hasretsevda yazdı:diğer çalma konusundaki genel özellikleri yazacagım bugüne kadarki gözlemleri..serdar ilgine tşkler.sende iyi iz sürmüşsün..anlaşılan..
Berhüdar ol Ömer abi, bizler de nacizane takip edebildigimiz kadar etmeye çalisiyoruz
hasretsevda yazdı:diğer çalma konusundaki genel özellikleri yazacagım bugüne kadarki gözlemleri..serdar ilgine tşkler.sende iyi iz sürmüşsün..anlaşılan..

hasretsevda yazdı:...zaman zaman şan altı bölümlerde de elektrik saz soru cevap şeklinde temaları işlerken bazen eser sonlarında fade out bölümlerde soloyla finale gitmekte ve bir çogumuzun tadını damagında bırakmaktadır...herkes tarafından keşke biraz daha uzun olsaydı diye bir istek oluşuyordur eminim.
hasretsevda yazdı:...yine konuyu okullara getireceğim..yıllarca bunun mucadelesini verdik okullarda...bu eserlerin gecit eserleri olması lazım..kültüre hizmettir bir nevi bu..akademik olarak incelenmeli..ustada bir an önce bu konuyla ilgili akademik kitabını külliyatıını yayınlamalıdır...en azından eserlerin doğru bir biçimde seslendirilmesi açısından bu tüm muzisyenlere yepyeni bir kapı açacaktır diye umuyorum..

hasretsevda yazdı:serdar kardeşim sen çözümlemişsin olayları bence...tebrik ederim..

hasretsevda yazdı:bunun nedeni kişisel kıskançlık önyargı ve alt kültür olarak görülmesi..yıllardır böyleydi.bu.batı muziğindeki klasikçilerde çağdaşları tarafından yıllarca dışlanmış kabul görmemiştir..70-80 sene sonraki kuşaklar ancak sahip çıkmışlardır...buda sanatcının kaderi diyeceğim ama bu kültürle batı çok farklı.kıskançlık diye düşündüm yıllarca ben bu soruya cevabı....hasretsevda yazdı:serdar kardeşim sen çözümlemişsin olayları bence...tebrik ederim..

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir