Arabeskçi üyeleri tipinden tanıyıp, siteye sokmuyoruz... Ve onlara bir e-mail gönderiyorum
Kısaca şöyle bir e-mail;
Mail Başlığı; "Gencebay'ın müziğini "Arabesk" gibi basit formüller açıklayamaz"
Mail: Sayın Üye aday adayı;
http://www.orhanabi.net :Radikal ve Özgün Gencebaycılık: Forumumuza üye başvuruşu yapmışsınız. Üyelik bilgileriniz tarafımıza ulaşmıştır. Üyelik başvuru formunuzda site kurallarına aykırı materyaller bulunduğundan, üyeliğiniz onaylanmamıştır.Üyelik başvuru formunda, "Gencebay Müziği hakkında ne düşünüyorsunuz?" kısmına verdiğiniz cevap forum kurallarına aykırıdır.
Sizin Üye olurken "Gencebay Müziği hakkında ne düşünüyorsunuz" sorusuna verdiğiniz cevap Gencebay'ın Arabeskçi olduğu ya da Arabesk müziği ürettiği yönündedir. Bu şartlar altında üyelik başvurunuz kabul edilmemiştir. Sitemiz Radikal Gencebaycılık anlayışını benimsemiş Gencebay severlerine sonuna kadar açıktır. Radikalcilik Gencebaycılığın en uç noktası olarak kabul edilir. Gencebay'ın ürettiği serbest müziğe "Arabesk" demek saçmalıktır. "Arabesk" Gencebay müziğini açıklamak için yetersiz bir kavramdır. Gencebay'ın müziğini "Arabesk" gibi basit formüller açıklayamaz. Sitemize sadece Gencebay Müziğini, duygusunu ve felsefesini bir gömlek gibi giymiş Gencebay severlerin üyelik başvuruları kabul edilir. Üyelik formundaki girdiğiniz bilgiden anlaşılıyor ki yüzde yüz Gencebaycı değilsiniz, sadece Orhan Gencebay seversiniz.
Belki bir gün Gencebay'ın ürettiği müziği ve felsefesini anlarsanız sitemiz size sonuna kadar açıktır.
Bilgilerinize.
Anlayışınız için teşekkür ederiz, Radikal ve Özgün Gencebaycılık – http://www.orhanabi.net
Arabeskçi bir vatandaş üye olmuş, bizde bu maili göndermişiz aynen kendisine.. Okuyunuz, kendisi ne cevap vermiş...
Arabeskçi Üye yazdı:KOYDUGUNUZ KURALLAR GÖSTERİYOR Kİ GENCEBAY'I BİR HAYLİ SEVİYORSUNUZ. FAKAT GENCEBAY'IN ORTAYA KOYDUGU MÜZİK ANLAYISINDAN, YAPTIGI MÜZİK TÜRÜNDEN, "ARABESK" GİBİ YÜCE BİR KAVRAMI ANLAMAKTAN OLDUKCA UZAKTASINIZ.BU ACIDAN KOYDUGUNUZ KURALLAR GENCEBAY' I YÜCELTMEMEKTE TAM TERSİNE HAYRAN KİTLESİNDEN UZAKLASTIRMAKTA. AMACINIZ GENCEBAY SEVERLERLE BULUSMAK, FİKİRLERİNİ PAYLASMAKSA BU KURALLARLA GENCEBAY'A YÜREKTEN BAGLI MİLYONLARA SIRT CEVİRMEKLE KALMIYORSUNUZ, KARSINIZA "SİZE GÖRE ANTİPATİK GELEN" BÜYÜK KİTLEYİ YANİ "ASIL KİTLE"Yİ ALIYORSUNUZ. ARABESK KAVRAMINI KÜCÜK DÜSÜREREK GENCEBAY'DAN UZAKLASIYORSUNUZ DİLEGİM BUNUN FARKINA VARMANIZ.. GENCEBAY'I BU TAVIRLARLA SEVDİGİNİZİ ZANNEDİYORSUNUZ Kİ SADECE ÜZÜLÜYORUM VE ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM BU YÖNDE ANCAK BİR KÖSEDE MİNİ BİR ÜTOPİK SİTE OLARAK KALIRSINIZ
ÜYELİK KISMINA GELİNCE ANLAYISINIZIN BU YÖNDE OLDUGUNU BİLMİYORDUM BAGISLAYIN