arkadaşlar böyle güzel çalışmaları paylaştığınız için çok teşekkürler...
daha yeniyim bu sitede böyle bi konu açtım ama kusruma bakmayın herkese kolay gelsin

nezihi kadak yazdı:sevgili arkadaşlar formatımız belli gencebay müziği biz bu okyanusun derinliklerine yıllardır yelken açtık. güzergahımız şimdide bu nadide site.benim ricam yaşımın verdiği tecrübeye dayanarak şu. insan beşeriyeti gereği hata yapacaktır. o yüzden bu forumda dini,siyasi,ahlaki konulara girmeyelim. verilecek karşıt bir cevap kaosa yol açar. gereksiz diyaloglar uzar gider.beyhude bir zaman kaybı olur.bu konular özelimiz olsun.rotamıza gencebay müziği ile devam edelim.diğer konulara ısrarla devam etmek isteyenler,lütfen dönüş okeyini yaptırsanlar. saygılarımla

SerdarYılmaz yazdı:nezihi kadak yazdı:sevgili arkadaşlar formatımız belli gencebay müziği biz bu okyanusun derinliklerine yıllardır yelken açtık. güzergahımız şimdide bu nadide site.benim ricam yaşımın verdiği tecrübeye dayanarak şu. insan beşeriyeti gereği hata yapacaktır. o yüzden bu forumda dini,siyasi,ahlaki konulara girmeyelim. verilecek karşıt bir cevap kaosa yol açar. gereksiz diyaloglar uzar gider.beyhude bir zaman kaybı olur.bu konular özelimiz olsun.rotamıza gencebay müziği ile devam edelim.diğer konulara ısrarla devam etmek isteyenler,lütfen dönüş okeyini yaptırsanlar. saygılarımla
Katiliyorum. Her ne kadar "Aktüel ve Güncel" adi altinda bir bölüm varolsa da fazla derinlere girmemizin bu platformda pek dogru olacagini düsünmüyorum.. Büyük bir olay olur konusulur, ama "türban" v.b. durmadan isitilip isitilip önümüze getirilen konularin burada da tartisilmasi bence gereksiz olur.. Zaten yeterince kafa yormuyor muyuz bunlara normal hayatta..? Birakalim surada da Gencebay ve müzik üzerindeki sohbetimizi huzur içinde sürdürelim...

helluri yazdı:arkadaşlar böyle güzel çalışmaları paylaştığınız için çok teşekkürler...
daha yeniyim bu sitede böyle bi konu açtım ama kusruma bakmayın herkese kolay gelsin

Bu forumu görüntüleyenler: enging ve 0 misafir