anarki_99 yazdı:Ben sırada tüm filmlerinin ve resimlerinin olduğu cdler cıkarmasını istiyorum. böylece arşivini daha iyi yaparız.

karpuzcu sebahattin yazdı:hepside olsa iyi olur ama bu çok zor film müzikleri diyebilirim

nezihi kadak yazdı:karpuzcu sebahattin yazdı:hepside olsa iyi olur ama bu çok zor film müzikleri diyebilirim
güzel kardeşim bu ne güzel bir rumuz.sen çok yaşa emi.gözlerinden öperim.

topraktanbircan yazdı:nezihi kadak yazdı:karpuzcu sebahattin yazdı:hepside olsa iyi olur ama bu çok zor film müzikleri diyebilirim
Ben de çok beğendim Nezihi abi.Bu arada "Karpuzcu Sabahattin" in filmin çekildiği semtte eskiden yaşamış gerçek hayattan bir şahsiyet olduğu ve filmin de onun hikayesini anlattığı yönünde birşeyler duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Acaba Hangi gönül dostunun gönlünde nadide bir yer edinmemiştir ki "karpuzcu Sabahattin" karakteri?

nezihi kadak yazdı:topraktanbircan yazdı:nezihi kadak yazdı:karpuzcu sebahattin yazdı:hepside olsa iyi olur ama bu çok zor film müzikleri diyebilirim
Ben de çok beğendim Nezihi abi.Bu arada "Karpuzcu Sabahattin" in filmin çekildiği semtte eskiden yaşamış gerçek hayattan bir şahsiyet olduğu ve filmin de onun hikayesini anlattığı yönünde birşeyler duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Acaba Hangi gönül dostunun gönlünde nadide bir yer edinmemiştir ki "karpuzcu Sabahattin" karakteri?
çok doğru başar.ilaveten gemilerde talim var türküsü unutulmaz.konusu nerden esinlendi bilmiyorum.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir