Çok Yakında! "Türk Müziğinin Yegane Patronu" (Kitap)

Sitemiz İle İlgili Duyuru ve Haberler...

Re: Çok Yakında! "Türk Müziğinin Yegane Patronu" (Kitap)

İleti AŞK_MEZARI 06 Oca 2008, 21:23

BEKLİYORUZ
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti esra18 06 Oca 2008, 23:01

Bu konuya uzak kalmisim daha dogrusu cok once yazilmis en gec ben okuyorum sanirim. Acaba nasil bisi olucak merak ediyoruz
ilkgoz agrim son askimsin....
Kullanıcı avatarı
esra18
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti Murat Yaşar 17 Şub 2008, 16:06

Ömerciğim gencebay ı her yönüyle takip eden biri olarak inşallah sende gencebay takvimi uygulamassın..Hani 2 aydan hazır olacak derken 1-2 yıl bekletme bizleri.. :D :D
Sabırsızlıkla bekliyoruz...berhudar ol...
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti idam_mahkumu 17 Şub 2008, 17:46

Murat Yaşar yazdı:Ömerciğim gencebay ı her yönüyle takip eden biri olarak inşallah sende gencebay takvimi uygulamassın..Hani 2 aydan hazır olacak derken 1-2 yıl bekletme bizleri.. :D :D
Sabırsızlıkla bekliyoruz...berhudar ol...

Çalışmalar dur durak ara vermeden devam ediyor. Berhüdar Ol'unuz :)
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti gencebayram 17 Şub 2008, 17:49

ömerciğim senin bu çalışman belki yıllarca piyasada dolaşacak biliyorum sende gönül dostlarını mağdur etmek istemiyosun ama bence dostlarımız arasında sana destek çkıp (maddi yönden,zaten herkes manevi desteğini kattı) bu çalışmayaı notere tasdikleteker bir yayın evine verip kitap haline getirmemiz lazım çünkü bunu radikal ve özgün olmayanlar bu şekilde istismar eder bunu sende biliyosun. noter tasdiğini aldıktan sonra belli olmaz belki orhan abi gizli bir şekilde kamuoyu duymadan sana destek çıkar ve kitap basımına yardımcı olur. çünkü gencebayı anlatan bir kitabın yazılmasını onu sevmeyenlerde istiyor. Bu nasıl bir insanda bu kadar insan onu sevip,ona saygı duyuyor diye.benim fikrim bu ben elimden geldiği kadar maddi olarak destek vermeye hazırım.
BEKLENEN KARŞINA ÇIKAR BİR SABAH,
BELKİ YEŞİL GÖZLÜ,
BELKİ SİMSİYAH,
DAHA İLK GÖRÜŞTE YÜREKTEN BİR AH!!!!
ÇEKERKEN KIYILIR,
GÖNÜL NİKAHI!!!!

BİZ SEN OLDUK, SENDE BİZ.
BUNU BÖYLE SAY,
SEN GÖNÜL DOSTU PİRİMİZ,
ORHAN GENCEBAY.
M.KEMAL.KARABACAK HOCAYA SAYGILARIMLA

MEDENİYET EĞER SOYUNMAYI GEREKTİRİYORSA, DESENE HAYVANLAR BİZDEN DAHA MEDENİ
M.AKİF ERSOY.....
Kullanıcı avatarı
gencebayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti berhudarol 17 Şub 2008, 18:36

sevgili ömer faruk bende kitabini sabirsizlikla bekiyorum.ama keske gencebayram kardesimizin dedigi gibi kitabi bastirsan bence daha iyi olurdu.cünkü hic degilse bazilarina hediye olarak verebilme imkanimiz olurdu.dogumgünlerinde vs...bu vesileylede belkide bir kac gencebayci kazanabilirdik.arkadasimizin dedigi gibi maddi destegi bence hepimiz veririz nede olsa bin üye olmadik mi?herkes kendince bir seyler katar birlikten güc dogar.
Kullanıcı avatarı
berhudarol
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti asical 21 Şub 2008, 22:33

gencebayram yazdı:ömerciğim senin bu çalışman belki yıllarca piyasada dolaşacak biliyorum sende gönül dostlarını mağdur etmek istemiyosun ama bence dostlarımız arasında sana destek çkıp (maddi yönden,zaten herkes manevi desteğini kattı) bu çalışmayaı notere tasdikleteker bir yayın evine verip kitap haline getirmemiz lazım çünkü bunu radikal ve özgün olmayanlar bu şekilde istismar eder bunu sende biliyosun. noter tasdiğini aldıktan sonra belli olmaz belki orhan abi gizli bir şekilde kamuoyu duymadan sana destek çıkar ve kitap basımına yardımcı olur. çünkü gencebayı anlatan bir kitabın yazılmasını onu sevmeyenlerde istiyor. Bu nasıl bir insanda bu kadar insan onu sevip,ona saygı duyuyor diye.benim fikrim bu ben elimden geldiği kadar maddi olarak destek vermeye hazırım.

Gencebayrama bende aynen katılıyorum.Maddi bir yardım konusunda bende az çok demeden katılırım.Sabırsızlıkla bekliyorum kitabı.Hadi gari demek için açtım forumu ama okuyunca arkadaşlarımızın nasıl bir belenti içinde olduklarını farkettim.Bence telif almadan kesinlikle piyasaya varme Ömer kardeşim hatta bize bile.Bu site de ne kıymetlere teveccühünüz sayesinde ulaştım.Böyle bir esere cüzi bir miktarı ödemeye burun kıvıran, zaten Gencebaycı olamaz.Ben beklediğimize değecek bir eseri meydana getireceğinden eminim.Ama telif ve baskı şart diyorum.Baskı değilse bile telif kesinlikle şart.
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti idam_mahkumu 21 Şub 2008, 22:37

Arkadaşlar benzer fikirleri ilk günden beri kafamda atıp tutuyorum. Ama sunum açısından tam bir karar veremedim. Kitap çalışmaları bir ağır olsada devam ediyor. Bitip paylaşıma hazır hale geldiğinde tekrar bir düşeneceğiz, neler yapabiliriz diye. Berhüdar olun.
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti ilahgözlerin 24 Şub 2008, 01:14

sabırsızlıkla bekliyoruz benim merak ettiğim net ortamında kitap olcak galiba biz çıktı alaileekmiyiz yanı kitaba dönüştürebilirmiyiz izninizle tabi..
ilahgözlerin
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Re: yardı ma hazırım ömer kardeş kulak ver bu sese

İleti avsar29 08 Mar 2008, 20:44

ben eğer kıtabında müzik kısmında danışacağın bır sey vars ayardıma haızıtm nacızane gercı bu mesejı yazarken kıtap belkıde coktan cıktı ama konservatuar mezunu ( övünmek için deıl gerektığı ıçın yazdım bunu ) ve orhan babayı anlıyan bırısi olduğum ıcın sanırm sana ve dolaysı ıle sıteye faydam olur zaten y. lisans tezımıde gencebay müzği ile ılgılı vercem okul kurulu kabul ederse.. görşmek üzere.
avsar29
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖncekiSonraki

Site Duyuruları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir