slm elden geldığınce yardıma hazırım

Sitemiz Hakkındaki Görüş ve Düşüncelerinizi Beyan Edebilirsiniz...

Re: slm elden geldığınce yardıma hazırım

İleti avsar29 09 Mar 2008, 16:59

tamam olur siz söleyın nereyse ben oraya açayım konuyu yada sızde taşıyın oraya uyar bana=)
avsar29
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti SerdarYılmaz 09 Mar 2008, 17:38

avsar29 yazdı:tamam olur siz söleyın nereyse ben oraya açayım konuyu yada sızde taşıyın oraya uyar bana=)

Abi, estagfurullah. Bilemiyorum, belki "Masadaki Mühim Mevzular" ya da "Gencebay ve Baglama" gibi bölümlerde deginirsen dikkat ceker.
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti asakallı 10 Mar 2008, 11:15

Aramıza hoş geldin Devrim hocam.
Evet sitemiz gerçekten çok güzeldir ve sizler gibi yeni değerli üye arkadaşların katılımıyla daha iyi yerlere gelecektir inşallah
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti asical 10 Mar 2008, 17:10

avsar29 yazdı:Çay için teşekkürler dostlar =) ınşş bır araya gelıpde bıseyler içerız gerçekten şımdı bende daha önce netten ındırdığım orhan babanın 45 lık kayıtları var bunlar cok bulunmayan kayıtlar deıl belkı bu sıtenın verı tabanında vardır ama eger yoksa yada yıne de ıstersenız bunu sıze nasıl ulaştırabılırım yardımcı olun bana rapıdle mı upluoad edım nasıl edim.

Hocam öncelikle elinizdeki eserlerin neler olduğunu İdam mahkumu arkadaşımıza iletirseniz o size sitede neler olup olmadığını söyleyecektir.Siteden hepsini kontrol etmeniz uzun sürebilir.
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

Önceki

Öneri ve Eleştirileriniz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir