Bu konuya nasil bir baslik bulacagimi bilemedim, kusuruma bakmayin..
Sadece youtube´de gezinirken birseye rastladim, beni bazi düsüncelere götürdü..: http://www.youtube.com/watch?v=CAT-agJBmeg
Bu linkte geçen yil Gencebay´in katildigi 5n1k programindan görüntüler var.. Yan tarafta da diger bölümlere ulasabilirsiniz.. Çogumuz bakmisizdir zaten o programa zamaninda, amacim bu vidyoyu tanitmak degil, Gencebay´i bu kadar sIkI takip eden insanlarin böylesi bir programi kaçirmis olacagini zannetmiyorum...
Hayir, benim bu konu ile demek istedigim; dikkat edin, Gencebay ne kadar rahat su sohbette... Ne kadar içten, samimi ve senin benim gibi sicak, rahat ve akici bir üslup ile sohbetini ediyor, konusuyor.. Ne kadar tatli bir sohbeti var... Müzik disinda birçok alanda sahip oldugu gayet yeterli bilgisinden bahsetmiyorum bile; sadece o sohbetteki samimiyete ve içtenlige bakmak ve bunun üzerine tebessümlenmek yeter... Iste insan olarak Gencebay bu.. Bakin sanatçiligindan bahsetmiyorum, ama birey olarak Gencebay iste bu.. Oldukça zeki ve aydin bir insan, ve oldukça mütevazi ve hossohbetli bir kisilik..
Simdi bir de öbür tarafa bakin... Popstar´a katilan Gencebay´a bakin.. "Sözüm acaba ne zaman kesilecek" korkusuyla neredeyse konusmaktan bile korkan Gencebay.. Konusurken tekleyen Gencebay.. Kendini ifade edemeyen Gencebay... Kalitesiz ortam yüzünden garip garip espriler bile yaptirilmis bir Gencebay...
Insan rahat- ve kendini ifade edebildigini hissettigi bir alanda daha çok kendi olabiliyor... Popstar´daki Gencebay, Gencebay degil..
Içim burkuldu.. Bizler de onu cani gönülden seven gönül dostlari olarak bu yüzüyle daha da çok görmek istiyoruz... Ama ne yaptiysak olmuyor, olmadi... Onun o hos sohbetine 5 dakika da olsa katilabilmek ne müthis olurdu..
Neyse.. Selametle. Konu degil bunlar..