HAFTALIK BULUŞMA VE POPSTAR

Radikal Gencebaycılar ile Sohbet...

Re: HAFTALIK BULUŞMA VE POPSTAR

İleti Murat Yaşar 10 Mar 2008, 20:02

Bu ikilemi yaşayanın sadece ben olduğunu sanmıyorum...Aramızda mutlaka vardır..Ama o proğramı seyretmek belki reyting adına o proğrama bir katkı sağlayabilir...Ama amaç gencebayı izlemekse onada katlanacağız..Yani programı hiç istemesekte seyretmekle katkı sağlıyoruz bir bakıma...Burdada yine ilginç bir olay var...bir taraftan bitsin diye can atarken bir yandanda seyreyleyip destek veriyoruz...
Amaç üzüm yemek mi ,,bağcıyı dövmek mi ...???
Kaç defa bir daha bakmam dediğim proğrama malesef gencebayın varlığı yüzünden bakıyorum...Yanında oturana rağmen....Ben sadece kendi yaşadığım ikilemi anlattım ama aramızda bunu yaşayan arkadaşlarımızında olduğu kesindir....Bunu sohbet saatinde kimsenin olmayışı yada ahmet koçun çıktığını yine o dakika foruma yazan arkadaşlardanda anlayabiliriz...
O yüzden bence o proğrama bakanları başka türlü değerlendirmemek gerekir ..Nedeni gencebayın varlığıdır..Yoksa bilmem ne star bizleri ilgilendirmiyor....
Sohbet saati ve günü değişirse bana göre katılım daha yoğun sağlanabilir diye düşünüyorum...
saygılar
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti topraktanbircan 10 Mar 2008, 20:38

Murat Yaşar yazdı:Bu ikilemi yaşayanın sadece ben olduğunu sanmıyorum...Aramızda mutlaka vardır..Ama o proğramı seyretmek belki reyting adına o proğrama bir katkı sağlayabilir...Ama amaç gencebayı izlemekse onada katlanacağız..Yani programı hiç istemesekte seyretmekle katkı sağlıyoruz bir bakıma...Burdada yine ilginç bir olay var...bir taraftan bitsin diye can atarken bir yandanda seyreyleyip destek veriyoruz...
Kaç defa bir daha bakmam dediğim proğrama malesef gencebayın varlığı yüzünden bakıyorum...Yanında oturana rağmen....Ben sadece kendi yaşadığım ikilemi anlattım ama aramızda bunu yaşayan arkadaşlarımızında olduğu kesindir....Bunu sohbet saatinde kimsenin olmayışı yada ahmet koçun çıktığını yine o dakika foruma yazan arkadaşlardanda anlayabiliriz...
O yüzden bence o proğrama bakanları başka türlü değerlendirmemek gerekir ..Nedeni gencebayın varlığıdır..Yoksa bilmem ne star bizleri ilgilendirmiyor....
Sohbet saati ve günü değişirse bana göre katılım daha yoğun sağlanabilir diye düşünüyorum...
saygılar

Senin dediklerini elbette anlıyorum Murat abi.Gencebay'ı görmeyi istemek gerçekten kuvvetli bir duygu,bunu Gencebaycılar olarak herhalde bizden daha iyi anlayan olamaz.Ama ben içime ne zaman bu yönde bir istek doğsa;bu program yüzünden çıkan rezaletleri,Gencebay'ın başına gelen musibetleri aklıma getiriyor ve programa bakmıyorum.İlk popstar'ın tamamını takip etmiştim,ikincisini %50,üçüncüsünü ise %30 civarlarında bir izleme oranım oldu.Ama özellikle şu son iki dönemin tek bölümünü bile izlemişliğim yok,sadece bir iki bölüme 5-10 dakika bakmışımdır.Sebepleri de yukarıda dediğim gibi.Hele şu Gencebay'ın "anahtarlık çıkartma" olayı bende bardağı taşıran son damla oldu.Ama şunu da belirtmeliyim ki;izleyeni de yadırgamam,"niye izliyorsun?" demem.Tek garipsediğim şey; hem bu programın sitemizde yerden yere vurulması,hem de dün gece sohbet odasında bana kendi kendime sohbet etme zevkini(!)tattıracak kadar yoğun bir ilgiyle izlendiğini görmem oldu.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti asical 10 Mar 2008, 20:40

!
En son asical tarafından, 10 Mar 2008, 20:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti asical 10 Mar 2008, 20:42

Murat Yaşar yazdı:Bu ikilemi yaşayanın sadece ben olduğunu sanmıyorum...Aramızda mutlaka vardır..Ama o proğramı seyretmek belki reyting adına o proğrama bir katkı sağlayabilir...Ama amaç gencebayı izlemekse onada katlanacağız..Yani programı hiç istemesekte seyretmekle katkı sağlıyoruz bir bakıma...Burdada yine ilginç bir olay var...bir taraftan bitsin diye can atarken bir yandanda seyreyleyip destek veriyoruz...
saygılar

Murat Abi! girişinde burada popstar desteklenmez yazan en radikal,en baba Gencebaycı sitede en baba abilerimiz dahi izliyorsa bu çelişki ortadan kaldırılmalı.Ya o desteklenmez yazısı kaldırılmalı yada izleyen Gencebaycılar kınanarak zor durumda bırakılmamalı.İzleyene saygımız var; herşeye rağmen izlememe iradesini gösterene de.buluşma günü de illaki pazar olacak diye bir şey yok cumartesi de olur.Hatta daha da iyi olacak gibi.Çünkü pazar günü bir sürü arkadaşımız töhmet altında kaldı.Birde Programın magazin tarafı artık bir kenara bırakılsın.Ve Baba ne anlatıyor ondan bahsedilsin.Bülent'in ne halt ettiğini izlemişcesine biliyorum.Baba ne anlatıyor birşey bilmiyorum.İzleyenlerde anladıklarına biraz kalite katarsa bu iş tatlıya bağlanır gibime gelmekte.
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti idam_mahkumu 10 Mar 2008, 20:44

Arkadaşlar şimdi bir yalnış anlaşılma var, izlemek başka şey, tasvip etmek başka şey. Ben izlemiyorum, tasvipte etmiyorum. İzlerken üzülüyorum, izleyen arkadaşlara saygım sonsuz.. Bende bazen babayı çok özleyip şöyle bir göz gezdiyorum. Ama tasvip etmiyorum, Popstarda oturan Gencebay'ı kınıyorum. Dün Ahmet Koç'u seyrettim mi? Ettim. Ama toplasan taş çatlasa 2-3 bölümünü full izlemişimdir.
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti gencebayram 10 Mar 2008, 20:52

arkadaşlar tabiki kimseye seyrediyor diye birşey söylememiz mümkün değil bende seyrediyorum. Ama benim eleştirdiğim nokta chat saati özellikle popstar izlenmesin diye saat 20:00'da diye kararlaştırıldı buna rağmen popstar izlenip chata katılım olmaması beni üzdü. yoksa bende evde oturup popstar izleyecektim ama gönül dostlarına sözümüz var dedik ve evden çıktım kafenin yolunu tuttum.
BEKLENEN KARŞINA ÇIKAR BİR SABAH,
BELKİ YEŞİL GÖZLÜ,
BELKİ SİMSİYAH,
DAHA İLK GÖRÜŞTE YÜREKTEN BİR AH!!!!
ÇEKERKEN KIYILIR,
GÖNÜL NİKAHI!!!!

BİZ SEN OLDUK, SENDE BİZ.
BUNU BÖYLE SAY,
SEN GÖNÜL DOSTU PİRİMİZ,
ORHAN GENCEBAY.
M.KEMAL.KARABACAK HOCAYA SAYGILARIMLA

MEDENİYET EĞER SOYUNMAYI GEREKTİRİYORSA, DESENE HAYVANLAR BİZDEN DAHA MEDENİ
M.AKİF ERSOY.....
Kullanıcı avatarı
gencebayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti idam_mahkumu 10 Mar 2008, 20:55

gencebayram yazdı:arkadaşlar tabiki kimseye seyrediyor diye birşey söylememiz mümkün değil bende seyrediyorum. Ama benim eleştirdiğim nokta chat saati özellikle popstar izlenmesin diye saat 20:00'da diye kararlaştırıldı buna rağmen popstar izlenip chata katılım olmaması beni üzdü. yoksa bende evde oturup popstar izleyecektim ama gönül dostlarına sözümüz var dedik ve evden çıktım kafenin yolunu tuttum.

Haklısın Bayracığım, bir organize hatası. Daha önceki yıllarda ben Pazar - 20.00 olarak tayin etmiştim. Ama şugünün şartları buna uymuyor, şartları kendimize uyduramıyorsak, biz şartlara uyarız.
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti hayat kavgası 10 Mar 2008, 20:56

Sohbete bir türlü katılamıyorum çünkü bir türlü kayıt olamıyorum.İlgilenen arkadaşıma duyrulur.Herhalde yeni bir şifre göndereceklerdi bekliyorum.Popstara katılmasına ilk başlarda kızmıyordum fakat projelerini ,kendisini meşgul edip engellediği için ve yanında ki yaratık abuk subuk konuştuğu için artık çok kızıyorum.Fakat karşımda görmekte hoşuma gidiyor.Ne yapacağız bilmem :?: Bence Gencebay popstarda biz gönül dostlarına sorarsa 2 şartla kalabilir. 1-projeler kesinlikle hayata geçmesi 2- bülent ersoya ağzının payının verilmesi.Çok bir şey istemiyoruz değil mi gönül dostları :)
Buluşma zamanı bence pazar 22
hayat kavgası
Usta Üye
Usta Üye

İleti idam_mahkumu 10 Mar 2008, 20:58

hayat kavgası yazdı:Sohbete bir türlü katılamıyorum çünkü bir türlü kayıt olamıyorum.İlgilenen arkadaşıma duyrulur.Herhalde yeni bir şifre göndereceklerdi bekliyorum.Popstara katılmasına ilk başlarda kızmıyordum fakat projelerini ,kendisini meşgul edip engellediği için ve yanında ki yaratık abuk subuk konuştuğu için artık çok kızıyorum.Fakat karşımda görmekte hoşuma gidiyor.Ne yapacağız bilmem :?: Bence Gencebay popstarda biz gönül dostlarına sorarsa 2 şartla kalabilir. 1-projeler kesinlikle hayata geçmesi 2- bülent ersoya ağzının payının verilmesi.Çok bir şey istemiyoruz değil mi gönül dostları :)
Buluşma zamanı bence pazar 22

İlgili arkadaşı hemen sana yönlendiriyorum Abi, kusura bakma. Pazar - 20.00 bir organize hatasıydı. En mantıklısı Cumartesi - 20'ye almak. Berhüdar Ol'un.

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti hayat kavgası 10 Mar 2008, 21:21

Eyvallah Ömer,berhudar ol Ömer,kendine iyi bak Ömer :)
hayat kavgası
Usta Üye
Usta Üye

ÖncekiSonraki

Gencebay Sohbet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir