Murat Yaşar yazdı:Ewet....Popstarı seyrettim..Üstelik sürekli eleştirmeme ve çok ağır yorumlar yapmama rağmen popstarı seyrettim....Gencebayın varlığı beni mıknatıs gibi çekiyor...Çok kızıyorum sinirden deliye dönüyorum,yanındaki
ersoy denen yaratığa rağmen ewet popstarı seyrettim...Tabiki popstarı desteklemiyorum..Bu iş biran önce bitmeli
gencebay masaya yumruğunu vurmalı,otoritesini göstermeli yada herkese haddini bildirmeli yaygaralarını atanların başında da gelebilirim...
Ama gencebay orada...Biz yada ben yıllardır büyük bir sadakatle yaklaşık 26 yıldır hergün dinlediğim ama hergün
her albümünü günler öncesinde kovalayan ben,onu sadece arada bir magazin sutunlarında sonradan tv lerde çok nadiren görmeye alıştığımız,,hayat görüşünü benimseyip yıllardır onunla düşünen ben,,onun şarkılarında kendimi bulan ben,,ve bu sonu ben ile biten satırların daha ne kadar uzayacağını bilemeyen ben...
O proğramı sırf gencebayı görmek adına seyreden,,Ayrıca o proğrama gencebayın yakışmadığını söyleyen ben ...
Biz hep istedik ki gencebay daha özen dolu daha stratejik daha kaliteli daha kendini müziğini ve türk müziğini
anlatabileceği daha düzeyli platformlarda olsun...
Malesef olmuyor olmadı...Fakat bunlar olmadı diyede yıllardır gönül birliği ettiğimiz gencebaya hep bir ağızdan
nerdeyse saldırdık başta ben olmak üzere....
Dedik ki söz verdiğin projeler var,yapman gereken bir dolu şey var müzik adına...Oralarda vakit harcama en iyi bildiğin işi yap müzik yap...
Dedik ki o platform sana yakışmıyor terk et..Şahsiyetli insanlarla yan yana otur..Orada istediğin ortam yok.. Orada seni sürekli rencide ediyorlar...
Kendimiz için bir şey istemiyorduk aslında..Bizim de amacımız onun el üstünde tutulacağı,değerinin verileceği,müziğinin kimyasını oluşturan ,türk müziğine nasıl katkılar yaptığının anlaşılabilirliği üzerine bir proğram bv.vb...
Ama gencebay hala orada ... Ve ben popstarı seyrettim arkadaşlar...Ve gencebay orda olduğu mütdetçede seyredeceğim...Başka bir yerde olsa orayı seyrederdim...Ama malesef ki malesef gencebay popstarda...
Şimdi idam mahkumunun son arzusu sorulacak mı bilemem,,ama bu çelişkiyi yaşamamak adına bence sohbetin saati ve günü değişmeli....
En derin saygı ve sevgilerimle..........
Bakana bakma diyemeyiz tabii, sonra bakan da Murat abinin burada anlattigi gibi ille olayi desteklediginden baktigi söylenemez, ama bir sekilde demek ki bazi arkadaslar yine de bakiyor. Yapacak birsey yok, bakmak da ayip degil ayrica. Ben bakmiyorum ayri, ama baksam da kendimden utanacak bir durum yok hani

, sonuçta haz aliyor diye baktigini zannetmiyorum burada kimsenin. Ama madem böyle bir durum var, o zaman baska bir tarihe alinsin sohbet ve belki de araliklar daha da genisletilsin; belki da haftalik sohbet fazla oluyor(?)