Mehmet Ali Yılmaz'ın Oğlu Dünya Evine Girdi

Gazete, Dergi, Net Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
Bu bölümde yayınladığınız haberlerin KAYNAĞINI [Gazete/Dergi adı, (varsa) Haberin Web Sayfası, Haberin Tarihi] şeklinde vermeye özen gösteriniz.

ÖRNEK FORMAT:
Tercüman Gazetesi, http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239, 26/04/2005

Mehmet Ali Yılmaz'ın Oğlu Dünya Evine Girdi

İleti AŞK_MEZARI 30 Haz 2008, 03:36

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın oğlu Soner Yılmaz, Sırma Hansaray ile dünya evine girdi.

Çırağan Sarayı'nda düzenlenen düğün törenine spor ve sanat dünyasından birbirinden ünlü isimler katıldı. Kokteyl ile başlayan törende TBMM Başkanı Köksal Toptan, TBMM eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk, eski bakanlardan Hikmet Çetin nikah şahitliği yaptı. Soner-Sırma çiftinin nikahlarını ise Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk kıydı. Nikah töreninin ardından Köksal Toptan, nikah cüzdanını geline verdi.

Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Mehmet Ali Yılmaz, "İnsan böyle günlerde ne konuşacağını bilmiyor. Tek söyleyebileceğim şuanda çok mutlu olduğum" dedi.

Düğün törenine Orhan Gencebay, Adnan Şenses, Perihan Savaş gibi isimlerin yanı sıra Trabzon Spor Kulüp Başkanı Sadri Şener, bazı takım yöneticileri ve çok sayıda spor adamı katıldı. :geek:
:ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

Re: Mehmet Ali Yılmaz'ın Oğlu Dünya Evine Girdi

İleti hasretsevda 19 Ağu 2008, 01:55

AŞK MEZARI ARKADAŞ.
HER KİMSİN BİLMİYORUM AMA BU HABERİN MUZİKLE GENCEBAY FELSEFESİYLE RADİKAL GENCEBAY YANLISI OLMAKLA NE İLGİSİ VAR ..???
BU HABERİN BENİM ADIMA BANA HİÇ BİR FAYDASI YOK.İNANKİ ZAMAN KAYBI...HANİ ŞURAYA ŞUNU YAZSAN DAHA ÖNEMLİ..TUTULDU ELLERİM MAKAMI NEDİR GİBİ???ANLATABİLİYOMUYUM???
GERÇEK BİR GENCEBAYCI BANA GÖRE ;MAGAZİNEL POPÜLİZMDEN VE ASPARAGASTAN UZAK MUZİĞE BAĞLAMAYA VE MUZİKAL ARAŞTIRMAYA YAKIN
OLANDIR..BU TİP HABERLER İLERDE BAŞKA HABERLERE YÖNLENDİREBİLİR..ELEŞTİRİM BU YÜZDEN..UMARIM MSJIMI ALIRSINIZ..!!!!
Kullanıcı avatarı
hasretsevda
Onursal Üye
Onursal Üye

İleti AŞK_MEZARI 19 Ağu 2008, 02:04

hasretsevda yazdı:AŞK MEZARI ARKADAŞ.
HER KİMSİN BİLMİYORUM AMA BU HABERİN MUZİKLE GENCEBAY FELSEFESİYLE RADİKAL GENCEBAY YANLISI OLMAKLA NE İLGİSİ VAR ..???
BU HABERİN BENİM ADIMA BANA HİÇ BİR FAYDASI YOK.İNANKİ ZAMAN KAYBI...HANİ ŞURAYA ŞUNU YAZSAN DAHA ÖNEMLİ..TUTULDU ELLERİM MAKAMI NEDİR GİBİ???ANLATABİLİYOMUYUM???
GERÇEK BİR GENCEBAYCI BANA GÖRE ;MAGAZİNEL POPÜLİZMDEN VE ASPARAGASTAN UZAK MUZİĞE BAĞLAMAYA VE MUZİKAL ARAŞTIRMAYA YAKIN
OLANDIR..BU TİP HABERLER İLERDE BAŞKA HABERLERE YÖNLENDİREBİLİR..ELEŞTİRİM BU YÜZDEN..UMARIM MSJIMI ALIRSINIZ..!!!!

ABİM GENCEBAYIN OLDUU HER YER HER ŞEY BİZİ İLGİLENDİRİR BU HABERDEDE GENCEBAY OLDUU İÇİN EKLEMİŞTİM YAKLAŞIK 2 AY ÖNCE.SİTEİ TAKİP EDERSEN BU TİP HABERLER SNN GEREKSİZ GİBİ GÖRDÜÜN HABERLER MEVCUT SADECE BEN DEİLİM.KENDİNİ MSJ ATMAYA MECBUR HİSSETME MECBUR DEİLSİN.BU ARADA ONURSAL ÜYE NE DEMEK :?: :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti hasretsevda 19 Ağu 2008, 02:22

