Tarkan'a Baba klip

Gazete, Dergi, Net Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
Bu bölümde yayınladığınız haberlerin KAYNAĞINI [Gazete/Dergi adı, (varsa) Haberin Web Sayfası, Haberin Tarihi] şeklinde vermeye özen gösteriniz.

ÖRNEK FORMAT:
Tercüman Gazetesi, http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239, 26/04/2005

Tarkan'a Baba klip

İleti gencebaydostu 29 Ağu 2008, 08:54

Tarkan, albümünün ikinci şarkısına da klip çekti. Klipte arabeskin babası Orhan Gencebay bağlama çalıp Tarkan'a eşlik etti.

Tarkan'a 'baba' klip

Yeni klibini İzmir'de çeken Tarkan'a sazın üstadı Orhan Gencebay eşlik etti. Gizlice yapılan çekimlerde 100 güvenlik görevlisi hazır bulundu....

Bir ordu koruma
Ünlü şarkıcı Tarkan, yeni albümümün ikinci şarkısının klibini İzmir Sasalı'da çekti. Tarkan'ın hangi şarkıya klip çektiği sır gibi saklanırken Megastara sazıyla Orhan Gencebay eşlik etti. İki gün süren çekimlerde 100'e yakın güvenlik görevlisi ise setin güvenliğini sağladı.

Yine birlikteler
Tarkan ile Orhan Gencebay, daha önce de Doğa Derneği için birlikte çalışmıştı. Tarkan'ın seslendirdiği 'Uyan' isimli şarkıya sazıyla eşlik eden Orhan Baba, bu dönemde Megastar için övgü dolu sözler sarf etmişti. Hatta Gencebay, Tarkan'ın teklifini hiç düşünmeden kabul etmişti.

http://www.takvim.com.tr
gencebaydostu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Re: Tarkan'a Baba klip

İleti ufukerkol 29 Ağu 2008, 10:03

HABER İÇİN TEŞEKKÜRLER.BABANIN SAZ ÇALACAĞI ŞARKI HANGİSİ ACABA.DOĞA DERNEĞİ İÇİN YAPILAN ŞARKIYA OLMASIN.SASALIDA KUŞ CENNETİNDE ÇEKİLDİĞİNE GÖRE ODUR HERHALDE.
Kullanıcı avatarı
ufukerkol
Onursal Üye
Onursal Üye

İleti AŞK_MEZARI 30 Ağu 2008, 00:02

ALLA ALLAA DOA DERNEİ OLAN DEİL DİO METAMORFOZ ALBÜMÜNDEN BİR ŞARKIMI ACABA KAFAM KARIŞTI AMA YİNEDE GÜZEL HABER :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti SamsunLu_Kadir 10 Eyl 2008, 14:14

Tarkan Kliplerini İnceleyelim.Hadi Kral Tv Başına :=)
Boyun Mu Bükmezdim Sitem Etmene,
Bilseydim Sükutun Kar Olduğunu.
Sebep Mi Olurdum Dargın Gitmene,
Bilseydim Küsünce Sır Olduğunu ...
Kullanıcı avatarı
SamsunLu_Kadir

Basından

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir