ESERLERİN HİKAYELERİ

Bilinen Bilinmeyen Eserleri ve Bunların Sözleri...

Re: ESERLERİN HİKAYELERİ

İleti ORHANKAR-35 11 Mar 2008, 16:43

evet dostlar gurbette benim hikayesinden en çok etkilendiğim şaheseridir
ORHANKAR-35
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti yaşamak_bu_değil 11 Mar 2008, 19:28

;)
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti berhudarol 11 Mar 2008, 19:34

bu paylasimlar icin cok tesekkür ederim keyifle okudum.
Kullanıcı avatarı
berhudarol
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti GözümSende 11 Mar 2008, 19:39

TEŞEKKÜRLER.hEPSİ AYNI SAYIDAN MI bunların?ayrı ayrı mı derlediniz?
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

İleti yaşamak_bu_değil 11 Mar 2008, 19:41

Büyük ihtimalle aynı sayıdandır... Bende çok eskiden beri vardı bunlar konuyuda görünce paylaşmak istedim. Başka bir arkadaşın uzun zaman önce yaptığı bi paylaşımdır ama hatırlamıyorum.

Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 11 Mar 2008, 19:58

Çok teşekkür ederiz sevgili Burak.Resimler ve hikayeler müthiş.O eserlerin neden bu kadar güçlü olduğunun cevabı bunları okuyunca anlaşılıyor.Özellikle "Ben doğarken ölmüşüm" beni çok etkiledi.Düşünsenize yokluk,garibanlık,zorluk içerisinde çalışmış,çabalamış,didinmiş edebiyat öğretmeni olmuş ve hayatının en güzel çağında akciğer kanserrine yenilmiş.Üstelik bir darbe de sevdiği insandan yiyerek."Ne sevgide,ne aşkta,ne hayatta gülmüşüm" mısraları da tam buna işaret ediyor.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti yaşamak_bu_değil 11 Mar 2008, 20:01

topraktanbircan yazdı:Çok teşekkür ederiz sevgili Burak.Resimler ve hikayeler müthiş.O eserlerin neden bu kadar güçlü olduğunun cevabı bunları okuyunca anlaşılıyor.Özellikle "Ben doğarken ölmüşüm" beni çok etkiledi.Düşünsenize yokluk,garibanlık,zorluk içerisinde çalışmış,çabalamış,didinmiş edebiyat öğretmeni olmuş ve hayatının en güzel çağında akciğer kanserrine yenilmiş.Üstelik bir darbe de sevdiği insandan yiyerek."Ne sevgide,ne aşkta,ne hayatta gülmüşüm" mısraları da tam buna işaret ediyor.

Ben doğarken ölmüşüm parçasının hikayesi beni "Gurbet" den daha çok etkiler... Bambaşka birşey.

Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti idam_mahkumu 12 Mar 2008, 09:28

Hepsinin hikayesi derin ve acı. Ben en çokta Aşkımızın Duası'nı çok merak ediyorum..
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti asakallı 12 Mar 2008, 12:00

yaşamak_bu_değil yazdı:
topraktanbircan yazdı:Çok teşekkür ederiz sevgili Burak.Resimler ve hikayeler müthiş.O eserlerin neden bu kadar güçlü olduğunun cevabı bunları okuyunca anlaşılıyor.Özellikle "Ben doğarken ölmüşüm" beni çok etkiledi.Düşünsenize yokluk,garibanlık,zorluk içerisinde çalışmış,çabalamış,didinmiş edebiyat öğretmeni olmuş ve hayatının en güzel çağında akciğer kanserrine yenilmiş.Üstelik bir darbe de sevdiği insandan yiyerek."Ne sevgide,ne aşkta,ne hayatta gülmüşüm" mısraları da tam buna işaret ediyor.

Ben doğarken ölmüşüm parçasının hikayesi beni "Gurbet" den daha çok etkiler... Bambaşka birşey.

Gerçekten hikayeler çok hazin ama benim "Gurbet" eserinin hikayesi daha bir başka etkilemiştir.
oradaki temiz aşkın ve sevginin hikayesiydi bir de kendi ağzından dinlemiş olmak daha da fazla etkili olmuştur.
şimdi ne zaman Gurbet eserini dinlesem eserin hikayesi aklıma gelir ve gözlerim dolar
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti topraktanbircan 12 Mar 2008, 12:07

asakallı yazdı:
yaşamak_bu_değil yazdı:

Gerçekten hikayeler çok hazin ama benim "Gurbet" eserinin hikayesi daha bir başka etkilemiştir.
oradaki temiz aşkın ve sevginin hikayesiydi bir de kendi ağzından dinlemiş olmak daha da fazla etkili olmuştur.
şimdi ne zaman Gurbet eserini dinlesem eserin hikayesi aklıma gelir ve gözlerim dolar

Benim bütün eserlerini dinlerken gözlerim doluyor duygu yoğunluğundan;sadece hüzünlenmekten değil.Yalnız dram teması içeren eserlerinde değil,her türlü duyguyu anlatan eserinde.Duyguları ulvi bir şeklide işlemesi beni çok etkiliyor.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

ÖncekiSonraki

Eserleri ve Şarkı Sözleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir