Ayrıca, sitemize ve bana karşı yaptığı hakaret içeren, Gencebay'ın arabeskçi olduğunu vurgulayan o cahil mesajları, hâlâ Orhanabi.Net arşivlerinde delil olarak saklanıyor, bunuda belirtmek isterim..
Geçenlerde Kurban Bayramı ile ilgili, sitemiz adına üyelerimize bir bayram tebriği göndermiştik... Bakın, bu söz konusu banladığımız arabeskçi üye, bayram tebriğine cevaben sitemize, buradaki radikallere ve şahsıma ne tür hakaretlerde bulunmuş...
Üye adı ADDO idi..
Sent: Sun 12/23/07 2:06 AM
To:orhanabi.net@hotmail.com
ADDO yazdı:bu mailden rahatsız oldum..
ben radikal gencebaycılıkla alakası olmayan, şuurunu yitirmis gencebaycılık içeren sitenizi daha evvel gezmiş, gezerken de özgür olmayan tartısma platformlarında sizin bastan beri zaten hiç kavrayamadığınız gencebayı ve türkiye müziğini yanlış empoze etmeye çalısmanıza itiraz etmis ve görüslerimi yazmıstım. ama orada yası daha 20 yi bulmamış zibidinin birisi , bana gencebayı öğretmeye kalkmıştı..
yaşı daha 20 değildi. halbuki ben sadece 26 senedir gencebay dinliyordum... ayrıca kalkmış arif sağı gencebayın paçasına yapıstırmaya kalkmıştı. halbuki pis kokulu arif, pavyon seviyesinde bir berduştu.. Dost torpili ile bir bok olduğunu sanan biri idi...
gencebayın müziği arabesk tir .. arabeski yaratan ve babası gencebaydır....
bunu kabul etmeyen gencebaycı olamaz.. bende böyle bir sitede yer almam....
orası iste böyle gerzek bir site idi .. benim foruma yazmamı engellemiş.. bende canın cehenneme demistim. simdi bakıyorum, dangalak engellemeler getirmis bana, ama bayramda seyranda mail geliyor. bunun iptal edilmesini istiyorum. bu problemli arkadası aranızdan atmadığınız sürece sitenize girmek istemiyorum.. yada ondan ayrılıp ayrı ve gerçek bir gencebay platformu olusturmadan sitenizi takip etmem asla...
Burada bahsettiği o kişi benim