hayat kavgası yazdı:O pragramı seyretmiştim.Çok iyi hatırlıyorum.Çünkü abim ve ablamda gencebayı çok sever.Hep beraber seyretmiştik.Orda geçen mevzuları arkadaşlar yorumlamış hepsine katılıyorum.Ben size farklı bir ayrıntı yazacağım.Ben o pragramda Gencebayı ilk defa konuşurken dinlemiştim.Evet evet konuşurken.Yani konuşurken ki ses tonunu ilk defa duymuştum ve bayağıda etkilenmiştim.Düşünün artık zamanında bizim neler çektiğimizi.Şimdiki arkadaşlar halinize şükretmeli bence.Popstara karşıyız ama işin bir de bu boyutu var.Her hafta görüyoruz.O zaman 10 yılda bir.

aydın yazdı:hayat kavgası yazdı:O pragramı seyretmiştim.Çok iyi hatırlıyorum.Çünkü abim ve ablamda gencebayı çok sever.Hep beraber seyretmiştik.Orda geçen mevzuları arkadaşlar yorumlamış hepsine katılıyorum.Ben size farklı bir ayrıntı yazacağım.Ben o pragramda Gencebayı ilk defa konuşurken dinlemiştim.Evet evet konuşurken.Yani konuşurken ki ses tonunu ilk defa duymuştum ve bayağıda etkilenmiştim.Düşünün artık zamanında bizim neler çektiğimizi.Şimdiki arkadaşlar halinize şükretmeli bence.Popstara karşıyız ama işin bir de bu boyutu var.Her hafta görüyoruz.O zaman 10 yılda bir.
Kesinlikle haklısın.O zamanlar acaba konuşurken ses tonu nasıl diye merak ederdik.Şarkılarında okuduğu şiirlerde duyardık sadece konuşma sesini.Çok farklıydı o zamanlar.filmlerini takip ederdik kasetlerinde okumadığı sıfır kilometre şarkılarını bazen filmlerinde okurdu aynı filmi 9-10 defa seyrettiğimi hatırlarım şarkılarını dinlemek için.belki bizim açımızdan çok zordu ama tılsımı çok farklıydı

hayat kavgası yazdı:O pragramı seyretmiştim.Çok iyi hatırlıyorum.Çünkü abim ve ablamda gencebayı çok sever.Hep beraber seyretmiştik.Orda geçen mevzuları arkadaşlar yorumlamış hepsine katılıyorum.Ben size farklı bir ayrıntı yazacağım.Ben o pragramda Gencebayı ilk defa konuşurken dinlemiştim.Evet evet konuşurken.Yani konuşurken ki ses tonunu ilk defa duymuştum ve bayağıda etkilenmiştim.Düşünün artık zamanında bizim neler çektiğimizi.Şimdiki arkadaşlar halinize şükretmeli bence.Popstara karşıyız ama işin bir de bu boyutu var.Her hafta görüyoruz.O zaman 10 yılda bir.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir