RapidShare Eziyet Ediyor :)

Sitemiz Hakkındaki Görüş ve Düşüncelerinizi Beyan Edebilirsiniz...

RapidShare Eziyet Ediyor :)

İleti TheSultan 03 Kas 2007, 20:08

Arkadaşlar, film paylaşımı bölümündeki filmlerin isimlerine resimlerine bakıp duruyorum. Ben yurtta kalıyorum, üniversitede öğrenciyim ve yurdun kendine ait bir ağı var. Bir kişi, rapidshare'den dosya indirince, yurtta kimse (rapidshare üyeliği yoksa) rapidshare sitesinden dosya indiremiyor. Bu upload işlemini, daha kolay indrebileceğimiz bir yere koyaiblirmisiniz ? Veya, herhangi bir paylaşım programı içerisinde paylaşıma açsanız bu filmleri ? Mesela BearShare'de Orhan Gencebay yazıyorum, video neredeyse hiç çıkmıyor ? Hepimiz kullansak, paylaşıma açık olsa bu şekilde ? Ya da Emule veya bu tarz. Anlattım derdimi sanırım. Cevaplarınızı bekliyorum, ve çözümlerinizi, lütfen....Teşekkürler...
TheSultan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Re: RapidShare Eziyet Ediyor :)

İleti idam_mahkumu 03 Kas 2007, 20:54

Çektiğin sıkıntıları anlıyorum. Ama benimde elimden gelen öyle pek birşey yok. Filmleri farklı paylaşım sistemlerinde paylaşacak zamanım yok bir kere :) Rapidden sorunsuz download yaptıran programlar yada siteler var. Onları deneyebilirsin... Özellikle paylaşımın yoğun yaşandığı geçen döneme ait sitemizde denemediğimiz paylaşım yöntemi kalmadı. Dosyaları kendi sunucumuzda barındrmakta buna dahil. Ama eninde sonunda "rapidshare"yi kullanmakta gerek üyeler gerekse yöneticiler olarak karar kıldık.
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti TheSultan 03 Kas 2007, 21:22

Anlaşıldı, hadi bakalım RapidShare'e, bu akşam "Doruk" filmini izlemeden uyumam ben, hırs yaptım.:) Teşekkürler...
TheSultan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti Razor 04 Kas 2007, 01:27

Kardeş rapidshare kadar sorunsuz stabil hızlı ve devamlı hizmet verecek bi alternatif şu an için maalesef yok. Ayrıca telekomun dinamik ip hizmeti sayesinde modemi resetleyerek rahatlıkla download yapılabiliyor. Ayrıca downloaddan ziyade benim internet bağlantımla sadece uploadda verdiği performans (1MB/Sn) tercih etmemiz için yeterli sebep. Diğerleriyle 20kb/s ile upload yapıyorum :)
Seni unutabilsem seni,
yokluğun cehennemin öbür adıdır
Üşüyorum kapama gözlerini...
Kullanıcı avatarı
Razor
Site Administrator
Site Administrator

İleti TheSultan 04 Kas 2007, 01:43

Razor yazdı:Kardeş rapidshare kadar sorunsuz stabil hızlı ve devamlı hizmet verecek bi alternatif şu an için maalesef yok. Ayrıca telekomun dinamik ip hizmeti sayesinde modemi resetleyerek rahatlıkla download yapılabiliyor. Ayrıca downloaddan ziyade benim internet bağlantımla sadece uploadda verdiği performans (1MB/Sn) tercih etmemiz için yeterli sebep. Diğerleriyle 20kb/s ile upload yapıyorum :)

Hmm, aslında ben yavaş yavai indiriyorum, her download arasında bekliyorum, önemli değil, sadece değiştirilebilme olasılığı üzerine söylemiştim bunu. Ama Razor sen modemden bahsedince söylemek istedim, ilk mesajımda belirttiğim gibi, yurtta kalıyorum, yani modemi resetleme durumu imkansız, ağdan alıyoruz bağlantıyı. Yine de teşekkürler...

Şimdi de üçüncü bölüm iniyor, kimseye zahmet vermiyim, kimse şikayet etmemiş, bende boyle indiriyorum. Böyle daha tatlı oluyor zaten, Orhan Gencebay yeni kaset çıkarmış gibi ! Teşekkürler.
En son TheSultan tarafından, 04 Kas 2007, 14:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
TheSultan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti Razor 04 Kas 2007, 14:19

Dediğin gibi bi durum olursa bittorrent ağını kullanabiliriz tabi o iş rapidshare'e göre baya zahmetli olur. Herkes elini taşın altına koyarsa hallederiz ;) Yabancı public trackerlar işimizi görür.
Seni unutabilsem seni,
yokluğun cehennemin öbür adıdır
Üşüyorum kapama gözlerini...
Kullanıcı avatarı
Razor
Site Administrator
Site Administrator

İleti GözümSende 19 Oca 2008, 13:10

arkadaşlar biz yabancı sitelerde film paylaşırken filefront.com adlı siteyi kullanırdık. 1-2 gb lik dosyaları tek parça halinde ve oldukça hızlı upload-download ederdik.Bilmem hiç denediniz mi?
Bantgenişliğiyle ilgili pek bi bilgim yok ama denemediysen bir araştırmanızı tavsiye ederim hem yüklerken hem indiririrken oldukça rhat olacaktır.Tabi yukarda bahsedilen dezavantajları yoksa.
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

İleti oznur65 08 Nis 2008, 23:50

bununla ilgili bir upload ve downlad sayfası bulmamız gerekir berhudar olun.
Kullanıcı avatarı
oznur65
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Öneri ve Eleştirileriniz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir