site gerçekten harika teşekkürler

Sitemiz Hakkındaki Görüş ve Düşüncelerinizi Beyan Edebilirsiniz...

site gerçekten harika teşekkürler

İleti helluri 15 Arl 2007, 20:26

arkadaşlar böyle güzel çalışmaları paylaştığınız için çok teşekkürler...

daha yeniyim bu sitede böyle bi konu açtım ama kusruma bakmayın herkese kolay gelsin
aşkı sen öğretmiştin unutmayıda öğret...
Kullanıcı avatarı
helluri
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: site gerçekten harika teşekkürler

İleti GÖNÜL_FIRTINASI 15 Arl 2007, 22:32

size katılıyorum site çok güzel
emeği olan herkese saygılar!
Resim

Ne Bir Başkası Girdi Şu Gönülden İçeri...Ne Bir Yabancı Çıktı Gönül Kapısından....!
Kullanıcı avatarı
GÖNÜL_FIRTINASI
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti AnGeL 26 Oca 2008, 02:46

Merhaba , ben henüz cok yeniyim aslinda cok seciciyim her steye üye olan bir kisi deyilimdir
stenizi gezindim cok hos bilgiler ve paylasimlar yapilmis emeginize saglik
sizleri tebrik etmek isterim
Resim

kalbimde sapli bir hancer...
Kullanıcı avatarı
AnGeL
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti esra18 26 Oca 2008, 18:50

Bu site gercekten cok guzel. Uye arkadaslar cok sevecen bir tavir icersindeler. Paylasim, felsefe, ask, tartisma, elestiri ve muhabbet seviyeleri cok kaliteli. Daha once cok gezdim orhan baba sitelerini ama bu siteyi gencebay deyince, ask deyince, paylasim deyince, felsefe deyince ve elestiri deyince TEK gecerim! berhudar olun
ilkgoz agrim son askimsin....
Kullanıcı avatarı
esra18
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

bir rica

İleti nezihi kadak 27 Oca 2008, 17:02

sevgili arkadaşlar formatımız belli gencebay müziği biz bu okyanusun derinliklerine yıllardır yelken açtık. güzergahımız şimdide bu nadide site.benim ricam yaşımın verdiği tecrübeye dayanarak şu. insan beşeriyeti gereği hata yapacaktır. o yüzden bu forumda dini,siyasi,ahlaki konulara girmeyelim. verilecek karşıt bir cevap kaosa yol açar. gereksiz diyaloglar uzar gider.beyhude bir zaman kaybı olur.bu konular özelimiz olsun.rotamıza gencebay müziği ile devam edelim.diğer konulara ısrarla devam etmek isteyenler,lütfen dönüş okeyini yaptırsanlar. saygılarımla
nezihi kadak
Usta Üye
Usta Üye

Re: bir rica

İleti SerdarYılmaz 27 Oca 2008, 18:55

nezihi kadak yazdı:sevgili arkadaşlar formatımız belli gencebay müziği biz bu okyanusun derinliklerine yıllardır yelken açtık. güzergahımız şimdide bu nadide site.benim ricam yaşımın verdiği tecrübeye dayanarak şu. insan beşeriyeti gereği hata yapacaktır. o yüzden bu forumda dini,siyasi,ahlaki konulara girmeyelim. verilecek karşıt bir cevap kaosa yol açar. gereksiz diyaloglar uzar gider.beyhude bir zaman kaybı olur.bu konular özelimiz olsun.rotamıza gencebay müziği ile devam edelim.diğer konulara ısrarla devam etmek isteyenler,lütfen dönüş okeyini yaptırsanlar. saygılarımla

Katiliyorum. Her ne kadar "Aktüel ve Güncel" adi altinda bir bölüm varolsa da fazla derinlere girmemizin bu platformda pek dogru olacagini düsünmüyorum.. Büyük bir olay olur konusulur, ama "türban" v.b. durmadan isitilip isitilip önümüze getirilen konularin burada da tartisilmasi bence gereksiz olur.. Zaten yeterince kafa yormuyor muyuz bunlara normal hayatta..? Birakalim surada da Gencebay ve müzik üzerindeki sohbetimizi huzur içinde sürdürelim...
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

Re: bir rica

İleti idam_mahkumu 27 Oca 2008, 18:59

SerdarYılmaz yazdı:
nezihi kadak yazdı:sevgili arkadaşlar formatımız belli gencebay müziği biz bu okyanusun derinliklerine yıllardır yelken açtık. güzergahımız şimdide bu nadide site.benim ricam yaşımın verdiği tecrübeye dayanarak şu. insan beşeriyeti gereği hata yapacaktır. o yüzden bu forumda dini,siyasi,ahlaki konulara girmeyelim. verilecek karşıt bir cevap kaosa yol açar. gereksiz diyaloglar uzar gider.beyhude bir zaman kaybı olur.bu konular özelimiz olsun.rotamıza gencebay müziği ile devam edelim.diğer konulara ısrarla devam etmek isteyenler,lütfen dönüş okeyini yaptırsanlar. saygılarımla

Katiliyorum. Her ne kadar "Aktüel ve Güncel" adi altinda bir bölüm varolsa da fazla derinlere girmemizin bu platformda pek dogru olacagini düsünmüyorum.. Büyük bir olay olur konusulur, ama "türban" v.b. durmadan isitilip isitilip önümüze getirilen konularin burada da tartisilmasi bence gereksiz olur.. Zaten yeterince kafa yormuyor muyuz bunlara normal hayatta..? Birakalim surada da Gencebay ve müzik üzerindeki sohbetimizi huzur içinde sürdürelim...

Doğrudur, haklısınız. Yönetici arkadaşımız Razor gerekeni yapmış, konuyu kilitlemiş sağolsun. Bu tür kritik konular, gönül muhabbetimizi derinden zedeler.
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti BiLmezİnsanKadrini 03 Şub 2008, 16:53

MerhabaLar ben yeniyim. Çok önceden öyLe bir bakıp geçmiştim bu siteye. Üye oLmamıştım. GeçenLerde kardeşim üye yapmış beni. Bugün bir gireyim dedim. Hayran kaLdım. Çünkü ben uzun zamandır internette gezinip dururum ve hemen her ORHAN GENCEBAY sitesini az çok biLirim. Hiç biri de işe yaramaya trişkadan siteLer. Ama bu site işin biLincinde bir ORHAN GENCEBAY sitesi. Benide araniza kabuL ediniz. SevgiyLe...
BiLmezİnsanKadrini
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti asical 29 Şub 2008, 00:07

helluri yazdı:arkadaşlar böyle güzel çalışmaları paylaştığınız için çok teşekkürler...

daha yeniyim bu sitede böyle bi konu açtım ama kusruma bakmayın herkese kolay gelsin

hieeeeeeyt noluye leeeeyn!!!!!Çek ülennn ellerini Abimizin omzundan!kınıyorum.:)))Allah adamı taş eder!!!!!!
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti bjk-carsi 02 Mar 2008, 00:16

bize boyle bir destegi sunanlara cok tesekkurler
bjk-carsi
Yeni Üye
Yeni Üye

Sonraki

Öneri ve Eleştirileriniz

Kimler çevrimiçi