slm elden geldığınce yardıma hazırım

Sitemiz Hakkındaki Görüş ve Düşüncelerinizi Beyan Edebilirsiniz...

slm elden geldığınce yardıma hazırım

İleti avsar29 08 Mar 2008, 18:33

herkese selam ve saygılar benım adım devrim egemen avşar. Bende sıkı bir orhan baba sevenıyım ( pop stara katılsa da ıdela kartın reklamnda oynasa da ) müzikle profesyonel olrak ılgılenıyorum itü tmdk şan bölümü mezunuyum şuan müzik öğretmenıyım Bağlama ve Gitar çalıyorum bu sıtenın samımı bılımın gücüne ınanan kar amacı değil gönül birliği amacında olduğunu gördüm ( sahte gencebay sitelrınden bende bıkmış durumdayım ) elımden geldığınce orhana baba müziğiyle lgılı olursa katkılaırmı sunmak ısterım y.lisan tezımde de gencebay müziği hakkında araştırma yapıcam o açıdan elımde materyal mevcutur nota örneklerıde vardır gencebaydan tabııkı=) görüşmek üzere.
avsar29
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: slm elden geldığınce yardıma hazırım

İleti hayat kavgası 08 Mar 2008, 19:34

Aramıza hoş geldin diyorum,bu sitemiz gerçekten çok bilgili ve samimi arkadaşlarla dolu.Bundan iyisini bence net aleminde bulamassın,kimse bulamaz.Hakiketen öğrendikçe öğreniyor insan.20 yıldır Gencebayı dinliyor ve anlamaya çalışıyorum.Ve bunca tecrübeden sonra diyorum ki;Orhan Gencebayı anlamanın sınırı yok.
hayat kavgası
Usta Üye
Usta Üye

İleti topraktanbircan 08 Mar 2008, 19:41

avsar29 yazdı:herkese selam ve saygılar benım adım devrim egemen avşar. Bende sıkı bir orhan baba sevenıyım ( pop stara katılsa da ıdela kartın reklamnda oynasa da ) müzikle profesyonel olrak ılgılenıyorum itü tmdk şan bölümü mezunuyum şuan müzik öğretmenıyım Bağlama ve Gitar çalıyorum bu sıtenın samımı bılımın gücüne ınanan kar amacı değil gönül birliği amacında olduğunu gördüm ( sahte gencebay sitelrınden bende bıkmış durumdayım ) elımden geldığınce orhana baba müziğiyle lgılı olursa katkılaırmı sunmak ısterım y.lisan tezımde de gencebay müziği hakkında araştırma yapıcam o açıdan elımde materyal mevcutur nota örneklerıde vardır gencebaydan tabııkı=) görüşmek üzere.

Aramıza hoş geldiniz.Gencebay müziğini gerçekten analitik ve bilimsel bir şekilde ele alamamanın sıkıntısını yaşamıştık hep yıllarca.Şahsen benim en rahatsız olduğum konu buydu.Fakat gerçekten şu son dönemde sitemiz kalitesi ve nezihliğiyle,saygı ve bilgi odaklı olmasıyla akademik birikime sahip gönül dostlarını kendisine çekiyor ve biz de bundan son derece mutlu olup keyif alıyoruz.Sizden öğreneceğimiz çok şey var.Bizleri bilgilerinizden mahrum etmeyin.Berhüdar olun.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

Re: vakitm ve dermanım oldıkca paylaşıma hazırım

İleti avsar29 08 Mar 2008, 20:19

''ıdam mahkumu '' arkadaşın kıtabı ne aşamada cıktı mı kendısiyle ırtıbata gecmek mümkün mü gerekırse özelllikle gencebay müziği ile ılgılı kısımları varsa redaktörlük ( düzeltmen / danışman ) yaparım ben ona tamamen gönül dostu bır yaklaşımla yanı sıte yararına bende gerçekten merak edıyorum kıtabını ayrıca bastırmayı düşünürse kıtabı ıstanbulda yayyınevı cevrelerıne ulaşmada bende bı şansımı zorlarım ömer arkadaşımızn adına. sevgıler bende tüm arkadaşlara..
avsar29
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: vakitm ve dermanım oldıkca paylaşıma hazırım

İleti idam_mahkumu 08 Mar 2008, 20:31

avsar29 yazdı:''ıdam mahkumu '' arkadaşın kıtabı ne aşamada cıktı mı kendısiyle ırtıbata gecmek mümkün mü gerekırse özelllikle gencebay müziği ile ılgılı kısımları varsa redaktörlük ( düzeltmen / danışman ) yaparım ben ona tamamen gönül dostu bır yaklaşımla yanı sıte yararına bende gerçekten merak edıyorum kıtabını ayrıca bastırmayı düşünürse kıtabı ıstanbulda yayyınevı cevrelerıne ulaşmada bende bı şansımı zorlarım ömer arkadaşımızn adına. sevgıler bende tüm arkadaşlara..

Öncekikle aramıza hoş geldin gönül dostu. Kitabın çalışmaları biraz ağır olsada devam ediyor. Bitmesine kısa süre kala sitede duyurusunu yapacağım zaten.

Berhüdar Ol'unuz.
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti gencebayram 08 Mar 2008, 21:04

sevgili gönül dostu aramıza hoşgeldin umarım biribirimize çok şeyler vereceğiz.
BEKLENEN KARŞINA ÇIKAR BİR SABAH,
BELKİ YEŞİL GÖZLÜ,
BELKİ SİMSİYAH,
DAHA İLK GÖRÜŞTE YÜREKTEN BİR AH!!!!
ÇEKERKEN KIYILIR,
GÖNÜL NİKAHI!!!!

BİZ SEN OLDUK, SENDE BİZ.
BUNU BÖYLE SAY,
SEN GÖNÜL DOSTU PİRİMİZ,
ORHAN GENCEBAY.
M.KEMAL.KARABACAK HOCAYA SAYGILARIMLA

MEDENİYET EĞER SOYUNMAYI GEREKTİRİYORSA, DESENE HAYVANLAR BİZDEN DAHA MEDENİ
M.AKİF ERSOY.....
Kullanıcı avatarı
gencebayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti asical 08 Mar 2008, 21:12

avsar29 yazdı:herkese selam ve saygılar( sahte gencebay sitelerinden bende bıkmış durumdayım ) .

Ya arkadaşlar ben valla şerbetliyim.Niye böyleyim bende bilmiyorum.Arkadaş , gelen herkes ,feyk Gencebay sitelerinden dert yanıyor.Benimde ilk üyesi olduğum Gencebaycı sitenin ise herkes bir numara olduğunu söylüyor.Var arkadaşlar bende kesin bir sorun var.Beş on site dolanıp gelmek varken ben niye direkman buraya üye oldum ki.Yorulmadan ter dökmeden.Valla üzüntümden ağlıcam şimdi.Kesin bende bir arıza var. :D :D :D
Avşar29 kardeşimize de(hocamıza mı diyelim artık) samimi bir hoşgeldin diyorum çay içermisin terlemişsindir sen uzun yoldan geldin. :D :D :D
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti yaşamak_bu_değil 09 Mar 2008, 03:00

Hoşgeldin hocam...
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti hayat kavgası 09 Mar 2008, 12:30

asical yazdı:
avsar29 yazdı:herkese selam ve saygılar( sahte gencebay sitelerinden bende bıkmış durumdayım ) .

Ya arkadaşlar ben valla şerbetliyim.Niye böyleyim bende bilmiyorum.Arkadaş , gelen herkes ,feyk Gencebay sitelerinden dert yanıyor.Benimde ilk üyesi olduğum Gencebaycı sitenin ise herkes bir numara olduğunu söylüyor.Var arkadaşlar bende kesin bir sorun var.Beş on site dolanıp gelmek varken ben niye direkman buraya üye oldum ki.Yorulmadan ter dökmeden.Valla üzüntümden ağlıcam şimdi.Kesin bende bir arıza var. :D :D :D
Avşar29 kardeşimize de(hocamıza mı diyelim artık) samimi bir hoşgeldin diyorum çay içermisin terlemişsindir sen uzun yoldan geldin. :D :D :D

Ne tesadüf benim de ilk ve tek üye olduğum site burası.Demek ki ben de şerbetliyim :)
hayat kavgası
Usta Üye
Usta Üye

İleti topraktanbircan 09 Mar 2008, 12:48

hayat kavgası yazdı:
asical yazdı:

Ne tesadüf benim de ilk ve tek üye olduğum site burası.Demek ki ben de şerbetliyim :)

Arkadaşlar sizi temin ederim ki başka siteleri görmemekle bişey kaybetmiş sayılmazsınız :D :D :D :D :D :lol:
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

Sonraki

Öneri ve Eleştirileriniz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Yahoo [Bot] ve 0 misafir