yeni albüm

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

Re: yeni albüm

İleti asical 03 Mar 2008, 01:58

Programın sorumlusuOsmantan değil mi?Biz neden Babaya ayrılda ayrıl diye dikilip duruyoruz.Osman Tan'a mesaj atalım Bülent Ersoy'u istemiyoruz diye.Onu mesaj yağmuruna tutalım.Millet verediyor Babayı orada görmekten rahatsızız diye.Ama çoğunluk aslında Bilent Ersoydan rahatsız birde bu açıdan bakalım.
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti topraktanbircan 03 Mar 2008, 09:26

asical yazdı:Programın sorumlusuOsmantan değil mi?Biz neden Babaya ayrılda ayrıl diye dikilip duruyoruz.Osman Tan'a mesaj atalım Bülent Ersoy'u istemiyoruz diye.Onu mesaj yağmuruna tutalım.Millet verediyor Babayı orada görmekten rahatsızız diye.Ama çoğunluk aslında Bilent Ersoydan rahatsız birde bu açıdan bakalım.

Bülent Ersoy olmasaydı,orada bulunmasını yine istemezdim ama en azından bu kadar rahatsız da olmazdım.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti AŞK_MEZARI 03 Mar 2008, 16:50

idam_mahkumu yazdı:Haberler kötü... Kendisini aradım ofiste görevli birisi çıktı henüz yeni albüm için stütyoya girmedi dedi. Çok yoğun kendisi felân dedi...

YA ŞU ANDA KİTAP HAZIRLII VAR...ONUN YORGUNLUUDA OLABİLİR 2 HAFTA ÖNCEDE POPSTARDA DEMİŞTİ KİTAP YAZIYORUZ DİE
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti topraktanbircan 03 Mar 2008, 17:50

AŞK_MEZARI yazdı:
idam_mahkumu yazdı:Haberler kötü... Kendisini aradım ofiste görevli birisi çıktı henüz yeni albüm için stütyoya girmedi dedi. Çok yoğun kendisi felân dedi...

YA ŞU ANDA KİTAP HAZIRLII VAR...ONUN YORGUNLUUDA OLABİLİR 2 HAFTA ÖNCEDE POPSTARDA DEMİŞTİ KİTAP YAZIYORUZ DİE

Kitabımın yazımını bitirdim,editörlük ve basım safhası kaldı demişti..
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti AŞK_MEZARI 09 Mar 2008, 02:07

topraktanbircan yazdı:
AŞK_MEZARI yazdı:

Kitabımın yazımını bitirdim,editörlük ve basım safhası kaldı demişti..

BU DAHA GÜZEL BİR HABER İNŞ BU YIL İÇİNDE OKUMAYA BAŞLİCAZ KİTABI
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

Önceki

Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir