topraktanbircan yazdı:Çok teşekkür ederiz sevgili Burak.Resimler ve hikayeler müthiş.O eserlerin neden bu kadar güçlü olduğunun cevabı bunları okuyunca anlaşılıyor.Özellikle "Ben doğarken ölmüşüm" beni çok etkiledi.Düşünsenize yokluk,garibanlık,zorluk içerisinde çalışmış,çabalamış,didinmiş edebiyat öğretmeni olmuş ve hayatının en güzel çağında akciğer kanserrine yenilmiş.Üstelik bir darbe de sevdiği insandan yiyerek."Ne sevgide,ne aşkta,ne hayatta gülmüşüm" mısraları da tam buna işaret ediyor.

yaşamak_bu_değil yazdı:topraktanbircan yazdı:Çok teşekkür ederiz sevgili Burak.Resimler ve hikayeler müthiş.O eserlerin neden bu kadar güçlü olduğunun cevabı bunları okuyunca anlaşılıyor.Özellikle "Ben doğarken ölmüşüm" beni çok etkiledi.Düşünsenize yokluk,garibanlık,zorluk içerisinde çalışmış,çabalamış,didinmiş edebiyat öğretmeni olmuş ve hayatının en güzel çağında akciğer kanserrine yenilmiş.Üstelik bir darbe de sevdiği insandan yiyerek."Ne sevgide,ne aşkta,ne hayatta gülmüşüm" mısraları da tam buna işaret ediyor.
Ben doğarken ölmüşüm parçasının hikayesi beni "Gurbet" den daha çok etkiler... Bambaşka birşey.

asakallı yazdı:yaşamak_bu_değil yazdı:topraktanbircan yazdı:Çok teşekkür ederiz sevgili Burak.Resimler ve hikayeler müthiş.O eserlerin neden bu kadar güçlü olduğunun cevabı bunları okuyunca anlaşılıyor.Özellikle "Ben doğarken ölmüşüm" beni çok etkiledi.Düşünsenize yokluk,garibanlık,zorluk içerisinde çalışmış,çabalamış,didinmiş edebiyat öğretmeni olmuş ve hayatının en güzel çağında akciğer kanserrine yenilmiş.Üstelik bir darbe de sevdiği insandan yiyerek."Ne sevgide,ne aşkta,ne hayatta gülmüşüm" mısraları da tam buna işaret ediyor.
Ben doğarken ölmüşüm parçasının hikayesi beni "Gurbet" den daha çok etkiler... Bambaşka birşey.
Gerçekten hikayeler çok hazin ama benim "Gurbet" eserinin hikayesi daha bir başka etkilemiştir.
oradaki temiz aşkın ve sevginin hikayesiydi bir de kendi ağzından dinlemiş olmak daha da fazla etkili olmuştur.
şimdi ne zaman Gurbet eserini dinlesem eserin hikayesi aklıma gelir ve gözlerim dolar

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir