Haber 7 Editörlerinin Cehaleti -Arabeskçi Gencebay-

Gazete, Dergi, Net Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
Bu bölümde yayınladığınız haberlerin KAYNAĞINI [Gazete/Dergi adı, (varsa) Haberin Web Sayfası, Haberin Tarihi] şeklinde vermeye özen gösteriniz.

ÖRNEK FORMAT:
Tercüman Gazetesi, http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239, 26/04/2005

Haber 7 Editörlerinin Cehaleti -Arabeskçi Gencebay-

İleti Razor 10 Ağu 2008, 21:07

Habere bir kaynak belirtmediklerine göre kendi hazırladıkları bir metin sizlerle paylaşıyorum.

http://www.haber7.com/haber/20080810/Ge ... -serif.php

10 Ağustos 2008 21:05
Arabesk müziğin kralı Orhan Gencebay, bilinmeyen yönlerini anlattığı programda, peygamberimizin bir hadisinin hayatını şekillendirdiğini söyledi.

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay önceki gün Kanaltürk’e ilginç açıklamalar yaptı. Gencebay, Hazreti Muhammed’in ‘İki kişi bir araya geldiği zaman biri başkan olsun’ hadisinin aile hayatına yön verdiğini belirtti. Usta sanatçı şöyle konuştu;

BİZ BÖYLE YAPIYORUZ

“Peygamberimiz bu sözü, dirliği ve birliği korumak için söylemiş. Bu başkanlık altlık ve üstlük olarak anlaşılmamalıdır. İki tane karar verilirse ayrı yönlere gidilir. Bir karar verilirse aynı yöne gidilir. Bir kararı iki kişi tartışsın zararı yok ama sonunda birisi böyle olacak diye öne çıkmalı, diğeri de onun söylediğini kabul etmelidir. Bizde bu böyle yapılıyor.”

http://www.haber7.com/bize-ulasin.php

Bu sayfaya ulaşarak kendilerine gerekli tepkinin gösterilmesini tüm gönül dostlarından rica ediyorum. Sitenin genelinde bir haberin 20.000 civarı okunma sayısı var. Bu kadar insana Gencebay'ı arabeskçi diye takdim etmek sanırım yapılabilecek en büyük kötülük el birliğiyle bu konuyu çözelim. En azından Gencebay'ın sahipsiz olmadığını görsünler.
Seni unutabilsem seni,
yokluğun cehennemin öbür adıdır
Üşüyorum kapama gözlerini...
Kullanıcı avatarı
Razor
Site Administrator
Site Administrator

Re: Haber 7 Editörlerinin Cehaleti -Arabeskçi Gencebay-

İleti yargısız infaz 10 Ağu 2008, 22:13

ne denilebilir ki herşeyi saydım neler demedim ki ama yazıklar olsun,,bide yapılan yorumlara baktım orhan baba için yok ne gerek vardı demeye,,,yaş 64 şimdi mi müslümanlık söylenirde felan millet çok acayip ne diyeyim batsın bu dünya
bu yolların sonu hasrete çıkar,,
Kullanıcı avatarı
yargısız infaz
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti AŞK_MEZARI 11 Ağu 2008, 00:44

BENDE ELİMDEN GELDİİNCE KIZGIN TAVRIMI GÖSTERDİM HERKES GÖSTERSİN :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti gece ateşi 16 Eyl 2008, 21:41

sayın gencebaycı kardeşlerim yorumlar çok az biz gerekse toplumda gerekse internette tepkinin büyüğünü vermek lazım bizi ve orhan abiyi kimse arabesk çi olarak nitelendirilemez orhan abi sahipsiz değil
BURASI MABEDİM BURASI DÜNYAM
BIRAKIP GİDEMEM BURADA LEYLAM
AHH BİR GARİP MECNUNUM
YÜCEDİR SEVDAM BEKLEMEK İBADET
GİTMEK ÖLÜMDÜR
Kullanıcı avatarı
gece ateşi
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Basından

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir