Akma_Gözlerimden yazdı:Meraba arkadaşlar sizden bi şey rica edecem geçen gün popstar'ı izlerken duydum Orhan Abimiz söyledi Kabahati Kadere Yükledik İkimizde gibi bir şeyler söyledi varmı böyle bi parçası Orhan Abim'in.. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Akma_Gözlerimden yazdı:Meraba arkadaşlar sizden bi şey rica edecem geçen gün popstar'ı izlerken duydum Orhan Abimiz söyledi Kabahati Kadere Yükledik İkimizde gibi bir şeyler söyledi varmı böyle bi parçası Orhan Abim'in.. Yardımcı olursanız çok sevinirim

topraktanbircan yazdı:Akma_Gözlerimden yazdı:Meraba arkadaşlar sizden bi şey rica edecem geçen gün popstar'ı izlerken duydum Orhan Abimiz söyledi Kabahati Kadere Yükledik İkimizde gibi bir şeyler söyledi varmı böyle bi parçası Orhan Abim'in.. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Şarkının adı "Artık ok yaydan çıktı".Şükrü Şentürk okumuştu zamanında...
"Kabahati feleğe yükledik ikimiz de
Hakikati ararsan bütün kabahat bizde
Artık ok yaydan çıktı
Geriye dönüş olmaz
Ne yapsak hepsi boştur
Gidenin yeri dolmaz"
Nefis bir Gencebay klasiğidir.Yanılmıyorsam Saba makamında ve tasavvuf müziğinden izler taşıyan ve finalinde ney solo olan bir eserdir.

nezihi kadak yazdı:topraktanbircan yazdı:Akma_Gözlerimden yazdı:Meraba arkadaşlar sizden bi şey rica edecem geçen gün popstar'ı izlerken duydum Orhan Abimiz söyledi Kabahati Kadere Yükledik İkimizde gibi bir şeyler söyledi varmı böyle bi parçası Orhan Abim'in.. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Şarkının adı "Artık ok yaydan çıktı".Şükrü Şentürk okumuştu zamanında...
"Kabahati feleğe yükledik ikimiz de
Hakikati ararsan bütün kabahat bizde
Artık ok yaydan çıktı
Geriye dönüş olmaz
Ne yapsak hepsi boştur
Gidenin yeri dolmaz"
Nefis bir Gencebay klasiğidir.Yanılmıyorsam Saba makamında ve tasavvuf müziğinden izler taşıyan ve finalinde ney solo olan bir eserdir.
sevgili başar ben kendi okuduğu esr anlamında söyledim.

Akma_Gözlerimden yazdı:Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için peki ben bu Ok Yaydan çıktı isimli eseri nasıl bula bilirim..

idam_mahkumu yazdı:Akma_Gözlerimden yazdı:Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için peki ben bu Ok Yaydan çıktı isimli eseri nasıl bula bilirim..
Aklımda bulunsun, bir kaç güne kadar ekleyeyim siteye.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir