Hangi eserini okumasini isterdiniz?

Gencebay ve O'na ait herşeyle ilgili Anketleriniz.
Forum kuralları
Sadece Gencebay ile ilgili Anketler açınız.

Re: Hangi eserini okumasini isterdiniz?

İleti nezihi kadak 18 Kas 2008, 20:41

eren yazdı:Baskalrına verdiği tüm eserlerini seslendirmesini çok isterim.Mesela neyleyim, gülom,gider ağrıma,çare değil,hatırasıdır,sabır taşı,sevemedim kara gözlüm,ben secerim kaderimi ve filmlerinde seslendirdiği eserlerini albümünde okumasını yıllardır hasretle bekliyorum İnsallah en kısa zamanda okur..

sevemedim karagözlümü okudu zaten.ben seçerimi ise dön ve güzelsin diye okudu.filmdeli tüm eserleride okundu.bundan kastınız ne anlamadım.
nezihi kadak
Usta Üye
Usta Üye

İleti hasretsevda 19 Kas 2008, 02:05

bazı eserlerde biz beste yapan kişilerin çıkmaza girdiği anlar vardır ki oda sözlerin o anda yazıldıktan sonra zaman zaman duyguyu bozarım kaygısıyla o anki haline sadık kalmak yada zaman zaman o esere montaj deediğimiz sözleri yazmaktır...güzelsin adlı eserde ben secerim kaderimi gibi yada dön adlı eserin muziğinin aynı sözlere montajı gibi ..bunlar bestecinin o anki ruh halinden başka bişey değildir.ve çıkmaza girmek bir nevi kararsızlıktır o anki yaşanan...sevemedim karagözlüm adlı eser ise çok ilginçtir ki yıllar önce muzik magazin adlı dergide gencebayın kendi agzından telefon görüşmesinde şu cümleyle tesadüf eder.o eseri ben hariç 52 sanatcı okumuştur diye.ama almanya versiyon kasetlerde bu eser yıllarca evvel okunmuştur...sanıyorum o telefon görüşmesinin oldugu anki bu soylemin nedeni telefonda baglanan kişiye karşı verilen cevabın içinde kasıt şöhret olmadan önceki dönemdir.aklıma başka bir mantıklı neden gelmiyor....
Kullanıcı avatarı
hasretsevda
Onursal Üye
Onursal Üye

İleti hasretsevda 19 Kas 2008, 05:37

ASLINDA BU BAŞLIKTAKİ FORMU BİRAZDA SİTEM OLARAK ALGILAMIYO DEĞİLİM HANİ..HANİ GERÇEKTENDE ZAMAN ZAMAN DÜŞÜNDÜM GÖNÜL DOSTLARI SİTEM ETSELERDİ NASIL NELERE SİTEM EDERLERDİ DİYE GİBİMİ DEMEK ??YİNEDE HERKESİN KENDİ DÜŞÜNCESİ.AMA BENİM KENDİ KİŞİSEL BİR SİTEMİM VARSA ODA 92 Lİ YILLARDA BİZE (BİZE DERKEN KENDİ ŞAHSIM VE TAYFIM ADINA)SÖZ VERİLEN BİR MUZİK AKADEMİSİ GEÇ KALINDI KURULAMADI HATTA HİÇ BİR ZAMAN KURULMADI VE SONUCUNU HALA YAŞIYORUZ...BU KONUYLA İLGİLİ ÇEŞİTLİ GÖRÜŞ VE İSTİŞARELERİDE ZAMANI GELİNCE YAZMAK İSTERİM.SAYGILARIMLA..
Kullanıcı avatarı
hasretsevda
Onursal Üye
Onursal Üye

İleti asakallı 21 Kas 2008, 17:11

hasretsevda yazdı:ASLINDA BU BAŞLIKTAKİ FORMU BİRAZDA SİTEM OLARAK ALGILAMIYO DEĞİLİM HANİ..HANİ GERÇEKTENDE ZAMAN ZAMAN DÜŞÜNDÜM GÖNÜL DOSTLARI SİTEM ETSELERDİ NASIL NELERE SİTEM EDERLERDİ DİYE GİBİMİ DEMEK ??YİNEDE HERKESİN KENDİ DÜŞÜNCESİ.AMA BENİM KENDİ KİŞİSEL BİR SİTEMİM VARSA ODA 92 Lİ YILLARDA BİZE (BİZE DERKEN KENDİ ŞAHSIM VE TAYFIM ADINA)SÖZ VERİLEN BİR MUZİK AKADEMİSİ GEÇ KALINDI KURULAMADI HATTA HİÇ BİR ZAMAN KURULMADI VE SONUCUNU HALA YAŞIYORUZ...BU KONUYLA İLGİLİ ÇEŞİTLİ GÖRÜŞ VE İSTİŞARELERİDE ZAMANI GELİNCE YAZMAK İSTERİM.SAYGILARIMLA..

Abi her ne kadar müzik ile uğraşmasam da ilgisiz kalsamda böyle bir projenin olmasını canı gönülden isterim
bu konular hep yazıldı çizildi ama hep havada kaldı nedense
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti erkan.korkut 30 Arl 2008, 20:31

1- Sevgilim Dinle
2- Sabır Taşı
3- Ben O Zaman Ölürüm
4- Deryada Bir Salım Yok (70'lerde seslendirseydi keşke)
5- Sabır Taşı
6- Ayrılıkta Ne Buldun
Gerçekler, ancak saklanmadığı müddetçe gerçektir.
Kullanıcı avatarı
erkan.korkut
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Önceki

Gencebay Anketleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir