Siradaki Proje Ne Olsun İsterdiniz?

Gencebay ve O'na ait herşeyle ilgili Anketleriniz.
Forum kuralları
Sadece Gencebay ile ilgili Anketler açınız.

Siradaki Proje Ne Olsun İsterdiniz?

Bağlama Konçertosu
30
50%
Senfonik Albüm
11
18%
Enstrümantal Albüm
6
10%
Film Müzikleri - 2
10
16%
Diğer...
2
3%
Hiç Biri..
1
1%

Toplam oy : 60

Re: Siradaki Proje Ne Olsun İsterdiniz?

İleti ikimizdenbirkalmadı 07 Mar 2008, 00:38

ben senfonık albümü bekleyenlerdenim. ama senfonık album veya baglama koncertosu bunları yaptıgı zaman turkıye capında hatta avrupa dahıl büyük konserler vermesi gerekmezmı? veya bu konserlerı yapabılırmı. aklımda soru ısaretlerı var.
HER ŞEY HAKTAN AMA ZULMETMEK KULDAN...
Kullanıcı avatarı
ikimizdenbirkalmadı
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti asakallı 07 Mar 2008, 10:24

topraktanbircan yazdı:
barisaslan yazdı:ben film müzikleri albümünden yanayım.klasikler albümü gibi bencede 2.albüm çıkmalı yine 2cd olabilir tek albümle sınırlı kalmamalı diye düşünüyorum.O kadar güzel film müzikleri varki babanın bi ara konu açmayı düşünüyordum bununla ilgili 2.film müzikleri albümü çıkmalımı diye 8-) bence film müzikleri albümü tek albümle sınırlı kalmamalı.

Doğru diyorsun sevgili Barış.Zaten ilk film müzikleri albümünün iç kapağında Orhan Gencebay;"Bu albümde yer almayan film müziklerimi de siz gönül dostlarıyla paylaşacağım" diyordu.

Yeni bir albümden sonra belki de ilki gibi bize yine bir süpriz yada hediye olabilir
Film müzikleri albümünün hazırlanmasını ben o kadar zor olacağını yada yorucu olacağını sanmıyorum
çünkü hazır olan kayıtlar düzenlenip kullanılacak ama bir Bağlama Konçertosu öyle değil öncelikle isteğimiz bu
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti sevdanehri 08 Mar 2008, 16:09

kesinlikle bağlama konçertosu olmalı...bir showdan ziyade saz çalıp çalmadığını göstersin orhan abim :D
Kullanıcı avatarı
sevdanehri
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti g-n-c-b-y_cı 08 Mar 2008, 22:06

bence de bağlama koncertosu
g-n-c-b-y_cı
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti g-n-c-b-y_cı 08 Mar 2008, 22:11

bence bızler gıbı orhan baba dan bır cok ınsan da bı bağlama albumu nu beklıor olabılır ve emınım kı baba oyle bı album cıkartısa kı inşallah çıkartır cok tutulur dıe düşünuyorum
g-n-c-b-y_cı
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti dreams86 14 Mar 2008, 03:34

ben orhan babanın yeni projesinin film müzikleri 2 olmasını istiyorum .yedi bir proje ile tüm film müzik çalışmalarını bitirsin daha sonra ne yapacaksa yapsın benim için çok önemli o müzikler resmen hastasıyım filmlerden yarım yamalak kötü kayıtları dinlemekten sıkıldım en çok isteidğim ise aşkımızın duasının o muhteşem düzenlemeleri ködüğüm enst. versiyon bağrımda bir ateş var ın mızıkalı obualı versiyonu ve dahası yani film müzikleri 2 çıksın
Kullanıcı avatarı
dreams86
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti muamma0941 19 Mar 2008, 09:41

orhan baba bir tv kanalında bir ara bir şiir kaseti çıkaracağım demişti sonrada erkin korayla beraber yıllardır bir albüm yapmak istemişler bir türlü olmamış onu düşüneceklerdi bunlardan haberi olan var mı
muamma0941
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti asakallı 19 Mar 2008, 18:48

muamma0941 yazdı:orhan baba bir tv kanalında bir ara bir şiir kaseti çıkaracağım demişti sonrada erkin korayla beraber yıllardır bir albüm yapmak istemişler bir türlü olmamış onu düşüneceklerdi bunlardan haberi olan var mı

Şimdilik bizim bildiğimize göre sadece lafta kaldığıdır
bizlerde bunların olmasını bekliyoruz
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti GözümSende 19 Mar 2008, 20:46

sevdanehri yazdı:kesinlikle bağlama konçertosu olmalı...bir showdan ziyade saz çalıp çalmadığını göstersin orhan abim :D

zaten ferdi de bilir sazı elinden alınınca sudan çıkmış balığa döner baba gerçi elleri pek iyi değil :D
Orhan babamızın şarkı söylemesini tabi ki isteriz ama malum bugün boğazı biraz ağrıyo :D
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

İleti kendigibi 22 Mar 2008, 23:18

şahsen film müzikleri beni çok etkiledi.ikincisi çıksa çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
kendigibi
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖncekiSonraki

Gencebay Anketleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir