Diyecek söz buLamıyorum. ORHAN GENCEBAY aşkının ve ORHAN GENCEBAY hayat bakış açısının biLincinde oLan insanLarLa ORHAN GENCEBAY çatısı aLtında buLunmak çok ama çok harika bir duygu. Yazının ardından bende sizin tabiriniz iLe bir RADİKAL ve bir ÖZGÜN oLduğumun farkına vardım. İyki varsınız diyorum başkada birşey demiyorum!
ömer abi gencebaycılığına hayranım abi yorumların yazıların inanılmaz güzel ve keyif verici normalde bi paragraf yazıları bile okurken sıkılan ben senin yazılarını birebir okuyorum seni tebrik ediyorum abi
YILGOR yazdı:Geç kalmış Tek Kelime Bir Cevabım var: "Orhan Gencebay'ı Anlamak Sanattır" diyorum.. Ne mutlu anlayıp dinleyene.. Ne yazık hor görene... [ Yılgör ]
Saygından söylemiyorsun bile üstadım, taktir ettim senden öğrenecek çok şeyim var. Yüksek müsadenle ben söyleyeyim, benimde bir tek kelime diyeceğim var, bir kere lanet olsun "O'nu anlamak sanattır" kelimesin çalan hırsıza MDüzenBAZ(!) Bilen bilir.
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde... Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!
Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.
Elıne, emegıne, yuregıne saglık kardesım. yazılarına gencebay sevgısının yanı sıra radıkal ve ozgun gencebay sevgısını bellı bır kıtleye empoze etmek ıcın, yurekten savasan guclu o hayrıkırısınıda hıssettım. bızlere önculuk edebılecek senın gıbı gercek gencebaycılar cok fazla kalmadı. yazdıgın her satırın, her sozun, her harfın takıpcısıyım. senın önculugunde enınde sonunda bır gun galıp gelecegımızı sesımızı sevgımızı ve senın bu ıcten hayrıkısını syn Gencebay'ın ve gencebaycıların duyacagına en az senın kadar yurekten ınanıyorum...