HAFTALIK BULUŞMA VE POPSTAR

Radikal Gencebaycılar ile Sohbet...

Re: HAFTALIK BULUŞMA VE POPSTAR

İleti Murat Yaşar 11 Mar 2008, 00:24

Ben gencebayın orada olmasını hiç istemeyenlerdenim.Bilenler bilir...Popstarıda desteklemiyorum...Malum sebeblerden dolayıda gencebaya çok kızdığımı belirtiyorum...Amma gelin görün ki bizlerin kendini paralaması gencebayın umrunda değil gibi gözüküyor...Bizler izlesekte izlemesekte gencebay oradaki görevine bir şekilde devam ediyor...
Hal böyle olunca gencebayın gerek gösterdiği sabır gerekse inadı bizlerin direncini bir yerde kırıyor...İnsan yıllarca kendisini özlettirirse gencebay gibi ister istemez elde olmayan sebeblerden dolayı izleme gereksinimi doğuyor bizlerde....
Çoğu zaman gencebayın düştüğü durumlara çok üzüldük..Yukarıda belirttiğiniz sebeblerin hepsinede katılırım..
Ama gencebay hala orada ...Ve yine bildik olayları yaşıyoruz...
İzlemeyen arkadaşlarımızıda sabrından dolayı ayrıca kutluyorum....Ve ben o sabrı yada tepkiyi pazar akşamı saat 20 olduğunda gösteremiyor ekran başına geçiyorum...Üstelik üzüleceğimi bile bile...
Konuyu fazlada uzatmak istemiyorum..Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir....
saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

Re: HAFTALIK BULUŞMA VE POPSTAR

İleti oznur65 21 Nis 2008, 16:22

Murat Yaşar yazdı:Ben gencebayın orada olmasını hiç istemeyenlerdenim.Bilenler bilir...Popstarıda desteklemiyorum...Malum sebeblerden dolayıda gencebaya çok kızdığımı belirtiyorum...Amma gelin görün ki bizlerin kendini paralaması gencebayın umrunda değil gibi gözüküyor...Bizler izlesekte izlemesekte gencebay oradaki görevine bir şekilde devam ediyor...
Hal böyle olunca gencebayın gerek gösterdiği sabır gerekse inadı bizlerin direncini bir yerde kırıyor...İnsan yıllarca kendisini özlettirirse gencebay gibi ister istemez elde olmayan sebeblerden dolayı izleme gereksinimi doğuyor bizlerde....
Çoğu zaman gencebayın düştüğü durumlara çok üzüldük..Yukarıda belirttiğiniz sebeblerin hepsinede katılırım..
Ama gencebay hala orada ...Ve yine bildik olayları yaşıyoruz...
İzlemeyen arkadaşlarımızıda sabrından dolayı ayrıca kutluyorum....Ve ben o sabrı yada tepkiyi pazar akşamı saat 20 olduğunda gösteremiyor ekran başına geçiyorum...Üstelik üzüleceğimi bile bile...
Konuyu fazlada uzatmak istemiyorum..Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir....
saygılarımla

tüm içtenliklermle katılıyorum arkadaşıma
Kullanıcı avatarı
oznur65
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Önceki

Gencebay Sohbet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir