HAFTALIK BULUŞMA VE POPSTAR

Radikal Gencebaycılar ile Sohbet...

HAFTALIK BULUŞMA VE POPSTAR

İleti gencebayram 09 Mar 2008, 23:04

SEVGİLİ DOSTLAR BİZLER GÖNÜL KIRMAYI SEVMİYORUZ AMA BU SEFER BİRAZ SERT KONUŞACAĞIM.
BULUŞMA SAATİ İÇİN GÜNDÜZ SAATLERİNİ ÖNEREN ÇOK DOSTUMUZ OLDU AMA POPSTAR İZLENMESİN DİYE (HANİ POPSTARA KARŞIYIZ YA) SAAT 20:00 'A KARAR VERİLDİ.HAFTA İÇERİSİNDE BULUŞMA İLE İLGİLİ BOY BOY YAZI YAZAN KARDEŞLERİM VE ABİLERİM BULUŞMA SAATİNDE NEDENSE YA FORUMDA DOLAŞIYORLAR YADA POPSTAR SEYREDİYORLAR. YANİ ANLAM VEREMİYORUM. BENİM HASTANEDE YATAN HASTAM OLDUĞU HALDE YANINDA BEN KALDIĞIM HALDE (REFEKATÇİ OLARAK) HASTANEYİ EKTİM SIRF BULUŞMAYA YETİŞEYİMDEYE AMA ŞOK OLDUM ÖZNUR65 VE ASİCALDEN BAŞKA KİMSE YOK BU YÜZDEN AHMET KOÇU BİLE İZLEYEMEDİM AMA MAŞALLAH DAHA AHMET KOÇ ÇALARKEN KONULAR AÇILMIŞ HANİ POPSTARA KARŞI OLAN DOSTALAR NEREDE ŞU BİR GERÇEK HERKES POPSTAR İZLİYOR SOHBET SAATİNİ DEĞİŞELİM. DEĞİŞMESE SİZ BİLİRSİNİZ SAAT 20:00'DAKİ BULUŞMALARDA BEN YOKUM.
BEKLENEN KARŞINA ÇIKAR BİR SABAH,
BELKİ YEŞİL GÖZLÜ,
BELKİ SİMSİYAH,
DAHA İLK GÖRÜŞTE YÜREKTEN BİR AH!!!!
ÇEKERKEN KIYILIR,
GÖNÜL NİKAHI!!!!

BİZ SEN OLDUK, SENDE BİZ.
BUNU BÖYLE SAY,
SEN GÖNÜL DOSTU PİRİMİZ,
ORHAN GENCEBAY.
M.KEMAL.KARABACAK HOCAYA SAYGILARIMLA

MEDENİYET EĞER SOYUNMAYI GEREKTİRİYORSA, DESENE HAYVANLAR BİZDEN DAHA MEDENİ
M.AKİF ERSOY.....
Kullanıcı avatarı
gencebayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Re: HAFTALIK BULUŞMA VE POPSTAR

İleti asical 09 Mar 2008, 23:13

Bende foruma aslında geç kaldım.Radyoya dalmış maç dinliyordum o saatlerde.Halbuki önümde forum açıktı.Bayrama bizleri haklı ikazı için teşekkür ediyorum ve daha fazla duyarlılık bekliyorum.Durumunuda bildiğimiz arkadaşımızı özverili davranışı için tebrik ediyor ve LÜTFEN DİKKAT diyorum.
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti yaşamak_bu_değil 09 Mar 2008, 23:20

Çok haklısınız... Forumda ki birliğimizi sohbetede yansıtmalıyız.. Sonuçda bi zaman belirlenmiş ve hep beraber olara bulunmaya karar vermişiz. Buraya herkes yazıyor e orada neden kimse yok? ilginç :o
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti SerdarYılmaz 09 Mar 2008, 23:25

Açikçasi sohbeti unutmusum. Dersin arasinda forumu geziyordum sIk sik, ama aklima hiç gelmedi..

Haftalik bulusmaya ragbet yok ise bunu iki haftalik bulusma olarak da degistirmek mümkün olabilir, çünkü katilim sizlerin de belirttigi üzere pek fazla olmamis.
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 10 Mar 2008, 00:04

Sohbete gelen 3-5 kişiden biri de bendim.Sürekli sohbetten bahsediliyor ben de girince cıvıl cıvıl bir ortamla karşılaşacağımı zannettim ama girdiğimde maalesef bir avuç kişiden başka kimse yoktu.Ben söyleyip ben işitmeye başlayınca ben de sohbetten çıkmak zorunda kaldım bir vakit sonra kendi kendimle sohbet edecek halim olmadığı için.Maalesef bu doğru,evet herkes popstar'ı izliyor.Bu açıkça görülmüştür benim tarafımdan bu gece.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti yaşamak_bu_değil 10 Mar 2008, 00:21

bende katılamadım bu hafta ama nedeni bilgisayarımdaki problemdi..
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti asical 10 Mar 2008, 01:50

Odada bir iletişim kopukluğu olduğunu bende farkettim.Katılımım çok aktif olmadı geçi ama katıldığım anlarda da pek ılımlı bir geri dönüş aldığımı söyleyemem.Bu zamanla birbirmizi tanıdıkça giderilebilecek bir durum herhalde.Birbirini bilenler gayet iyi konuşuyordu. :?:
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti Murat Yaşar 10 Mar 2008, 18:55

Ewet....Popstarı seyrettim..Üstelik sürekli eleştirmeme ve çok ağır yorumlar yapmama rağmen popstarı seyrettim....Gencebayın varlığı beni mıknatıs gibi çekiyor...Çok kızıyorum sinirden deliye dönüyorum,yanındaki
ersoy denen yaratığa rağmen ewet popstarı seyrettim...Tabiki popstarı desteklemiyorum..Bu iş biran önce bitmeli
gencebay masaya yumruğunu vurmalı,otoritesini göstermeli yada herkese haddini bildirmeli yaygaralarını atanların başında da gelebilirim...
Ama gencebay orada...Biz yada ben yıllardır büyük bir sadakatle yaklaşık 26 yıldır hergün dinlediğim ama hergün
her albümünü günler öncesinde kovalayan ben,onu sadece arada bir magazin sutunlarında sonradan tv lerde çok nadiren görmeye alıştığımız,,hayat görüşünü benimseyip yıllardır onunla düşünen ben,,onun şarkılarında kendimi bulan ben,,ve bu sonu ben ile biten satırların daha ne kadar uzayacağını bilemeyen ben...
O proğramı sırf gencebayı görmek adına seyreden,,Ayrıca o proğrama gencebayın yakışmadığını söyleyen ben ...
Biz hep istedik ki gencebay daha özen dolu daha stratejik daha kaliteli daha kendini müziğini ve türk müziğini
anlatabileceği daha düzeyli platformlarda olsun...
Malesef olmuyor olmadı...Fakat bunlar olmadı diyede yıllardır gönül birliği ettiğimiz gencebaya hep bir ağızdan
nerdeyse saldırdık başta ben olmak üzere....
Dedik ki söz verdiğin projeler var,yapman gereken bir dolu şey var müzik adına...Oralarda vakit harcama en iyi bildiğin işi yap müzik yap...
Dedik ki o platform sana yakışmıyor terk et..Şahsiyetli insanlarla yan yana otur..Orada istediğin ortam yok.. Orada seni sürekli rencide ediyorlar...
Kendimiz için bir şey istemiyorduk aslında..Bizim de amacımız onun el üstünde tutulacağı,değerinin verileceği,müziğinin kimyasını oluşturan ,türk müziğine nasıl katkılar yaptığının anlaşılabilirliği üzerine bir proğram bv.vb...
Ama gencebay hala orada ... Ve ben popstarı seyrettim arkadaşlar...Ve gencebay orda olduğu mütdetçede seyredeceğim...Başka bir yerde olsa orayı seyrederdim...Ama malesef ki malesef gencebay popstarda...
Şimdi idam mahkumunun son arzusu sorulacak mı bilemem,,ama bu çelişkiyi yaşamamak adına bence sohbetin saati ve günü değişmeli....
En derin saygı ve sevgilerimle..........
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti SerdarYılmaz 10 Mar 2008, 19:07

Murat Yaşar yazdı:Ewet....Popstarı seyrettim..Üstelik sürekli eleştirmeme ve çok ağır yorumlar yapmama rağmen popstarı seyrettim....Gencebayın varlığı beni mıknatıs gibi çekiyor...Çok kızıyorum sinirden deliye dönüyorum,yanındaki
ersoy denen yaratığa rağmen ewet popstarı seyrettim...Tabiki popstarı desteklemiyorum..Bu iş biran önce bitmeli
gencebay masaya yumruğunu vurmalı,otoritesini göstermeli yada herkese haddini bildirmeli yaygaralarını atanların başında da gelebilirim...
Ama gencebay orada...Biz yada ben yıllardır büyük bir sadakatle yaklaşık 26 yıldır hergün dinlediğim ama hergün
her albümünü günler öncesinde kovalayan ben,onu sadece arada bir magazin sutunlarında sonradan tv lerde çok nadiren görmeye alıştığımız,,hayat görüşünü benimseyip yıllardır onunla düşünen ben,,onun şarkılarında kendimi bulan ben,,ve bu sonu ben ile biten satırların daha ne kadar uzayacağını bilemeyen ben...
O proğramı sırf gencebayı görmek adına seyreden,,Ayrıca o proğrama gencebayın yakışmadığını söyleyen ben ...
Biz hep istedik ki gencebay daha özen dolu daha stratejik daha kaliteli daha kendini müziğini ve türk müziğini
anlatabileceği daha düzeyli platformlarda olsun...
Malesef olmuyor olmadı...Fakat bunlar olmadı diyede yıllardır gönül birliği ettiğimiz gencebaya hep bir ağızdan
nerdeyse saldırdık başta ben olmak üzere....
Dedik ki söz verdiğin projeler var,yapman gereken bir dolu şey var müzik adına...Oralarda vakit harcama en iyi bildiğin işi yap müzik yap...
Dedik ki o platform sana yakışmıyor terk et..Şahsiyetli insanlarla yan yana otur..Orada istediğin ortam yok.. Orada seni sürekli rencide ediyorlar...
Kendimiz için bir şey istemiyorduk aslında..Bizim de amacımız onun el üstünde tutulacağı,değerinin verileceği,müziğinin kimyasını oluşturan ,türk müziğine nasıl katkılar yaptığının anlaşılabilirliği üzerine bir proğram bv.vb...
Ama gencebay hala orada ... Ve ben popstarı seyrettim arkadaşlar...Ve gencebay orda olduğu mütdetçede seyredeceğim...Başka bir yerde olsa orayı seyrederdim...Ama malesef ki malesef gencebay popstarda...
Şimdi idam mahkumunun son arzusu sorulacak mı bilemem,,ama bu çelişkiyi yaşamamak adına bence sohbetin saati ve günü değişmeli....

Bakana bakma diyemeyiz tabii, sonra bakan da Murat abinin burada anlattigi gibi ille olayi desteklediginden baktigi söylenemez, ama bir sekilde demek ki bazi arkadaslar yine de bakiyor. Yapacak birsey yok, bakmak da ayip degil ayrica. Ben bakmiyorum ayri, ama baksam da kendimden utanacak bir durum yok hani :), sonuçta haz aliyor diye baktigini zannetmiyorum burada kimsenin. Ama madem böyle bir durum var, o zaman baska bir tarihe alinsin sohbet ve belki de araliklar daha da genisletilsin; belki da haftalik sohbet fazla oluyor(?)
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti asakallı 10 Mar 2008, 19:09

Murat Yaşar yazdı:Ewet....Popstarı seyrettim..Tabiki popstarı desteklemiyorum..Bu iş biran önce bitmeli
O proğramı sırf gencebayı görmek adına seyreden,

Ve gencebay orda olduğu mütdetçede seyredeceğim...Başka bir yerde olsa orayı seyrederdim...Ama malesef ki malesef gencebay popstarda...

Çok güzel bir yazı yamışsın Murat abi tebrikler
bende aynı senin gibi düşünüyordum başladığı zaman sadece Orhan Gencebay'ı görebilmek adına seyrettim
dediğin gibi zamanında televizyona pek çıkmazdı o özlemle ilk programları seyrettim ama seviyesiz kişinin yüzünden
şimdi seyretmiyorum baktığım zaman sinir oluyorum evvel de demiştim o saatte balıklarıma bakıyorum
ha arada hanım seyrettiği için bazı yorumlarını dinliyorum senini duymak da güzel canlı yayında
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

Sonraki

Gencebay Sohbet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir