asical yazdı:Programın sorumlusuOsmantan değil mi?Biz neden Babaya ayrılda ayrıl diye dikilip duruyoruz.Osman Tan'a mesaj atalım Bülent Ersoy'u istemiyoruz diye.Onu mesaj yağmuruna tutalım.Millet verediyor Babayı orada görmekten rahatsızız diye.Ama çoğunluk aslında Bilent Ersoydan rahatsız birde bu açıdan bakalım.

idam_mahkumu yazdı:Haberler kötü... Kendisini aradım ofiste görevli birisi çıktı henüz yeni albüm için stütyoya girmedi dedi. Çok yoğun kendisi felân dedi...

AŞK_MEZARI yazdı:idam_mahkumu yazdı:Haberler kötü... Kendisini aradım ofiste görevli birisi çıktı henüz yeni albüm için stütyoya girmedi dedi. Çok yoğun kendisi felân dedi...
YA ŞU ANDA KİTAP HAZIRLII VAR...ONUN YORGUNLUUDA OLABİLİR 2 HAFTA ÖNCEDE POPSTARDA DEMİŞTİ KİTAP YAZIYORUZ DİE

topraktanbircan yazdı:AŞK_MEZARI yazdı:idam_mahkumu yazdı:Haberler kötü... Kendisini aradım ofiste görevli birisi çıktı henüz yeni albüm için stütyoya girmedi dedi. Çok yoğun kendisi felân dedi...
YA ŞU ANDA KİTAP HAZIRLII VAR...ONUN YORGUNLUUDA OLABİLİR 2 HAFTA ÖNCEDE POPSTARDA DEMİŞTİ KİTAP YAZIYORUZ DİE
Kitabımın yazımını bitirdim,editörlük ve basım safhası kaldı demişti..

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir