20 Yıldır kimseden utanmadan ve sıkılmadan inadına Gencebay diyorum
neler dendi banada ne anlıyorsun gibilerinden cevabım her zamanki gibi kısa ve net Sizin Anlamadığınızı

berker06 yazdı:MSN 'de dinlediğim müzik her zaman çıkar ve hemen hemen her zaman Orhan Gencebay dinlediğim belli olur ve birisi ordan yazar gencebaycı olduğumu bildikleri halde "bıkmadın mı hala sabahtan beri orhan dinlemekten" diye.sinir olup cevap verirkende msn resim yerine orhan babanın resmini koyarım.Zevkle dinlediğimi belirtirim

topraktanbircan yazdı:Zaten radikallik ve özgünlükten bir kastımız da;Orhan Gencebay'ın diğer sanatçılar gibi dinlemekten bıkılacak biri olmadığını anlamaktır.

idam_mahkumu yazdı:topraktanbircan yazdı:Zaten radikallik ve özgünlükten bir kastımız da;Orhan Gencebay'ın diğer sanatçılar gibi dinlemekten bıkılacak biri olmadığını anlamaktır.
Tabii. Ya öğlen yemeğinin ardından, bir tavşan kanı çay doldurup, masama koymuştum... Bilgiyarımda sürekli değiştiğinden içine Gencebay yüklemiyorum, çünkü silinip gidiyo. Telefonumda full arşiv var. Açıp koyuyorum, tıngır mıngır üç beş parça kısmetimde varsa işte, altı üstü 20-25 dakka..
Önce ilk göz ağrım çıktı dinledim, sonra gitti de gitti çıktı dinledim, sonra Ne geçti ki eline'yi dinlerken geldi eleman, bıkmış dinlemekten... aman aman sanki bana yıllardır dinliyor, altı üstü 3 parça... Hani çalan Gencebay'ya "G" harfi bile insanları rahatsız ediyor, Allah'ım ne kadar anlayışsız, tahammülsüz, önyargısız, gıcık insanlar var ya..

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir