABİ :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti vedat 09 Haz 2008, 09:06

valla mesajları okumadım ama bu konunn altında neden gencebaycılar dernegi yok yazıyordu işte bu gencebaycılar dernegi olsa zaten babayı seven babaya tapan türkiyede malesef sayılıdır isteriz ki herkez sevsin tabi cok seveni var ama bu sitedekiler ayrı benceevet gencebaycılar dernegindeki olanalra verse diye düşünüyorum sadece onlara kayıtlı olanlara
vedat
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti muratali 25 Haz 2008, 16:02

Yaş olmuş 64. Kendini ispatlayacak biride değil. Bence de vermemeli.
muratali
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti eren179 13 Tem 2008, 20:28

Ben gerçekten Orhan Gencebay ın neden konser vermedğini merak ediyorum.(Ben halk konserleri verdi diye biliyorum daha önceden ama)Yani bunun ne gibi bi sebebi olabilir acaba konsere gelenlerin taşkınlık yapacağından mı korkmuş diyeceğim ya da iyi bir organizasyon mu olmadı bunlar bana pek inandırıcı gelmiyor tabi doğruysa...
eren179
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti asakallı 15 Tem 2008, 11:55

eren179 yazdı:Ben gerçekten Orhan Gencebay ın neden konser vermedğini merak ediyorum.(Ben halk konserleri verdi diye biliyorum daha önceden ama)Yani bunun ne gibi bi sebebi olabilir acaba konsere gelenlerin taşkınlık yapacağından mı korkmuş diyeceğim ya da iyi bir organizasyon mu olmadı bunlar bana pek inandırıcı gelmiyor tabi doğruysa...

Kardeşim şimdiye kadar Orhan Gencebay kendisi olarak hiç konser vermedi
ama kendi plak çalışmaları öncesinde bazı sanatçılara konserlerinde sazıyla eşlik etmiş ve çok büyük bir ilgi görmüştür.
tabi ben bunları görmedim ama görenlerden yazılanlardan okuduğum kadarıyla böyle olmuş
ve de korkma diyede bir şey yok neden korksun ki işin sadece üretim kısmında kalmayı yeğlemiş
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti eren179 15 Tem 2008, 20:28

evet üretim kısmına sonuna kadar katılıyorum Allah başımızdan eksik etmesin böyle sanatçıları...ama bu konu belki de onun hayatında önemli meselelerden biridir diye düşünüyorum...ayrıca artık birilerini yetiştirmeli ya da ne bileyim bir okul açmalı bunlar onun büyüklüğüne yakışır düşüncesindeyim...
eren179
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti mahjoup 20 Tem 2008, 14:13

Bende yakın çevreme yıllardır anlatıp durduğum bir fantezi var.19 Mayıs Kutlamaları kapsamında 19 Mayıs Stadında Orhan Baba sahneye çıkar... Stad tıklım tıklım doludur.Orhan Baba çalar Samsun söyler.Orhan Baba söyler Samsun söyler bu böyle sürer gider...

Yorumlara baktığımızda genel bir karamsarlık hali,performans endişesi vs. vs. gibi dinleyici merkezli bir yaklaşım var.Elalemin aynı yaştaki adamları Dünya turnesi yapıyor.İstanbul u sallıyor ama Orhan Baba otursun köşesinde niye..? Ya detone olursa,ya mızrabını düşürürse ya şarkı sözlerini unutursa...

O çıksın sahneye biz söyleriz.Maksadımız aynı ortamda bulunmak şarkılarını bir ağızdan söylemek değilmidir?Onu Yakından görebilmek değilmidir?

Ben de detone oluyorum Hatasız Kul Olmaz da sev beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii derken ama söylerken mutlu oluyorum onun da bizlerle beraber söylemekten mutlu olacağına eminim.Allah gecinden versin Hakkın emri vaki olduğunda canlı canlı Orhan Baba dinlemiş kullardan olmayı diliyorum.Berhudar olun...
Kullanıcı avatarı
mahjoup

ÖncekiSonraki

Masadaki Mühim Mevzular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir