bir araya gelemeyi yazdı:BABAYLA SIK SIK SATEN GÖRÜŞÜLMEZ AMA BU RÖPÖRTAJLAR ÇOK İİ OLUYO AĞIZDAN DORU BİLGİLER.ONUN İÇİN ELDEN GELDİİNCE BABAMIZA ULAŞILABİLİRSE ÇOK MEMNUN OLURUZ HABERLER ALIRIZ BOL BOL.PROJELER ÇOK ÖNEMLİ

avsar29 yazdı:Ben oğlu aracılıyla bıle görüşemedım altan bıle kar etmedı düşünün=) cok dolu çünkü baba ben bıtırme tezım ıcn görüşcektım ama cetın akdenızıde araya koyduk ama olmadı=)

asakallı yazdı:avsar29 yazdı:Ben oğlu aracılıyla bıle görüşemedım altan bıle kar etmedı düşünün=) cok dolu çünkü baba ben bıtırme tezım ıcn görüşcektım ama cetın akdenızıde araya koyduk ama olmadı=)
Benim anlamadığım neden bu kadar bizlerden kopuk bir türlü aklım almıyor Gönül Dostları diyor ama sadece o kadar
Hocam siz onunla ilgi tez hazırlamışsınız size ayıracağı en fazla 2 saat yani bu kadar da çok mu

GözümSende yazdı:meşgul tabi...
en azından bütün bir haftasonu uyuması lazımki popstarda gecenin 2 sine kadar hadi onu geçtik o saçma sapan sohbetlerin içinde uyuya kalmasın...

GözümSende yazdı:meşgul tabi...
en azından bütün bir haftasonu uyuması lazımki popstarda gecenin 2 sine kadar hadi onu geçtik o saçma sapan sohbetlerin içinde uyuya kalmasın...

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir