...Ve kıyamet fİnalde koptu

Gazete, Dergi, Net Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
Bu bölümde yayınladığınız haberlerin KAYNAĞINI [Gazete/Dergi adı, (varsa) Haberin Web Sayfası, Haberin Tarihi] şeklinde vermeye özen gösteriniz.

ÖRNEK FORMAT:
Tercüman Gazetesi, http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239, 26/04/2005

...Ve kıyamet fİnalde koptu

İleti gencebaydostu 18 Kas 2008, 15:53

BORA BAĞCIBAŞI
Bugüne kadar jüri üyeleri arasındaki atışmalarla gündeme gelen “Popstar Alaturka”nın final gecesinde, jüri üyesi Bülent Ersoy ile Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre arasında misafirlerine ayrılan yer yüzünden kavga çıktı

YEDİ sezondur ekrana gelen “Popstar Alaturka”nın final gecesinde yer kavgası yaşandı. Bülent Ersoy canlı yayında yerinden kalkıp Sevim Emre’nin oturduğu yere doğru, “Bunlar buradan kalkacak, benim misafirlerim oturacak” diye bağırınca ortalık karıştı. Bunun üzerine Emre, “Geç yerine çirkef” diye bağırdı. Olaya Orhan Gencebay da karıştı ve gerginlik yarışma boyunca sürdü. İki sanatçı neşe içinde başladıkları programa yüzü asık olarak devam etti.

Finalde yer kavgası

‘Popstar Alaturka’nın final bölümünde, Bülent Ersoy misafirlerini yerinden kaldırdığı için Sevim Emre ile kavga etti. Olaya Orhan Gencebay da karışınca gerginlik yarışma boyunca sürdü

Popstar Alaturka’nın önceki gece yapılan final bölümünde jüri ve SMS oylarının yüzde 40.4’ünü alan Hüseyin Albayrak adlı yarışmacı birinci oldu.
Final gecesinde Orhan Gencebay unutulmaz şarkılarını seslendirirken, Anadolu Ateşi’nin yaptıkları gösteriler geceye renk kattı. Popstar Alaturka’nın önceki gece yapılan final bölümünde ortalık karıştı ve yer kavgası çıktı.
Yarışmacıların Orhan Gencebay şarkıları söyledikleri programda, jüri üyeleri Bülent Ersoy ile Orhan Gencebay arasında gergin anlar yaşadı.

‘Geç yerine çirkef’
Bülent Ersoy canlı yayında yerinden kalkarak Sevim Emre’nin oturduğu yere doğru gitti ve “Bunlar buradan kalkacak benim misafirlerim oturacak” diye bağırınca ortalık karıştı. Gerginlik reklam arasında da devam etti. Bülent Ersoy, Sevim Emre’yi kastederek, “Bu kadının şimdi kalkıp saçını başını yolacağım, o kim oluyor da benim misafirlerimi yerinden kaldırıyor” dedi.
Bunun üzerine Emre, “Geç yerine çirkef” diye bağırdı. Olaya Orhan Gencebay da karıştı ve gerginlik yarışma boyunca sürdü.
İki sanatçı program arasında konuyla ilgili sorulara cevap vermedi ve kahkahalarla neşe içinde başladıkları programa yüzü asık olarak devam ettiler. Yer kavgasını ise Ersoy’un misafirleri kazandı ve Emre’nin misafirleri yerlerini değiştirmek zorunda kaldı.

kaynak:www.milliyet.com.tr
Kullanıcı avatarı
gencebaydostu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Re: ...Ve kıyamet fİnalde koptu

İleti topraktanbircan 18 Kas 2008, 19:49

Orhan Gencebay'ın böyle birini hayat arkadaşı olarak kabul etmesine inanamıyorum ve bunu hiçbir zaman da anlayamayacağım.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti Murat Yaşar 18 Kas 2008, 20:32

Malesef başarım malesef...Gencebayın özelidir karışmak haddimiz olmasada yanına yakışmadığı kesin..Hemde her haliyle..
Bunu yıllardan beri görüyoruz..Malesef en yakınındaki göremiyor....Özellikle bu kadar mükemmelliyetçi bir kişinin nasıl tahammül ettiğide inanılır gibi değil...Bunca yıl eğer hala beraberlerse gerçekten bu gencebayın peygamber sabrı göstermesinden ve hoşgörüsünden kaynaklanıyordur diye düşünüyorum...
Fakat yukarda konu edilen olayla bir alakası yok...Bülent gene denyoluğunu yapmış...Oda cevabını vermiş ama nede olsa haftaya barışırlar..Onlar için önemli mi ki ...(popstar başlasada başlamasada barışırlar.)
Ha barışmadılarsa eğer bu gencebayın bundan sonra orada olamayacağı anlamına geliyor ..O açıdan önemli bir laf dalaşıdır.
Orhan bundan sonra o ne olduğu belli olmayan zatın yanında olmayacaksın dedimi tamamdır...Emir büyük yerden...Popstar defteri kapanır..Bizde en azından faydalı bir yaptığını görmüş oluruz....
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti Razor 18 Kas 2008, 22:02

Ben Murat Abi gibi olayı hayırlı açıdan değerlendirmek istiyorum. Barışmasınlar Sevim Hanım Orhan Abi'ye yasaklasın orayı göndermesin bir daha bizde kurtulalım onlar da kurtulsun. Her zaman kafama takılan olay Sevim Hanım'ın orda ne amaçla bulunduğudur. Umarım düşündüğümüz senaryo gerçekleşir biz de kurtuluruz....
Seni unutabilsem seni,
yokluğun cehennemin öbür adıdır
Üşüyorum kapama gözlerini...
Kullanıcı avatarı
Razor
Site Administrator
Site Administrator

İleti Buz Dağı 18 Kas 2008, 22:48

Öncelikle hekese merhaba...

Bir süredir sitede yoktum. Uzaktan izlemekle yatiniyordum...

Murat Abi (Murat YAŞAR), benim bu popstar meselesine ne kadar şiddetle karşı çıktığımı ve nasıl bir muhalefet olduğumu bilir.

Biz zaten bunların olacağını, popstar denilen saçmalığın neler getireceğini çok önceden görmüştük. GENCEBAY'ın kişiliğine ve karizmasına bu prıgramın etkilerini hepimiz biliyoruz. Yalnızca kendisi bilmezden geliyor...

3 kuruşluk insanların diline düştüyse, eyvah ki eyvah...
BİLMEZ İNSAN KADRİNİ, KENDİ İNSAN OLMAYAN...
Buz Dağı
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti hasretsevda 19 Kas 2008, 06:11

tek kelimeyele YAZIKLAR OLSUN HER İKİ TARAFA DA!!!!!BATSIN BU POPSTAR!!!!
Kullanıcı avatarı
hasretsevda
Onursal Üye
Onursal Üye

İleti hasretsevda 19 Kas 2008, 08:09

BU İNSANLAR Kİ ŞÖHRETLER VE TOPLUMA ÖRNEK OLMAKLA YÜKÜMLÜ HATTA MÜKELLEFLER.KALDI Kİ ÖRNEK OLMAK YERİNE DAHA BİRBİRLERİNE NEZAKET KURALLARI İÇİNDE OLACAKLARI YERDE HALKIN GÖZÜ ÖNÜNDE MEDYA ÖNÜNDE ARKASINDA DEMEDEN NERDEYSE BİRBİRLERİNİN GÖZLERİNİ OYACAKLAR...BİRİSİ SÖZDE TÜRKİYENİN DİVASI DENİLİRKEN(DİVA KİM ANLAMADIM HALA..!!!) TOPLUM ÖNÜNDEKİ OLAN KAVGALARI ONLARIN BİLEMEDİĞİMİZ YÖNLERİNİ APAÇIK ORTAYA KOYUYOR.SÖYLENECEK HAKİKATEN ÇOK SÖZ OLSADA "SOYLENECEK SÖZMÜ KALDI???"
HANİ BİR CİPS REKLAMI VARDI ÖDEMİŞ ŞİVESİYLE..
YİYİN GARİ...
YİYİN BİRBİRİNİZİ...
YİYİN GARİ....
Kullanıcı avatarı
hasretsevda
Onursal Üye
Onursal Üye

İleti gece ateşi 19 Kas 2008, 18:35

topraktanbircan yazdı:Orhan Gencebay'ın böyle birini hayat arkadaşı olarak kabul etmesine inanamıyorum ve bunu hiçbir zaman da anlayamayacağım.

aman abicim ne olursa olsun yorum yapmak bize düşmez orhan babanın özel hayatı bu ama şunu demeden geçmeyeyim bende kızdım
BURASI MABEDİM BURASI DÜNYAM
BIRAKIP GİDEMEM BURADA LEYLAM
AHH BİR GARİP MECNUNUM
YÜCEDİR SEVDAM BEKLEMEK İBADET
GİTMEK ÖLÜMDÜR
Kullanıcı avatarı
gece ateşi
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti Murat Yaşar 19 Kas 2008, 20:00

Buz Dağı yazdı:Öncelikle hekese merhaba...

Bir süredir sitede yoktum. Uzaktan izlemekle yatiniyordum...

Murat Abi (Murat YAŞAR), benim bu popstar meselesine ne kadar şiddetle karşı çıktığımı ve nasıl bir muhalefet olduğumu bilir.

Biz zaten bunların olacağını, popstar denilen saçmalığın neler getireceğini çok önceden görmüştük. GENCEBAY'ın kişiliğine ve karizmasına bu prıgramın etkilerini hepimiz biliyoruz. Yalnızca kendisi bilmezden geliyor...

3 kuruşluk insanların diline düştüyse, eyvah ki eyvah...

Kardeşim nerelerdesin...Tekrar hoşgeldin...Arayı bu kadar uzatanlara ceza kesiyorum bilesin... ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti Buz Dağı 19 Kas 2008, 23:15

Murat Yaşar yazdı: Kardeşim nerelerdesin...Tekrar hoşgeldin...Arayı bu kadar uzatanlara ceza kesiyorum bilesin... ;) ;)

Hoşbulduk abi. O ne demek? Ceza senin elinden olsun. Lafı mı olur?

Herkesin bildiği üzere; son zamanlarda yaşananlar "gönül dostları" adına pek iç açıcı değil. Bu sebepten olsa gerek, hiç içimden yazmak gelmiyor...

Biz sürekli GENCEBAY'ın iyiliğini düşünürken, O, bir arkadaşımızın dediği gibi "manevi intihar" etmek için sanki çaba gösteriyor...

Anlayamıyorum. Anlayan varsa beri gelsin...
BİLMEZ İNSAN KADRİNİ, KENDİ İNSAN OLMAYAN...
Buz Dağı
Yeni Üye
Yeni Üye

Sonraki

Basından

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: ferhatbuyukada ve 0 misafir