ben yeni üye oldum... hepinize öncelikle merhaba demek istiyorum... daha önceden de üyeydim fakat kullanıcı adımı uzun bir süre giriş yapmayınca unuttum...
üye olurken sorgu kısmı düşünsel olarak güzel ama aklıma şöyle de bir şey gelmiyor değil... mesela buraya teorik olarak hepimizden bilgi düzeyi yüksek bir müzik adamı veya sosyolog üye olmaya çalıştı ve "orhan gencebay bence arabesk müzik yapıyor" şeklinde kutucuğu doldurdu diyelim... böyle bir kişinin yada başka şekilde bir birikimi olan aslında faydalı olabilecek bir kişinin bu sebepten dolayı forumdan reddediliyor olması gencebayın müziklerinden tattığımız özgür ruhu pek yansıtmıyor gibi geldi bana... burası gerçekten müzik tartışılacak bir yerse her türlü görüşe yer olmalıdır diye düşünüyorum... çünkü herkesin bir başkasından akıllı cahil,kültürlü kültürsüz önemli değil; örenebileceği bir şeyler vardır...
Ben sürecin ne anlamda işlediğini sadece bu konuda gördügüm yorumlara dayanarak çıkartmaya çalıştım... Ters görüşte fakat birikimi olan insanların da aramızda yer almasını sağlayacak bir mekanizma varsa eleştirimi geri almaya hazırım... Saygılarımla...
---
Bu sitede her türlü görüşe yer yoktur. Sadece Radikal Gencebaycılığa yer vardır. Bu site, ters görüşlü insanlar ile daha önce yüzlerce kez tartışmış ve Radikal Gencebaycılığın fikir yapısını çoktan içselleştirmiş adminler tarafından kurulmuştur.
Forum kuralları madde 2'yi inceleyin:
site-kurallari-f5/forum-kurallari-t4.html
Radikal Gencebaycılık
-yönetim-