sorhanci yazdı:bana göre pek sorun olmaz bunları aşacak olanlar bizler değilmiyiz ve ben şunu açık yüreklilikle söyleyeyim bu gün elimde fazladan olan bir gencebay plağını bir başka gönül dostuma seve seve karşılık beklemeden veririm çünkü bilirimki o en az benim kadar kıymetini bilecektir sonuçta biz orhan babamıza gönül vermiş insanlarız dinlerken bir karşılıkmı bekledik bekliyoruz bizi anlattığı ve harika ezgileri için dinliyoruz ben buradan diyorum ki elimde ikişer tane olan plakları dürüst ve gerçekten onlara değer verecek benden alıpta sağda solda satmayacak bir gönül dostu kardeşime karşılık beklemeden yollarım

idam_mahkumu yazdı:sorhanci yazdı:bana göre pek sorun olmaz bunları aşacak olanlar bizler değilmiyiz ve ben şunu açık yüreklilikle söyleyeyim bu gün elimde fazladan olan bir gencebay plağını bir başka gönül dostuma seve seve karşılık beklemeden veririm çünkü bilirimki o en az benim kadar kıymetini bilecektir sonuçta biz orhan babamıza gönül vermiş insanlarız dinlerken bir karşılıkmı bekledik bekliyoruz bizi anlattığı ve harika ezgileri için dinliyoruz ben buradan diyorum ki elimde ikişer tane olan plakları dürüst ve gerçekten onlara değer verecek benden alıpta sağda solda satmayacak bir gönül dostu kardeşime karşılık beklemeden yollarım
İşte elindeki mükerrer plakları bana göndererek başlayabilirsin![]()
![]()

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir