asical yazdı:Sevgili Arkadaşlarım ve abilerim hepinize saygılarımı sunuyorum.Nezihi Abi ellerinden öpüyorum ayriyeten.Bir noktayı belirteyim.Ben bugüne kadar gerçekten çok fazla derinlemesine dinlememişim Babayı.Sizin üzerinde kafa yorduğunuz bazı mevzular hakikaten bende ''ya ben bunu niye düşünmedim'' diye kendimi sorgulamama neden oluyor.Bu siteye adım attığım günden beri Gencebay'ı algılama biçimim değişti.Sizlerin bakış açılarınıda yakalamaya çalışıyorum.Birde tek bir bütün halinde tüm eserlerini aynı kıymette değerlendirmeye başladım.Bazı eserler sözü itibari ile, bazı eserlerde melodi yoğunluğu ile ön plana çıkıyordu bende.Ama bu olguyu artık aşmaya başladım.Elimin altında ençok bulunmasını arzuladığım albüm Ya evde Yoksan albümüydü mesela o albümü bile bu sitede sizler sayesinde yeniden keşfettim adeta.
Yani bu site benim Gencebay konusundaki fikirlerimi yeniden gözden geçirmeme vesile oldu derken şaka yapmıyorum.Sevgimiz ve saygımız günden güne artıyor,bilgimiz ise herşeye rağmen pekçoğunuzun yarısına bile gelemeyecek.Çünkü ben Gencebay'ın hep popülist yönlerine odaklanmışım yıllarca.Felsefesine,mesajlarına edebi yönlerine ise daha bir yıldır belki.
Belkide benim sitede bulunma amacım budur.Yani bu yönler.Somut örnekler yerine Gencebay Müziğinin Bizde uyandıdığı soyut hisler yada manevi özellikler ne dersek işte ona.
Sizi sıkmayayım fazla.Hepinizi büyük ilgiyle ve saygıyla izliyorum.Bazen alakasız bir geyik muhabbeti imiş gibi başlayan muhabbetler müthiş finallere ulaşıyor.Buda Bilgili birikimli ve doğru insanların arasında bulunduğumun en büyük kanıtıdır.Bizi bu sitede buluşturan kişiye,sitemizi kuran kişiye sevgilerimle.NE GÜZEL İSTİARE YAPTIM KAPALI KAPALI FİNALDE AMA DİMİİİ?![]()
![]()
sevgili mustafa sağolasın. gözlerinden öperim.içinde bulunduğun pozisyonu çok iyi ifade etmişsin.hepimiz hepimizden sebepleniyoruz.hiçbirimiz tam değiliz.bu engin deryada bilginin sonu yok.bende sizlerin sayesinde dağarcığıma birşeyler katıyorum.gönül alışverişibu hemde pazarlıksız.hepimizden allah razı olsun.ben bu başlığı açarken çoğumuzun cevabı bildiği malıum.ama senin dediğin gibi küçük başlıklar bizi harika yerlere götürdü. kucak dolusu sevgiler.