topraktanbircan yazdı:Arkadaşlar konser konusunun üzerine niye bu kadar düşülüyor ben anlamıyorum.Çok mu önemli?Orhan Gencebay bir müzik adamı.Eserlerinin her aşamasında bizzat kendi bulunarak üretiyor ve bu üretimlerini bize albüm halinde sunuyor.Aynı bir yazarın romanını sunması gibi.Kimse yazara topluluk karşısına çık da önünde mikrofanla halka kitabını oku demiyor.Demek istediğim inşallah anlaşılmıştır.Orhan Gencebay'ın dünyadaki vazifesi üretkenlik,şov ya da sunum değil.O üretiyor,albümünü çıkarıyor,biz de dinliyoruz.Bu kadar basit.Yoksa konser verse ne,vermese ne?

idam_mahkumu yazdı:topraktanbircan yazdı:Arkadaşlar konser konusunun üzerine niye bu kadar düşülüyor ben anlamıyorum.Çok mu önemli?Orhan Gencebay bir müzik adamı.Eserlerinin her aşamasında bizzat kendi bulunarak üretiyor ve bu üretimlerini bize albüm halinde sunuyor.Aynı bir yazarın romanını sunması gibi.Kimse yazara topluluk karşısına çık da önünde mikrofanla halka kitabını oku demiyor.Demek istediğim inşallah anlaşılmıştır.Orhan Gencebay'ın dünyadaki vazifesi üretkenlik,şov ya da sunum değil.O üretiyor,albümünü çıkarıyor,biz de dinliyoruz.Bu kadar basit.Yoksa konser verse ne,vermese ne?
Katılmamak elde değil....

asical yazdı:idam_mahkumu yazdı:topraktanbircan yazdı:Arkadaşlar konser konusunun üzerine niye bu kadar düşülüyor ben anlamıyorum.Çok mu önemli?Orhan Gencebay bir müzik adamı.Eserlerinin her aşamasında bizzat kendi bulunarak üretiyor ve bu üretimlerini bize albüm halinde sunuyor.Aynı bir yazarın romanını sunması gibi.Kimse yazara topluluk karşısına çık da önünde mikrofanla halka kitabını oku demiyor.Demek istediğim inşallah anlaşılmıştır.Orhan Gencebay'ın dünyadaki vazifesi üretkenlik,şov ya da sunum değil.O üretiyor,albümünü çıkarıyor,biz de dinliyoruz.Bu kadar basit.Yoksa konser verse ne,vermese ne?
Katılmamak elde değil....
Elde elde bu forumun adı ''Gencebay konser vermeli mi vermemeli mi?''değil mi?Konuşmayacaktıkta niye açtık o zaman?Komple kaldırılsın o zaman.Bu site de versin diyenlerde var vermesin diyenlerde.Ben versin diyenlerdenim.Vermiyor ama o ayrı.Ayrıca projelerini beklemekle değil ürettikleriyle mutlu olan biriyim.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir