avsar29 yazdı:herkese selam ve saygılar benım adım devrim egemen avşar. Bende sıkı bir orhan baba sevenıyım ( pop stara katılsa da ıdela kartın reklamnda oynasa da ) müzikle profesyonel olrak ılgılenıyorum itü tmdk şan bölümü mezunuyum şuan müzik öğretmenıyım Bağlama ve Gitar çalıyorum bu sıtenın samımı bılımın gücüne ınanan kar amacı değil gönül birliği amacında olduğunu gördüm ( sahte gencebay sitelrınden bende bıkmış durumdayım ) elımden geldığınce orhana baba müziğiyle lgılı olursa katkılaırmı sunmak ısterım y.lisan tezımde de gencebay müziği hakkında araştırma yapıcam o açıdan elımde materyal mevcutur nota örneklerıde vardır gencebaydan tabııkı=) görüşmek üzere.

avsar29 yazdı:''ıdam mahkumu '' arkadaşın kıtabı ne aşamada cıktı mı kendısiyle ırtıbata gecmek mümkün mü gerekırse özelllikle gencebay müziği ile ılgılı kısımları varsa redaktörlük ( düzeltmen / danışman ) yaparım ben ona tamamen gönül dostu bır yaklaşımla yanı sıte yararına bende gerçekten merak edıyorum kıtabını ayrıca bastırmayı düşünürse kıtabı ıstanbulda yayyınevı cevrelerıne ulaşmada bende bı şansımı zorlarım ömer arkadaşımızn adına. sevgıler bende tüm arkadaşlara..

avsar29 yazdı:herkese selam ve saygılar( sahte gencebay sitelerinden bende bıkmış durumdayım ) .

asical yazdı:avsar29 yazdı:herkese selam ve saygılar( sahte gencebay sitelerinden bende bıkmış durumdayım ) .
Ya arkadaşlar ben valla şerbetliyim.Niye böyleyim bende bilmiyorum.Arkadaş , gelen herkes ,feyk Gencebay sitelerinden dert yanıyor.Benimde ilk üyesi olduğum Gencebaycı sitenin ise herkes bir numara olduğunu söylüyor.Var arkadaşlar bende kesin bir sorun var.Beş on site dolanıp gelmek varken ben niye direkman buraya üye oldum ki.Yorulmadan ter dökmeden.Valla üzüntümden ağlıcam şimdi.Kesin bende bir arıza var.![]()
![]()
![]()
Avşar29 kardeşimize de(hocamıza mı diyelim artık) samimi bir hoşgeldin diyorum çay içermisin terlemişsindir sen uzun yoldan geldin.![]()
![]()

hayat kavgası yazdı:asical yazdı:avsar29 yazdı:herkese selam ve saygılar( sahte gencebay sitelerinden bende bıkmış durumdayım ) .
Ya arkadaşlar ben valla şerbetliyim.Niye böyleyim bende bilmiyorum.Arkadaş , gelen herkes ,feyk Gencebay sitelerinden dert yanıyor.Benimde ilk üyesi olduğum Gencebaycı sitenin ise herkes bir numara olduğunu söylüyor.Var arkadaşlar bende kesin bir sorun var.Beş on site dolanıp gelmek varken ben niye direkman buraya üye oldum ki.Yorulmadan ter dökmeden.Valla üzüntümden ağlıcam şimdi.Kesin bende bir arıza var.![]()
![]()
![]()
Avşar29 kardeşimize de(hocamıza mı diyelim artık) samimi bir hoşgeldin diyorum çay içermisin terlemişsindir sen uzun yoldan geldin.![]()
![]()
Ne tesadüf benim de ilk ve tek üye olduğum site burası.Demek ki ben de şerbetliyim

Bu forumu görüntüleyenler: Yahoo [Bot] ve 0 misafir