49 MESAJ UYGULAMASI VE SONUÇLARI

Sitemiz Hakkındaki Görüş ve Düşüncelerinizi Beyan Edebilirsiniz...

Re: 49 MESAJ UYGULAMASI VE SONUÇLARI

İleti GözümSende 17 Mar 2008, 22:39

benim bir önerim var biraz yersiz ama
bence site girişindeki sorular değiştirilmeli daha doğrusu geliştirlmeli mesela gencebay müziğiyle ilgili soru;arabeskçimidir değilmdir yazmak yerine Gencebay'ınmüziğiyle ilgili ne düşünüyo onu ne tip isimlerle katogorize ediyorsunuz demek daha iyi olur ya da bir iki kapsamlı soru daha.SOnra da siteden seçilen 10 15 tanınmış gönül dostuna periyodik olarak bu isimlerin siteye onayı gönderilir böyle idam mahkumu kardeşimiz de yükünü haifletmiş olur.Bence burası Gencebay'cılığın en son noktası olacak siteyse,baba arabesk değil o başka diyen herkes burda olmamalı.
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

İleti isocity 17 Mar 2008, 23:07

49 mesaj uygulaması üyenin ilgili downloadları hak etmesiyle ilgili değil o üyenin forumdaki gerçek maksadının anlaşılmasıyla ilgili. nihayetinde sacma sapan konulara alakasız seyler yazarak yani çok konusup az şey söyleyerek 49 mesaja kolaylıkla ulaşılabilir.. yani maksadımız aman kimse birşey indirmesinden ziyade yazmaya daha çok teşvik ederek üyeyi tanıma yeni dostluklar kurma fırsatı bulmaktır..

misal benım su an için sayım 30 civarında bende giremiyorum downloadlara. üstelik paylaşılan eserlerin yuzde 20-25 gibi bir kısmı arsivimde yok ancak cok ta merak etmiyorum acıkcası. downloadlar kacmıyor burada olmazsa baska yerde mutlaka bir şekilde karsına cıkar bunlar. bundan 6-7 sene once henuz internet 56 k larda surunurken 1 mp3 ü yarım saatte indirirken tanıdım ben buradaki cogu dostumu.. o zamanlar kayıt değil fikir, proje paylaşıyorduk. kayıtlar her gecen gun arttı anca dostluklar git gide azalıyor....
::::::::::Dünya kuruldu kurulalı görülmedi böyle bir buhran::::::::::
::::::::::Allah seni başımızdan eksik etmesin ya sevgili Orhan::::::::::
Kullanıcı avatarı
isocity
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti hayat kavgası 18 Mar 2008, 00:05

isocity yazdı:49 mesaj uygulaması üyenin ilgili downloadları hak etmesiyle ilgili değil o üyenin forumdaki gerçek maksadının anlaşılmasıyla ilgili. nihayetinde sacma sapan konulara alakasız seyler yazarak yani çok konusup az şey söyleyerek 49 mesaja kolaylıkla ulaşılabilir.. yani maksadımız aman kimse birşey indirmesinden ziyade yazmaya daha çok teşvik ederek üyeyi tanıma yeni dostluklar kurma fırsatı bulmaktır..

misal benım su an için sayım 30 civarında bende giremiyorum downloadlara. üstelik paylaşılan eserlerin yuzde 20-25 gibi bir kısmı arsivimde yok ancak cok ta merak etmiyorum acıkcası. downloadlar kacmıyor burada olmazsa baska yerde mutlaka bir şekilde karsına cıkar bunlar. bundan 6-7 sene once henuz internet 56 k larda surunurken 1 mp3 ü yarım saatte indirirken tanıdım ben buradaki cogu dostumu.. o zamanlar kayıt değil fikir, proje paylaşıyorduk. kayıtlar her gecen gun arttı anca dostluklar git gide azalıyor....

Sen kafanı yorma arkadaşım.Dostluklar dostluk gibiyse azalmaz.
hayat kavgası
Usta Üye
Usta Üye

İleti güler 18 Mar 2008, 23:26

Bu 49 mesaj olayını farklılaştıralım benimki bir teklif.
haftada bir gün yasağı kaldıralım bakalım ogün ne gibi bir değişim oluyor.....
Yanlış Yerde Zirve Olmaktansa,
Doğru Bir Yerde (Radikal gencebaycılık). Zerre Olmayı Tercih Ederim...

Anladımki susmak cüsse işiymiş,
Sığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor,
Derin denizleri ise derin sevdalar......
Kullanıcı avatarı
güler
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti SerdarYılmaz 25 Mar 2008, 18:04

SerdarYılmaz yazdı:
Adnan abi, benim önerim daha çok o bir giriste 50 mesaj atma olayini engelleme amaçliydi.. Çünkü müthis bir görüntü kirliligi oluyor, zaten bir günde 50 mesaj atiyorsa bir insan bu mesajlarin içerigi ne kadar kaliteli olabilir.. Bu arkadaslara bu firsati verip sonra "bakalim 50 mesajdan sonra ne yapiyorlar" diye takip etmektense basindan bir günlük kisitlama getirirsek, yani mesela günlük 10 mesaj hakki, kirlilik de önlenmis olur diye düsünüyorum.. Ve bu arkadaslar da belki bu yöntem sayesinde sadece yazmak için yazmazlar, yazilmis olan konular üzerinde bir daha düsünmeye "itilmis"- ve daha yararli ve saglikli seyler yazma imkanini bulmus olurlar..

Bu önerimi yineliyorum. Hergün forumda bir veya bir kaç yeni ismin 10larca (genelde) mesaj atmak için - içerigi kuru - mesaj atmasina tanik olmak sevkini kiriyor insanin..

Hatta bu sayi 5´e falan da indirilebilir.. Kaç kisinin malum yönteme basvurduguna bagli..
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti idam_mahkumu 25 Mar 2008, 18:06

SerdarYılmaz yazdı:
SerdarYılmaz yazdı:
Adnan abi, benim önerim daha çok o bir giriste 50 mesaj atma olayini engelleme amaçliydi.. Çünkü müthis bir görüntü kirliligi oluyor, zaten bir günde 50 mesaj atiyorsa bir insan bu mesajlarin içerigi ne kadar kaliteli olabilir.. Bu arkadaslara bu firsati verip sonra "bakalim 50 mesajdan sonra ne yapiyorlar" diye takip etmektense basindan bir günlük kisitlama getirirsek, yani mesela günlük 10 mesaj hakki, kirlilik de önlenmis olur diye düsünüyorum.. Ve bu arkadaslar da belki bu yöntem sayesinde sadece yazmak için yazmazlar, yazilmis olan konular üzerinde bir daha düsünmeye "itilmis"- ve daha yararli ve saglikli seyler yazma imkanini bulmus olurlar..

Bu önerimi yineliyorum. Hergün forumda bir veya bir kaç yeni ismin 10larca (genelde) mesaj atmak için - içerigi kuru - mesaj atmasina tanik olmak sevkini kiriyor insanin..

Hatta bu sayi 5´e falan da indirilebilir.. Kaç kisinin malum yönteme basvurduguna bagli..

İlk etapda karakter sınırlması olayına gideceğiz. Karakter sınırlamasının ardından böyle bir yolada baş vurabiliriz. Berhüdar Ol'un.
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti SerdarYılmaz 25 Mar 2008, 18:07

idam_mahkumu yazdı:
SerdarYılmaz yazdı:
SerdarYılmaz yazdı:

İlk etapda karakter sınırlması olayına gideceğiz. Karakter sınırlamasının ardından böyle bir yolada baş vurabiliriz. Berhüdar Ol'un.

Hayirlisi Ömer. Berhüdar ol.
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti aşkım günahımdır... 15 Haz 2008, 09:57

ben bu 49 mesaj tartısmasına su sekilde bi yorum getirmek istiyorumm.. bu sitedeki cok eski üyeler ve yeni üye arkadaslar... SENDE HAKLISINNN:):)
aşkım günahımdır...

İleti Razor 15 Haz 2008, 15:18

Yönetici arkadaşlarla konuyu masaya yatırdık. En kısa zamanda güzel haberlerimiz olacak ;)
Seni unutabilsem seni,
yokluğun cehennemin öbür adıdır
Üşüyorum kapama gözlerini...
Kullanıcı avatarı
Razor
Site Administrator
Site Administrator

İleti GözümSende 16 Haz 2008, 12:54

bi fikir geldi aklıma şu an saçma gelebilir açıkçası

mesaj sayısı değil de karakter sayısına göre ayırılsa üyeler... misal her bin karakter bir yıldız etse, 5 yıldızı geçen üyeler 49 mesaj atmış gibi filmleri vb.. indirebilse...
bence önemli olan bilgi paylaşımı şarkı ve filmden ziyade...
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

ÖncekiSonraki

Öneri ve Eleştirileriniz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir