Gencebay'a öneriler

Sitemiz Hakkındaki Görüş ve Düşüncelerinizi Beyan Edebilirsiniz...

Gencebay'a öneriler

İleti GözümSende 19 Oca 2008, 13:06

arkadaşlar yıllardır kafamda olan bir düşünce bu.mesela hep orhan gencebay'ın şarkılarına klipler,albümlerine kapaklar ,temalar ,ve malesesef son zamanlarda popstarda şarkı okuyacağında falan yapabileceği ufak şeyler,kendini yansıtabilmek için yapılabilecek şeyler vs...adına ben menejeri,danışmanı olsam şunu yaptırırdım tarzı projeler üretiyorum.

tam anlatamadım ama burdaki herkesin Gencebay'ı çok iyi tanıdığını ve onu daha iyi anlatabilmek için neler yapılabileceği hakında fikirler ürettiğini zaten biliyoruz.Böyle bir sub-forum açılırsa Gencebay'a öneriler,şarkılarına klip senaryoları,albüm tanıtım reklamları,popstarda şu tip bir konuşma yapsa tarzı şeylerle hem kendi aramzıda Gencebay için en iyisini tartışmış olur,belki de çok değerli fikirler(Gencebay duymasa bile)üretmiş oluruz,kim bilir belkide sitemizde Gencebay'la temas eden büyüklerimizin vs.. yardımı ile Orhan Babamız burda yakalanabilecek çok ilginç ve kıymetli fikirlerden haberdar olur.
Pek anlatamadım ama işin özü böyle.
Misal:Ben Yargısız İnfaz çıktığında yargısız infaz parçası için öyle bi klip düşünmüştüm ki bana göre Gencebay adına ilerde hatırlanacak bu olumsuz yıllarında efsanevi ve hoş bir nostaljik karelerden olacaktı.Tabiki alsın bunu çeksin demiyoruz ama böyle hoş fikirlerimizi birbirimizle paylaşmamız çok keyif verecektir diye düşünüyorum.Şahsen benim Gencebay'la ilgili en büyük zevklerimden biridir;bi daha ki albümde şu enstrümanı da kullansa kapakta şu tip resimler olsa şu popstarda şarkı okuyacaksa keşke şunu söylese, popstarda arkada kadınlar dans edeceğine bu tip bişeyler olsa gibi...

bilmem siz ne dersiniz...
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

Re: Gencebay'a öneriler

İleti idam_mahkumu 19 Oca 2008, 13:54

kral5555 yazdı:arkadaşlar yıllardır kafamda olan bir düşünce bu.mesela hep orhan gencebay'ın şarkılarına klipler,albümlerine kapaklar ,temalar ,ve malesesef son zamanlarda popstarda şarkı okuyacağında falan yapabileceği ufak şeyler,kendini yansıtabilmek için yapılabilecek şeyler vs...adına ben menejeri,danışmanı olsam şunu yaptırırdım tarzı projeler üretiyorum.

tam anlatamadım ama burdaki herkesin Gencebay'ı çok iyi tanıdığını ve onu daha iyi anlatabilmek için neler yapılabileceği hakında fikirler ürettiğini zaten biliyoruz.Böyle bir sub-forum açılırsa Gencebay'a öneriler,şarkılarına klip senaryoları,albüm tanıtım reklamları,popstarda şu tip bir konuşma yapsa tarzı şeylerle hem kendi aramzıda Gencebay için en iyisini tartışmış olur,belki de çok değerli fikirler(Gencebay duymasa bile)üretmiş oluruz,kim bilir belkide sitemizde Gencebay'la temas eden büyüklerimizin vs.. yardımı ile Orhan Babamız burda yakalanabilecek çok ilginç ve kıymetli fikirlerden haberdar olur.
Pek anlatamadım ama işin özü böyle.
Misal:Ben Yargısız İnfaz çıktığında yargısız infaz parçası için öyle bi klip düşünmüştüm ki bana göre Gencebay adına ilerde hatırlanacak bu olumsuz yıllarında efsanevi ve hoş bir nostaljik karelerden olacaktı.Tabiki alsın bunu çeksin demiyoruz ama böyle hoş fikirlerimizi birbirimizle paylaşmamız çok keyif verecektir diye düşünüyorum.Şahsen benim Gencebay'la ilgili en büyük zevklerimden biridir;bi daha ki albümde şu enstrümanı da kullansa kapakta şu tip resimler olsa şu popstarda şarkı okuyacaksa keşke şunu söylese, popstarda arkada kadınlar dans edeceğine bu tip bişeyler olsa gibi...

bilmem siz ne dersiniz...

Gayet yaratıcı ve hoş bir fikir...
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti idam_mahkumu 23 Oca 2008, 19:25

İlk öneri senden gelsin o zaman, bu özgün projeni startla, diğer üyelerde arkandan gelsin. Konu Dışı ya yeni bir başlık açıp düşüncelerini aktarabilirsin. Bakarsın bir iki kelâmda biz ederiz.
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti GözümSende 24 Oca 2008, 15:51

en kısa zamanda yazmaya çalışacam.bu aralar biraz yyoğunum ama mutlaka fikirleri toparlayıp bi metin haline getirecem.
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

Öneri ve Eleştirileriniz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir