Oktay Kaynarca'nın saygısızlığı!!!

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

Oktay Kaynarca'nın saygısızlığı!!!

İleti topraktanbircan 05 Mar 2008, 19:40

Arkadaşlar demin youtube'da öyle bir video izledim ki,adeta başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Kral Tv'nin müzik ödüllerinde,ödülünü Gencebay'ın elinden almak üzere sahneye İsmail Yk çıktı.Her sözünde ayrı bir pot kıran Kaynarca ilk gafını Orhan Gencebay'ı tanımlarken "Arabesk'in en önemli adamlarından..." ibaresini kullanarak yaptı.Bu sözle hem Orhan Gencebay'ın müziğini arabesk olarak nitelendirmiş oldu,hem sanatçılık ya da müzisyenlik ifadelerini bile çok görerek Orhan Gencebay'a "adam" diye hitap etti.Hem de onun da akabinde "-larından" ekini kullandı.Yani Ferdi,Müslüm,Hakkı falan da var ya :evil: Demin verdiğimiz örnekte görüldüğü gibi aynı cümleye üç gaf sığdırabilecek kadar dangalaklıkta sınır tanımadığını kanıtlayan Kaynarca,daha sonra Gencebay'la İsmail Yk'nın aynı tarzı simgelemesine rağmen birbirlerinden farklı göründüklerini söyledi ve bunu belirtirken de "İsmail ve Orhan tezat oluşturuyorlar" dedi.Yani bırakın Gencebay'ın sanatına yaptığı büyük saygısızlığı veya onu İsmail YK ile özdeşleştirmesini,kendisinin babası yaşındaki bir insana bile "Orhan" diye hitap edebilecek kadar terbiye ve saygı kurallarından bihaber olduğunu gösterdi.Böyle konuşmasını bilmeyen;birikimsiz,temelsiz insanlara sunuculuk görevini vermeleri gerçekten çok kötü bir durum.İşte o videonun linki;

http://www.youtube.com/watch?v=1Bf0UZZi ... re=related
En son topraktanbircan tarafından, 05 Mar 2008, 20:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 7 değişiklik yapıldı.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

Re: Oktay Kaynarca'nın saygısızlığı!!!

İleti SerdarYılmaz 05 Mar 2008, 19:41

Ne beklersin ki.. Duyduklarini söylüyorlar.. Arastirmak, anlamak kimin haddine.
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 05 Mar 2008, 19:56

SerdarYılmaz yazdı:Ne beklersin ki.. Duyduklarini söylüyorlar.. Arastirmak, anlamak kimin haddine.

Dostum yazımı daha bitirmedim :) linkini vereyim de..
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti SerdarYılmaz 05 Mar 2008, 20:15

Katiliyorum Basar...

Ne desek az, ne desek bos..

Ikaz konusunda olay oradaki duyarli insanlara düser.. Ama onlardan çit çikmazsa Gencebay okkali bir sekilde bir aydinlatma yapar... Ama bunlarin hiç biri olmuyor maalesef.. Meslektaslarinin zerre kadar umrunda degil Gencebay´in müziginin arabesk mi yoksa daha dogru bir isimle mi adlandirilmasi.. Gencebay da böyle ortamlarda bu yanlis sözlere kisligi itibariyle karsilik vermiyorsa ortada yapacak birsey yok, ancak bizim gibilere sinirlenmek düsüyor..
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti yaşamak_bu_değil 05 Mar 2008, 20:21

bilmiyolarki.. Gencebay açıkladı işte.. ama genede anlamıcaklar :D
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 05 Mar 2008, 20:30

SerdarYılmaz yazdı:Katiliyorum Basar...

Ne desek az, ne desek bos..

Ikaz konusunda olay oradaki duyarli insanlara düser.. Ama onlardan çit çikmazsa Gencebay okkali bir sekilde bir aydinlatma yapar... Ama bunlarin hiç biri olmuyor maalesef.. Meslektaslarinin zerre kadar umrunda degil Gencebay´in müziginin arabesk mi yoksa daha dogru bir isimle mi adlandirilmasi.. Gencebay da böyle ortamlarda bu yanlis sözlere kisligi itibariyle karsilik vermiyorsa ortada yapacak birsey yok, ancak bizim gibilere sinirlenmek düsüyor..

Benim tepki verdiğim;insanların anlamını bilmedikleri kelimeleri ve konuları konuşması."Arabesk nedir","Gencebay müziği nedir" diye sorulursa şayet, iki kelime konuşamayacak olan,ya da konuşsa bile zırvalayacak olan Kaynarca;bu ifadeleri yılların müzik adamının karşısında ve üstelik de onu muhattap alıp kullanarak küstahlık yapmıştır.Bunu da milyonların önünde,çok değerli bir müzik adamını hedef alarak,Türkiye çapında-öyle ya da böyle-büyük ve ses getiren bir organizasyonun sunucusu konumunda yapmıştır. Ve bu isim de sözüm ona;ülkemde en iyi oyuncu,sanatçı ve sunuculardan biri olarak görülüyor.Yanlış insanlara prim veriliyor.Doğru insanların ise hakkı yeniyor,Gencebay gibi.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti aydın 06 Mar 2008, 12:18

Ayrıca o.kaynarca orhan diye hitap etmiş orhan babaya orhan ve ismail diyor. Buyur burdan yak.
aydın
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti ORHANKAR-35 11 Mar 2008, 17:58

kendisini kurtlar vadisinden sonra ağır abi sanmaya başlayan zavallı insanın biridir sözü kaale bile alınmaz dostlar sorun bakalım gencebay g sinden haberi varmı
ORHANKAR-35
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti muamma0941 17 Mar 2008, 15:41

katılıyorum başar
muamma0941
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti byMeRT 26 Mar 2008, 20:21

ORHANKAR-35 yazdı:kendisini kurtlar vadisinden sonra ağır abi sanmaya başlayan zavallı insanın biridir sözü kaale bile alınmaz dostlar sorun bakalım gencebay g sinden haberi varmı

çok haklısın kardeşim.zaten bu kurtlar vadisi çıktığından beri herkes ağır abi takılıyor
byMeRT

Sonraki

Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir