SerdarYilmaz yazdı:Klasik mesele.. Çok da yorum yaptik aslinda..
Yas dayanmis 65´e... Ne ses eski ses, ne özgüven ayni özgüven, ne de saglik eski saglik.. Velhasili kelam yaslar degisti..
Sonra bunlarin hepsi tamam olsaydi diye varsayalim, ben yine Gencebay´in - kendi tabiriyle - "mutfakta" kalmasini tercih ederdim. Ama su üstteki saydigim etkenler de degerlendirmelere katilinca bu saatten sonra bir konser beklentisi anlamsizdir diye düsünüyorum. Belki yillar öncesinde, firtina gibi estigi gençlik yillarinda bir veya bir kaç halk konseri vermis olsaydi çok fena olmazdi ya... Aman neyse, bari o büyü de bozulmasin, millet "acaba konser verse nasil olur" hayaliyle yasasin.. Bu satten sonra konser verse kanimca hem büyü de gider, tad tuz da...

cundali11 yazdı:
ama gel gelelim şu alaturkaya veya beyaz showa orda orhan baba orhan baba diye bağıran seyirciler bikere ilk adımda gencebaya "bunlarda beni arabeskçi kabul ediyor" izlemini veriyor bence. Bişeyler çalıp söylemeye korkuyor çünkü sonuçta seste detone, kısılma olup rezil olmak onu arabeskçi kabul eden seyirciler önüünde küçük düşmek var

Bu forumu görüntüleyenler: GözümSende ve 0 misafir