haddime düşmeden bi öneri

Sitemiz Hakkındaki Görüş ve Düşüncelerinizi Beyan Edebilirsiniz...

haddime düşmeden bi öneri

İleti anarki_99 17 Arl 2007, 15:17

s.a abi site cok güzel eline koluna emeğine sağlık. Benim bi önerim olcak kusra bakmazsanız. Abi site cok güzel ama eksikler var. Mesela albüm kapakları resimleri fln tam olmalı.Bide GencebayTube die bişi acın klipleri fln izleyelim cok güzel olur bence.Tekrar kusra bakmayın cok saolun.
anarki_99
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Re: haddime düşmeden bi öneri

İleti idam_mahkumu 17 Arl 2007, 19:35

anarki_99 yazdı:s.a abi site cok güzel eline koluna emeğine sağlık. Benim bi önerim olcak kusra bakmazsanız. Abi site cok güzel ama eksikler var. Mesela albüm kapakları resimleri fln tam olmalı.Bide GencebayTube die bişi acın klipleri fln izleyelim cok güzel olur bence.Tekrar kusra bakmayın cok saolun.

Albüm kapakları ve resimler eksik değil. Hepsi tam. Ayrıca burası bir fikir sitesi, herşey tam olacak diye birşey yok. Meselâ resimler demişsin.. Amacımız Gencebay'ı bilmeyenlere tanıtmak değil, tam dersi, Gencebay'ı çok iyi bilenler ile fikir alış verişi yapmak.. Dolayısı ile bu sitede Gencebay'ın kişisel tanıtımına yönelik pek fazla birşey bulamayabilirsin... Resimler elbett var, ama peyder pey üye arkadaşlarımız ekliyorlar işte...

Ayrıca, üye arkadaşlarımızın sitenin gelişimi adına yapmış oldukları bu eleştirileri çok beğeniyorum... Lütfen herkes çekinmeden düşüncelerini beyan etsinler...

Kısa süre içerisinde, Gencebay Videoları ile ilgili bir bölüm oluşturup, bugüne kadar yayınlanmış tüm Gencebay videolarını yayınlayacağım, aynı hassasiyeti diğer üye arkadaşlardanda beklerim.

Berhüdar Ol'un.
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

>> Orhan GENCEBAY Elektronik Kitabı

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

Öneri ve Eleştirileriniz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir