RÖPÖRTAJ

Sitemiz Hakkındaki Görüş ve Düşüncelerinizi Beyan Edebilirsiniz...

RÖPÖRTAJ

İleti AŞK_MEZARI 10 Oca 2008, 23:32

BABAYLA SIK SIK SATEN GÖRÜŞÜLMEZ AMA BU RÖPÖRTAJLAR ÇOK İİ OLUYO AĞIZDAN DORU BİLGİLER.ONUN İÇİN ELDEN GELDİİNCE BABAMIZA ULAŞILABİLİRSE ÇOK MEMNUN OLURUZ HABERLER ALIRIZ BOL BOL.PROJELER ÇOK ÖNEMLİ
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

Re: RÖPÖRTAJ

İleti idam_mahkumu 11 Oca 2008, 23:13

bir araya gelemeyi yazdı:BABAYLA SIK SIK SATEN GÖRÜŞÜLMEZ AMA BU RÖPÖRTAJLAR ÇOK İİ OLUYO AĞIZDAN DORU BİLGİLER.ONUN İÇİN ELDEN GELDİİNCE BABAMIZA ULAŞILABİLİRSE ÇOK MEMNUN OLURUZ HABERLER ALIRIZ BOL BOL.PROJELER ÇOK ÖNEMLİ

Gencebay'a ulaşabilmek gerçekten çok zor, 7-8 yıldır Gencebay net alemindeyim... Son 5 yıldır aktir ve üretken bir Gencebay severim; ama Gencebay ile sadece iki kez görüşebildim şuana kadar artık gerisini siz hesap edin.

Yakında bir görüşmem daha olacak kendisi ile.. Bunuda belirteyim.
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti AŞK_MEZARI 14 Oca 2008, 18:46

LÜTFEN GÖRÜŞMEYE ÇALIŞIRSAN ÇOK MUTLU OLURUZ.ALBÜM HAKKINDA/KİTAP HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRSEN ÇOK MUTLU OLURUZ SAOLASIN,
BERHUDAR OLL
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

ONUNLA GÖRÜŞMEK COK ZOR GERCEKTEN

İleti avsar29 08 Mar 2008, 18:37

Ben oğlu aracılıyla bıle görüşemedım altan bıle kar etmedı düşünün=) cok dolu çünkü baba ben bıtırme tezım ıcn görüşcektım ama cetın akdenızıde araya koyduk ama olmadı=)
avsar29
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: ONUNLA GÖRÜŞMEK COK ZOR GERCEKTEN

İleti asakallı 11 Mar 2008, 17:27

avsar29 yazdı:Ben oğlu aracılıyla bıle görüşemedım altan bıle kar etmedı düşünün=) cok dolu çünkü baba ben bıtırme tezım ıcn görüşcektım ama cetın akdenızıde araya koyduk ama olmadı=)

Benim anlamadığım neden bu kadar bizlerden kopuk bir türlü aklım almıyor Gönül Dostları diyor ama sadece o kadar
Hocam siz onunla ilgi tez hazırlamışsınız size ayıracağı en fazla 2 saat yani bu kadar da çok mu
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

Re: ONUNLA GÖRÜŞMEK COK ZOR GERCEKTEN

İleti topraktanbircan 11 Mar 2008, 17:50

asakallı yazdı:
avsar29 yazdı:Ben oğlu aracılıyla bıle görüşemedım altan bıle kar etmedı düşünün=) cok dolu çünkü baba ben bıtırme tezım ıcn görüşcektım ama cetın akdenızıde araya koyduk ama olmadı=)

Benim anlamadığım neden bu kadar bizlerden kopuk bir türlü aklım almıyor Gönül Dostları diyor ama sadece o kadar
Hocam siz onunla ilgi tez hazırlamışsınız size ayıracağı en fazla 2 saat yani bu kadar da çok mu

Bir yanda herkesin mailine tek tek cevap veren bir Ahmet Koç;diğer yandan oğlu ve yakın dostları araya sokularak,kendisiyle ilgili bir tez söz konusu olduğunda dahi kendisiyle görüşülemeyen bir Orhan Gencebay...Orhan Gencebay acaba Ahmet Koç'tan daha mı meşgul :?: Takdiri sizlere bırakıyorum.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti GözümSende 11 Mar 2008, 17:57

meşgul tabi...
en azından bütün bir haftasonu uyuması lazımki popstarda gecenin 2 sine kadar hadi onu geçtik o saçma sapan sohbetlerin içinde uyuya kalmasın...
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

İleti asakallı 11 Mar 2008, 18:00

GözümSende yazdı:meşgul tabi...
en azından bütün bir haftasonu uyuması lazımki popstarda gecenin 2 sine kadar hadi onu geçtik o saçma sapan sohbetlerin içinde uyuya kalmasın...

:o 8-) 8-)
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti topraktanbircan 11 Mar 2008, 18:08

GözümSende yazdı:meşgul tabi...

Doğru ya,hiç bunu düşünmemiştim.Oradaki o üç değerli ismin müthiş seviyeli bel altı muhabbetlerine gece 2'ye kadar katlanabilmek için bütün hafta sonu uyuması lazım o yaştaki bir insanın.Ama gerçekten o değerli insanlar ve o değerli muhabbetler için değer bu,zaman kaybı olarak görmemek lazım.Bizim hepimizi toplasan kimiz ki o üç olağanüstü şahsın yanında,Gencebaycılık davası ve projeler konu mu o ciddi memleket meselelerinin arasında :?: :!: :!:
En son topraktanbircan tarafından, 11 Mar 2008, 18:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti GözümSende 11 Mar 2008, 18:11

on üzeri on...
ONNNNNNN ÜZERİ ONNN

O VURGULAR,O VURGULARRRRR

ALLAHUEKBER :!:
Kullanıcı avatarı
GözümSende