Sayın OrhanAbi.NET Müdavimleri;
Sizler sayenizde, emekleriniz ile, araştırmalarınız ile, sevginiz ile OrhanAbi.Net büyümeye, gelişmeye, geliştikçe de siz Gencebay severlere çok daha kaliteli hizmetler vermeye devam etmektedir.
Aramıza sızan bazı kendini bilmez insanlar tamamen sitenin saygın, seviyeli ve nezih ortamını bozabilmek adına ellerinden geleni artlarına koymamaktadırlar. Sitemizin güvenlik güçleri, bu seviyesiz insanlar ile her an mücadele edip, sizlere çok daha kaliteli ortamlar sunabilmek adına çalışmalarını soluksuz ve araklıksız sürdürmektedir.
Ne güzeldir ki sitemizde sizler kadar değerli, kaliteli, radikal ve özgün insanlar, aşka sevgiye ve muhabbete değer veren gerçek gönül dostları konuşlanmış durumdadır. Bütün kalbim ile inanıyorum ki hiç bir kötü, olumsuz güç aramızdaki bu büyük, derin ve anlamlı gönül bağlarını zedelemek adına hiç bir atılımda ve hamlede bulunamaz. Bu tarifsiz gönül bağını oluşturmuş insanlara yani siz değerli radikal ve özgünlere can-ı gönülden sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
Sitemiz Gencebay ve Müziğini araştırmak uğruna, 6-7 yılını vermiş ulu bir çınardır. Bu çınarın meyvelerini hep beraber yiyoruz. Bu ağacı suluyoruz, besliyoruz ve büyütüyoruz. Bu konuda tecrübeliyiz, ustayız.
Meyva veren ağaç taşlanır diyorum.
E-maillerimize ve sitemize bir takım e-mailler geliyor. Çoğu arabeskçi tayfasından;
"Orhan abiyi tanıtamıyorsunuz" , "siz bu işi bilmiyorsunuz", " kendinizi birşey sanıyorsunuz" , "Siteniz bizim için sıradan bir orhan sitesi" , "Büyüyemezsiniz, olduğunuz yerde kalırsınız" ," Gencebay arabesk değil diyerek insanları kandırıyorsunuz" ," Beni de sitenize alın ben size öğreteyim Gencebay'ı" , "Herşeyiniz yalan hiç birşey bilmiyorsunuz..."
Gibi içi boş ve komik yankılar geliyor kulağımıza.
Çoğuna gülüp geçiyorum. Bu insanlar bizi asla anlayamaz.
Şurada abi kardeş, abla kardeş, bacı kardeş, ilişkisi ile tamamen Gencebay aşkı ile ömrümüzün geri kalan günlerini dolduruyoruz. Amacımız, maksatımız aşktır. Araştırmaktır, Radikal olmaktır ve özgün olmaktır. Aramızda asla bir arabeskçinin yada kendini birşey sanan basit bir Orhancının yeri olamaz.
Son olarak, sitemizin kalitesini bozmadan inadına inadına kaliteyi arttırmaya yönelik gayretlerinizden ötürü sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ne mutlu Orhanabi.net'e ki sizler gibi çok değerli Gencebay severler ile beni buluşturdu.
İşte buydu en büyük idealim!
Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim. Sürç-ü lisân ettiysem affola. Hürmetler ederim,
Berhüdar Ol'unuz, Ömer Faruk EROl, İdam Mahkumu