RÖPÖRTAJ

Sitemiz Hakkındaki Görüş ve Düşüncelerinizi Beyan Edebilirsiniz...

Re: RÖPÖRTAJ

İleti topraktanbircan 11 Mar 2008, 19:34

Hayır şöyle.Senaryo geliyor Gencebay'ın önüne filmin ismi dah belli olmadan.Gencebay bir mühlet veriliyor.Ve o mühlet içerisinde Gencebay o filmin konusuna paralel olarak film için şarkılar ve müzikler yapıyor.Ve bu yaptığı bestelerden biri o filmin de ismi olmuş oluyor.Ama her filmi için değil,bazı filmleri için böyle.Mesela Batsın Bu dünya filmi için bunu diyebiliriz.

Bu arada bu yazıyı yanlış konuya yazmışım:(

"Keşke ismi şu olsaydı dediğiniz Gencebay filmi var mı" konusuna yazacaktım bunu..
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

orhan baba'nın sevenlerınden uzaklaştığı bır gercek arkadsla

İleti avsar29 11 Mar 2008, 20:20

bundan 4 yıl önce mımar sınan üniversitesinde arif sağ ile katıldığı panalden sonra bızlerle saatlerce sohbet etmıs resım cekıtrmıştı ama artık bunları yapmıyor pop star cok kötü oldu onun için o belkı para içinde yapmadı ( çünkü müthış kazandı zamanında bence ) gercekten genc seslere bıseyler vermek ıstedı ama o iş o tarz proggamlarda olmaz işde olamaz orası bı show ben orhanında arıf sağında o tarz proggam yapmasına karsıydım katılmasına ben kendımde gıtmeıdm bızden mezun ( itü kons. ) bı cok arkads gıtt o ve benzrı yarışmlara ne oldu derecede yaptılar sonuc en g fazla ekstralara gıttıler o akdar hakaretı rencıdeyıde yeyıp yutttular.
avsar29
Yeni Üye
Yeni Üye

Önceki

Öneri ve Eleştirileriniz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir