avsar29 yazdı:herkese selam ve saygılar benım adım devrim egemen avşar. Bende sıkı bir orhan baba sevenıyım ( pop stara katılsa da ıdela kartın reklamnda oynasa da ) müzikle profesyonel olrak ılgılenıyorum itü tmdk şan bölümü mezunuyum şuan müzik öğretmenıyım Bağlama ve Gitar çalıyorum bu sıtenın samımı bılımın gücüne ınanan kar amacı değil gönül birliği amacında olduğunu gördüm ( sahte gencebay sitelrınden bende bıkmış durumdayım ) elımden geldığınce orhana baba müziğiyle lgılı olursa katkılaırmı sunmak ısterım y.lisan tezımde de gencebay müziği hakkında araştırma yapıcam o açıdan elımde materyal mevcutur nota örneklerıde vardır gencebaydan tabııkı=) görüşmek üzere.
Aramiza hosgeldin hocam. Müzik ilmi hakkinda profesyonel bilgi sahip olup da Gencebay takipcisi insanlarin yorumlarina cok ihtiyacimiz var. Burada bir Mesut abimiz vardi, ama o simdilik ugramiyor, Ömer abimiz var (hasretsevda), ki bizi cok degerli bilgiler ile ihya ediyor, simdi de siz bizleri bilgilendireceksiniz, merakla bekliyoruz, umarim sonucunda bir sürü yapici sohbetler olur.