ONURSAL ÜYELİK NEDİR ONU İNANKİ BEN BİLMİYORUM..ONA LAYIK GÖRMÜŞLER.. KENDİ İSTEĞİM DEĞİLDİ..ONURSAL NE DEMEK BUNU ANLAMAK İÇİN YAŞIN GENC DİYEMİCEM..KUSRA BAKMA..MÜSAİTSİNİZ BUNU ANLAYABİLMEK İÇİN...O YÜZDEN ONURSAL ÜYELİK NE DEMEK BUNU BANA SORMANA GEREK YOK.ÇÜNKÜ BUNU BENDE BİLMİYORUM..BENİM ÖZEL ÇABAM DEĞİL..AMA BİRAZ ÖZEL ÇABA GÖSTERMEN LAZIM OLABİLİR BUNU ANLAYABİLMEK İÇİN..ŞİMDİLİK DİYECEKLERİM A KİŞİ B KİŞİ YADA C KİŞİ ÜZERİNE DEĞİL...AMA BU BAŞLIGI AÇMIŞSINIZ GEREKSİZ OLDUGUNU SOYLEME İHTİYACI DUYDUM....BAŞKALARIDA AYNI ŞEKİLDE EGERKİ BU TİP HABERLERLE VAKİT GECİRİYORSA ZAMAN KAYBI DİYECEĞİM.....HA BİRDE SİZDEN RİCAM ŞU..KENDİNİZDEN BÜYÜKLERLE GÖRÜŞÜRKEN EDEP KURALLARINI ASLA UNUTMAYIN LÜTFEN...TÜRKÇEYİDE KATLETMEYİN...BUDA İKİNCİ ELEŞTİRİM SİZE..ÖZELLİKLE YAŞCA BÜYÜK OLANLARA SENLİ HİTAPLARDAN KAÇININ..BU SAYGI VE KİŞİ OLARAK BÜYÜKLÜK DERECESİNİ GÖSTERİR KARŞI TARAFA...MESELA BİR ÖRNEK BU GÜNE KADAR NE ÖMER KARDEŞİM NE SONER NE DE BİR BAŞKASI KONUŞURKEN ASLA SENLİ BENLİ KONUŞMADI BENLE...KONU MEHMET ALİ YILMAZIN OĞLUNUN DÜĞÜNÜMÜ YOKSA GENCEBAYMI??İYİ DÜŞÜNÜN DERKEN KASTIM BUYDU...SANIYORUM..KELİMELERİ BİRAZ TERSTEN OKUYORSUNUZ...ONURSAL ÜYELİK İLE İLGİLİ BİLGİM OLURSA YADA BİLGİSİ OLANLAR VARSA LÜTFEN AYDINLATSIN...ÇÜNKÜ BU SİTEYİ EN BAŞTAN BERİ TAKİPTEYİM.HER NE KADAR 5 YIL YAZMASAMDA BU BURDA OLAN BİTENİ TAKİP ETMEMEK MANASINDA DEĞİLDİR...YAZDIKLARIM KİŞİSEL DEĞİL...ORTAYA, HER ZAMAN..ÇOGUNUZUN YÜZÜNÜ BİLE GÖRMÜŞ DEĞİLİM..BUNA DA BU AÇICAN BAKARSANIZ SEVİNİRİM GENÇ KARDEŞİM...BOL MUZİKLİ AZ MAGAZİNLİ GÜNLER DİLEĞİYLE.... ;)
Kullanıcı avatarı
hasretsevda
Onursal Üye
Onursal Üye

İleti hasretsevda 19 Ağu 2008, 02:24

YİNE SİZE DAYANARAK SOYLEYİM.SİTEDE BU TİP HABERLER VARSA BİR AN ÖNCE TEMİZLİİK YAPSIN DEGERLİ YÖNETİCİ ARKADAŞLAR....BU HABERLER BİZİ İLERLETMEZ YERİMİZDE SAYDIRIR ANCAKq!qqq
Kullanıcı avatarı
hasretsevda
Onursal Üye
Onursal Üye

İleti Razor 19 Ağu 2008, 07:46

Ömer Abi sitemizin ilk zamanlarından beri maddi manevi desteğini esirgememiş, zor zamanlarımızda yanımızda olmuş müzik bilgisiyle bizleri aydınlatmış değerli bir abimiz, bu nedenle yönetimin ortak kararıyla Onursal Üye statüsüne alınmıştır. Eğer bir sıkıntısını dile getirmişse laf olsun diye değil sitemizin iyiliği için yapmıştır. Bu durumda bizlere düşen hemen savunma moduna girip kalkanları açmak değil, başımızı ellerimizin arasına alıp özeleştiri yapmak ve bundan sonra ona göre davranmaktır. Umarım bu konu daha fazla uzamaz...
Seni unutabilsem seni,
yokluğun cehennemin öbür adıdır
Üşüyorum kapama gözlerini...
Kullanıcı avatarı
Razor
Site Administrator
Site Administrator

İleti mesutözşahin 20 Ağu 2008, 17:01

tato hoşgeldin sık görmeye başladım seni sitede ister onursal ister normal üye ol fakat burda ol...dediklerine katılıyorum bende bu sebeplerden biri olduğu için bi ara yazmıyordum siteye...neyse yinede sınırı aşmıyacak şekilde magazinelde olsa haberler olsun bişey olmaz...hemmm sevgili gencebay senfonik şiiri bitirdide onu mu buraya taşımadı arkadaş yada bağlama konçertosunu napsın:))
gencebay düğün dernek geziyo elde olan bu boşver:))
bu arada ne zaman gelicen buraya msn dede yoksun??
mesut
Kullanıcı avatarı
mesutözşahin
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Basından

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: birolozen67, kencebay30 ve 3 misafir