yeni albüm

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

yeni albüm

İleti nezihi kadak 29 Şub 2008, 17:53

saat 3 gibi kervan plağı aradım.yeni albümle ilgili aldığım cevap daha hiçbir hazırlığın olmadığı yönünde.henüz belli olmadığı söylendi.vuslat başka bahara kaldı.takribi 1 ay öncede aynı cevabı almıştım.
nezihi kadak
Usta Üye
Usta Üye

Re: yeni albüm

İleti Murat Yaşar 29 Şub 2008, 18:00

İşte bizim kaderimizde bu nezihi kardeş...
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti idam_mahkumu 29 Şub 2008, 18:00

nezihi kadak yazdı:saat 3 gibi kervan plağı aradım.yeni albümle ilgili aldığım cevap daha hiçbir hazırlığın olmadığı yönünde.henüz belli olmadığı söylendi.vuslat başka bahara kaldı.takribi 1 ay öncede aynı cevabı almıştım.

Hayda...
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

>> Orhan GENCEBAY Elektronik Kitabı

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti nezihi kadak 29 Şub 2008, 18:07

idam_mahkumu yazdı:
nezihi kadak yazdı:saat 3 gibi kervan plağı aradım.yeni albümle ilgili aldığım cevap daha hiçbir hazırlığın olmadığı yönünde.henüz belli olmadığı söylendi.vuslat başka bahara kaldı.takribi 1 ay öncede aynı cevabı almıştım.

Hayda...

bu bizim 40 yıldır çektiğimiz bir çile.45.lik dönemini single ile geri getirip daha kaliteli ve 2-3 ayda bir yeni esrler sunarak vede korsana karşı bu tedbir etkili olacağını söyleyen gencebay bizi gene sabır taşına çevirecek gibi
nezihi kadak
Usta Üye
Usta Üye

İleti topraktanbircan 29 Şub 2008, 18:08

Ben Orhan Gencebay'dan pek fazla birşey beklemiyorum şu vakitten sonra.Ondan aldığım izlenim bu.Atalet ve yorgunluk görüntüsü veriyor bana.Orhan Gencebay hala üretken konumda olduğunu hissetseydi,bugün popstar'a jüri üyesi de olmazdı.Şu son 8 senede yaptıklarına bakınca,her geçen gün biraz daha da yaşlandığını düşünürsek,geleceğe çok iyimser bakamıyorum.Kendisi de bunu kabullenmiş,adeta emekliliğin keyfini çıkarır havasında popstar ve benzeri etkinliklerde kalan ömrünü harcamaya karar verdi.Hem maddi açıdan çok avantajlı,hem yorucu değil,hem de fırsat kalırsa kendince düşüncelerini aktarıyor veya aktarmaya çalışıyor.Bu amacında ne kadar başarılı ve efektif olduğu tartışılır.Ben şu vakitten sonra kendi adıma Orhan Gencebay'dan hiçbir şey beklemiyorum.Bırakın konçerto ya da senfoniyi,güzel bir albüm bile beklemiyorum.Ondan aldığım izlenim bu yönde.Benim düşüncem tabii,kesin öyle diye birşey söyleyemem.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti SerdarYılmaz 29 Şub 2008, 18:50

Bilgiler için sagol Nezihi abi.

Sasirtan bir gelisme degil, adina gelisme denirse bunun.. Çikarsa bir albüm bu en erken gelecek kis aylarini bulur.. Ama Basar´in da bir baska konu basliginda söylemis oldugu gibi ben Gencebay olsam sözlü albümler yapmayi birakir ve tamamen enstrümantal çalismalara yönelirdim... Yahu, piyasa ortada, e ses de hergün daha da geriliyor.. Söyle söyle de nereye kadar..? Ömür sonsuz mu? Enstrümantal çalismalari hangi güne sigdiracaksin..?? Yapacaksin baglama konçertosu, semfonik albüm, ama nerde..

Hayirlisi... Alistik, çoktan alistik.. Bu haberlere üzlülmüyorum.. Dokunmuyor, adeta bizim bir parçamiz olmus beklenti, farkinda degiliz kötü birsey oldugunun..
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti asakallı 29 Şub 2008, 18:52

topraktanbircan yazdı:Ben Orhan Gencebay'dan pek fazla birşey beklemiyorum şu vakitten sonra.Ondan aldığım izlenim bu.Atalet ve yorgunluk görüntüsü veriyor bana.Orhan Gencebay hala üretken konumda olduğunu hissetseydi,bugün popstar'a jüri üyesi de olmazdı.Şu son 8 senede yaptıklarına bakınca,her geçen gün biraz daha da yaşlandığını düşünürsek,geleceğe çok iyimser bakamıyorum.Kendisi de bunu kabullenmiş,adeta emekliliğin keyfini çıkarır havasında popstar ve benzeri etkinliklerde kalan ömrünü harcamaya karar verdi.Hem maddi açıdan çok avantajlı,hem yorucu değil,hem de fırsat kalırsa kendince düşüncelerini aktarıyor veya aktarmaya çalışıyor.Bu amacında ne kadar başarılı ve efektif olduğu tartışılır.Ben şu vakitten sonra kendi adıma Orhan Gencebay'dan hiçbir şey beklemiyorum.Bırakın konçerto ya da senfoniyi,güzel bir albüm bile beklemiyorum.Ondan aldığım izlenim bu yönde.Benim düşüncem tabii,kesin öyle diye birşey söyleyemem.

Ben biraz daha iyimser bakıyorum yada bakmak istiyorum ve diyorum ki
bize bir sürpriz olabilir belki kimseye bir şey söylemek istemiyorlar albüm çalışmaları tam gaz devam ediyor :D :oops:

gerçi kendimi kandırmaya çalışıyorum böyle düşünüp :cry:
malesef zaman geçtikçe ben de ümidimi yitirmeye başladım ne yapalı bekleyip göreceğiz :!:
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti yaşamak_bu_değil 29 Şub 2008, 20:13

Gencebay o albümüm çıkarır çıkarırda.. ne zaman çıkaracağı meçhul..
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti idam_mahkumu 01 Mar 2008, 14:45

Haberler kötü... Kendisini aradım ofiste görevli birisi çıktı henüz yeni albüm için stütyoya girmedi dedi. Çok yoğun kendisi felân dedi...
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

>> Orhan GENCEBAY Elektronik Kitabı

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti asakallı 01 Mar 2008, 15:00

idam_mahkumu yazdı:Haberler kötü... Kendisini aradım ofiste görevli birisi çıktı henüz yeni albüm için stütyoya girmedi dedi. Çok yoğun kendisi felân dedi...

Şimdi bu haberle birlite yeni bir albüm için en az 2 yıl daha beklememiz gerekiyor
Cenab-ı Allah izin verirse ömür verirse

Yahu bu yoğunluk popstar yoğunluğumu arkadaşlar ben bunu anlamıyorum
önceden ne kadar güzeldi düzenliydi Sende Haklısın albümüne kadar o albünden itibaren sekteye uğramaya başladı
önceden Kurban Bayramı öncesi yada sonrası bizlere bayram hediyesi sunardı anlamıyorum artık yaşıyla ilgilimi yoksa
artık o eski şevki duygusu kalmadımı bilemiyorum ama bilmeli ki Gönül Dostları dediği yani bizler Eski Orhan Gencebay'ı
özledik artık onunda bizler için birşeyler yapması gerekmiyor mu :?:
çok bir şey mi istiyoruz acaba
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

Sonraki

Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir