GönüL dostLarının Sevmediği Cümleler!

Gönül Dostluğu ile alakalı tüm mevzûlar bu başlıktadır...

Re: GönüL dostLarının Sevmediği Cümleler!

İleti yargisizinfaz4548 06 Mar 2008, 19:57

için karamıyormu Orhan Gencebay dinlerken denilmesi beni çok sinir eder ben Orhan Babayı dertli günümdede dinlerim neşeli günümde de
Kullanıcı avatarı
yargisizinfaz4548
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti ORHANKAR-35 11 Mar 2008, 17:16

banada hep senin için geçmiş derler oysa bilmezlerki gencebayın benim yaşamamın nedeni olduğunu
ORHANKAR-35
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti ORHANKAR-35 11 Mar 2008, 17:17

ama şunuda belirteyim neşeli anımda ben babadan onun yorumundan daha çok keyif alıyorum
ORHANKAR-35
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti kendigibi 22 Mar 2008, 23:24

sevmediğim cümle duymadım bu zamana kadar.duysamda farketmez zaten. :D
Kullanıcı avatarı
kendigibi
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti g-n-c-b-y_cı 05 Nis 2008, 02:50

BUNDAN 1-2- SENE EVVEL BI ARKADASIM BU ADAMIN SARKILARINDAN NE ANLIYORSUN DEYIP DURURDU BI AKSAM IS DONUSU KARSILASTIK ONUN ARABASIYLA DONUYODUK RADYO DA ZERRIN OZER DEN GONUL SARKISI CIKMISTI VE SESINI BIRAZ DAHA ACTI HIC BIRSEY SOLEMEDIM BU ARADA HER GUN ONUNLA DONUYORUM EVE IS CIKISINDA VE BIKAC GUN SONRA SIBEL CAN DAN DUNYA DONUYOR CIKTI VE SON SEZ ACTI SARKIYI BITTIGINDE ISE BANA ULAN SU SARKIYA BAK BE NASIL YAZARLAR BU SOZLERI BU NASIL BI SARKI DEDI BENDE EEE NE DE OLSA ORHAN BABA NIN SAHESERI DEDIM ARKADAS HADI ORDAN DEDI EVT DEDIM GECEN DINLEDIGIN GONUL DE ORHAN BABA NIN DEDIM HARBIDEN MI DEDI EVT DEDIM VE ARKADAS ONDAN SONRA RADYO DA ORHAN BABA CIKTIGINDA ESERLERINI DIKKATLLE DINLEMEYE BASLAMIS VE BANA BI GUN DEDI KI ORHAN BABA NIN NE KADAR GUZEL SOZLERI VARMIS YA DEDI SEN OGUN BENI UYARMASAN HALA FARKINDA OLMAYACAKTIM VE SEVGILIME SU AN ORHAN BABA NIN SOZLERINI MESAJ ATIYORUM DEMISTI YANI SUNU DEMEK ISTIYORUM BAZI INSANLARIIN BENLIGINE ORHAN BABA NIN HEP ISYAN HEP SITEM DOLU SARKILARI OLDUGU KAZINMIS BIRILERI TARAFINDAN ISTE BU COK KOTU BI DURUM BUTUN INSANLAR ICIN
g-n-c-b-y_cı
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti GözümSende 09 Nis 2008, 00:54

bende arkadaşın sevgililerine mesajları yazardım bir gün birinin sevdiği kızdan kahrolayım ın sözleri geldi mesaj olarak heytt be dedim demek her yerde benim gibi bi tane var :mrgreen:
bi keresinde Gencebay'cı yaptığım arkadaş kız arkadaşına sevecekmiş gibisin'i atmnış mesaj olarak kızda benim sınfta..bana okuttu "seninki bana şiir yazzmış,çokduygulu çocuk "diye,bi okudum ki... :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

İleti friedenweiss 10 Ağu 2008, 10:56

bird ey var ben uyuz gicik oluyorm yani duygudan sanattan anlamayanlar soruyo...

Orhan Gencebay neden cok meliyor bagiriyor..... :evil:
friedenweiss
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti erkan.korkut 10 Ağu 2008, 21:20

Bir hafta kadar önceydi. Üç arkadaş (ben ve iki erekek arkadaşım) beraber oturuyorduk. Ben sıkıldım ve Appleİpod'umu çıkardım. Kulağıma taktım, dinlemeye başladım. Arkadaşlardan biri sordu: "Ne dinliyorsun?" diye. Ben de "Orhan Gencebay" dedim. Bana soran arkadaş da "Vay be, Orhan Baba ha..." dedi, sonra öbür arkadaşa biraz para verip "Orhan Baba dinliyormuşuzi ayık kafayla dinlenmez. Kalk git bakkaldan rakı, su ve biraz da beyaz peynir al." dedi. Bunu duymak canımı sıktı ve hiç bir şey demeden kalkıp gittim.
Gerçekler, ancak saklanmadığı müddetçe gerçektir.
Kullanıcı avatarı
erkan.korkut
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti erkamkodal 15 Ağu 2008, 17:08

Sevemedim karagözlüm orhan gencebayın değil muazzez ersoyun
erkamkodal
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti erkamkodal 15 Ağu 2008, 17:10

orhanın bazı şarkıları türkiyede değer görmediğinden almanyada çıkmıştır
erkamkodal
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖncekiSonraki

Gönül Dostları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir