Sakın Orhan Gencebay "Fan"ı olmayın.

Sitemiz İle İlgili Duyuru ve Haberler...

Re: Sakın Orhan Gencebay "Fan"ı olmayın.

İleti erkamkodal 18 Ekm 2008, 21:17

orhanabi net var diye bizler varız, bizlerin olumlu yönde değişen düşünceleri var gencebay felsefesini sanatını burada öğrendik Allah razı olsun kurucularından başkada diyebileceğim yok artık dua ediyoruz aşkın hududunu aştı muradımız
erkamkodal
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti aschkar 21 Ekm 2008, 20:41

fan kelimesi köken olarak ingilizcedeki fanatik anlamına gelir.kayıtsız şartsız o düşünceye saplanmayı gerektirir.gencebay felfesinde sapkınlıktan uzaak olmakla beraber yenilikçiliğe açılımlara olan pencerimizin sonuna kadar aralı olması gerekmektedir.

gencebay değilmidir ki yenilikçiliği sebebi bu yerler türlü zahmetlerle gelen
aschkar

İleti ziyankar55 23 Ekm 2008, 00:27

eyvv saol üstadd öbür çalışmanıda merakla beklerisss :))
ziyankar55
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti SAMSUNLU09 26 Ekm 2008, 23:50

Herşeye rağmen ekranlarda görmek güzel...Orada ki duruşuyla farkını hep hissetiriyor hissettirecek...,ama duygu yoğunluğunu ve üretkenliğini kaybetmesini istemiyorum ...O yüzden popstar yarışmasından diğer projelerine yönelmesini bizlerde istiyoruz ...
SAMSUNLU09
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti KILIC 04 Kas 2008, 19:52

noktasından virgülüne kadar katılıyorum çok doğru bir tesbit ve yorum. gönlünden geçenleri paylaştığın için teşekkürler
KILIC
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti mericoz 21 Kas 2008, 01:34

Merhaba Arkadaşlar,

Korkut arkadaşıma belli noktalarda katılıyorum. Orhan Gencebay muhakkak yapmak istediklerini yapacaktır. Sizlere albüm müjdesini vermiştim. Belki manevi, belki de kesinkes değil ama üstadımız fiillerini mutlaka gerçekleştirecektir. O asla körelmez. Sizler merak etmeyin. Alaturka belası şimdilik rafa kalktı. Kriz münasebetiyle uzun bir süre olmayacak. İnşallah Orhan Gencebay da o beklenilen projelerini ortaya bir bir dökecektir. Ben bekliyorum ve bekleyeceğim. Zira bizi fazla üzmeyeceğinden eminim. Arkadaşımın dediği gibi fanatizm doğru bir eylem değildir. Asıl olay, savunduğumuz davaya destek vermek ve destek verirken de ortaya çıkan yanlışlıklarda da duruşumuzu belli etmek olmalı. Buna da FANATİZM değil REALİST yaklaşım denir.

Tüm GENCEBAY sevenlerime sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.
Esen kalın.
Berkay MERİÇÖZ.
Kullanıcı avatarı
mericoz
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti yakamoz26 22 Kas 2008, 01:32

gencebayın müziğiyle 18 yaşımda tanıştım onu özümseyerke dinelemye başladım yaşım 27 ve 9 yıllık bi gencebay hayranıyım..öcelikle şunu söleeliyim ki gencebaydan bejklentim film müiklerini bi cd de toplamasıdır...
yakamoz26
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti piece_unique 26 Kas 2008, 10:02

orhan abiyi tabiki ekranlarda görmek isteriz ama böyle değil.dikkat ediyorumda o programda bazen onu rencide edebilecek kelimeler geçiyor bülent ersoy tarafından ben buna üzülüyorum.derhal o programdan çıkmalı kaldığı yarım kalan projelerini hayata geçirmeli bence belgesel kitap vs. eski fırtına dinmemeli bugünlerde herkesin eline mikrofom alıp çıktığı bugünlerde.kim daha güzel müzik beste yorum yapıyormuş görsünler...
piece_unique

İleti GÖNÜL_FIRTINASI 29 Kas 2008, 18:51

gerçekten iyi bir açıklama..bende bu fan kelimesini kullanırdım...bu yazıyı okuyana dek!teşekkür ediyorum
Resim

Ne Bir Başkası Girdi Şu Gönülden İçeri...Ne Bir Yabancı Çıktı Gönül Kapısından....!
Kullanıcı avatarı
GÖNÜL_FIRTINASI
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti harun.1962 12 Arl 2008, 00:38

BEN HALA 20 YIL EVVEL ÇIKARTACAĞI FAKAT ZEKİ MÜREN'İN KAHIR MEKTUBUNDAN SONRA ÇIKARTMAKTAN VAZGEÇTİĞİ YARIM SAATLİK PARÇAYI BEKLİYORUM.
HARUN TAŞDELEN
harun.1962

ÖncekiSonraki

Site Duyuruları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir