GENCEBAY'IN HİÇ "YASAKLI" ŞARKISI YADA 45'LİĞİ YOKTUR..

Neler Olduklarını Biliyorsunuz...
Forum kuralları
Bu forum fikir paylaşım forumudur ve geyik kesinlikle yasaktır. Gencebay hakkında oldukça ciddi meseleler masaya yatırılır ve değerli gönül dostları tarafından enine boyuna incelenir. Konu dışına çıkan üyelerin mesajları sorgusuz kaldırılır yada üyeye ceza verilir.

Re: GENCEBAY'IN HİÇ "YASAKLI" ŞARKISI YADA 45'LİĞİ YOKTUR..

İleti topraktanbircan 14 Ekm 2007, 15:43

arkadaşlar ben de şunu söyleyebilirim ki bu bahsi geçen şarkıları 5 sene önce bir plakçı tanıdığım vasıtasıyla dinlemiştim.ve daha ilk dinleyişimde demiştim ki ona;"bunlar kesinlikle gencebay değil".hatta o da tutturmuştu gencebay diye,tartışmamız öyle bir uzamıştı ki az daha kavga edecektik :lol: velhasıl kelam bizler artık öyle bir seviyedeyiz ki dostlar gencebay dinleyiciliğinde,artık eserin sadece müziği girerken bile bişeyleri tahmin edebiliyoruz.kaldı ki bu şarkıların hiçbiri gencebay'ın müzik felsefesinin doğrultusunda değil.hepsi zaten arabesk şarkılar.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti TheSultan 03 Kas 2007, 21:34

Haydiii :) Bak işte, ben vallaha anlamadım :) Vay be...Ama bende, yasaklı muhabbetine aldanmışım, ne yapıyim dimi ama.
TheSultan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti asakallı 05 Kas 2007, 12:32

thesultan yazdı:Haydiii :) Bak işte, ben vallaha anlamadım :) Vay be...Ama bende, yasaklı muhabbetine aldanmışım, ne yapıyim dimi ama.

:D :oops: al benden de o kadar ilk dinlediğim de yeni bir kayıt buldum diye o kadar sevinmiştim ki anlatamam
bana da hediye gelmişti cd olarak
ama 2. ve 3. dinleyişten sonra her şey daha da gün yüzüne çıktı tabi
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti selcuk81 29 Şub 2008, 15:54

açıklama için çok teşekkürler..böyle bir söylenti nasıl çıkmış ilginç ama sesi de benziyor..tabi müzik tarzı gencebay dinleyen biri tarafından kolayca anlaşılabilir tarzda ama ..
selcuk81

İleti berhudarol 29 Şub 2008, 16:44

youtube de vardi bu sarkilar dinlemistim fakat ben gencebaya hic benzetemiyordum.zaten müzigi hic benzemiyorki sesi benzesin cok siradan ve basit müziklerdi.
Kullanıcı avatarı
berhudarol
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti topraktanbircan 29 Şub 2008, 16:47

berhudarol yazdı:youtube de vardi bu sarkilar dinlemistim fakat ben gencebaya hic benzetemiyordum.zaten müzigi hic benzemiyorki sesi benzesin cok siradan ve basit müziklerdi.

Böyle ucuz çalışmaların youtube gibi dünya çapında ilgi gören bir sitede Gencebay'ın şarkıları diye lanse edilmesi de Orhan Gencebay'a büyük zarar veren bir davranış ayrıca.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti berhudarol 29 Şub 2008, 17:14

topraktanbircan yazdı:
berhudarol yazdı:youtube de vardi bu sarkilar dinlemistim fakat ben gencebaya hic benzetemiyordum.zaten müzigi hic benzemiyorki sesi benzesin cok siradan ve basit müziklerdi.

Böyle ucuz çalışmaların youtube gibi dünya çapında ilgi gören bir sitede Gencebay'ın şarkıları diye lanse edilmesi de Orhan Gencebay'a büyük zarar veren bir davranış ayrıca.

evet haklisin sevgili basar ben youtube de o sarkilari koyan arkadasa orada yorum atmistim bunlari silermisin diye.ama o silmedi senin ne cikarin var bundan insanlar seviyormus bu sarkilari ve kimsenin zevkiyle oynayamazmis dedi.sadece basligini degistirmis bu sarki kimin diye?
Kullanıcı avatarı
berhudarol
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti bjk-carsi 02 Mar 2008, 00:51

boylece konuya bir acıklık gelmistir saol
bjk-carsi
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti dreams86 13 Mar 2008, 01:36

zaten saçma neden yasaklı birşey yapsın
Kullanıcı avatarı
dreams86
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti muamma0941 17 Mar 2008, 17:00

ölüm çemberi ve diğer sarkıları bi,r şekilde internetten edindim ses çok kalın bariz bir şekilde orhan babayı taklid ediyor sanırım ali gencebay adında biri imiş şarkılkar sözler müzik altyapısı kullanılan enstüremanlar ele veriyor
muamma0941
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖncekiSonraki

Masadaki Mühim Mevzular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir