Üye Sayımız

Sitemiz İle İlgili Duyuru ve Haberler...

Üye Sayımız

İleti idam_mahkumu 22 Ekm 2007, 13:08

Sevgili Üyeler;

Görüyorsunuz ki yeni sitemizin aktif hale gelmesi yaklaşık 1 ay olmasına rağmen hâlâ üye sayımız 200'lü rakkamlarda seyir ediyor ve ortalama günlük yeni 10-15 üye aramıza katılıyor...

Toplam 200 üye 1 ay için çok düşük bir rakkam. Normal şartlarda 1 ayda ortalama 1000'i aşkın üye olması gerekir.

Bunun sebebi, sitemize kimsenin üye olmaması değildir. Günlük ortalama 50-60 kişi sitemize üyelik başvurusu yapıyor. Fakat Yönetim olarak günlük sadece 5-10 kişinin üyeliğini aktif hale getiriyoruz. Çünkü ince eleyip sık dokuyoruz, aramıza sadece bize sevgi ve saygı gösterecek insanları dahil etme cabası içerisindeyiz.

Eğer ki ince eleyip sık dokumasaydık ve her üyelik başvurusunda bulunanın üyeliğini gözü kapalı aktif hale getirseydik, şuanki üye sayımız 200 Yerine, 1189 olacaktı.

Üye ve hit kaygımız yok. Üye sayımız binlere ulaşsın, forumumuz süperaktif olsun gibi bir düşünce gütmüyoruz. 100 üyemiz olsun, 150 üyemiz olsun, ama şuuru açık ve gerçek Gencebaycılar olsun istiyoruz...

Bizden Olsun, Çamurdan Olsun.. Az olsun öz olsun..

Bu site ticarethane, İmalâthane, Atelye değil. Ürettiğimiz tek şey fikirdir. Reklama ihtiyacımız yok. Dolayısı ile aramıza herkes değil sadece bizi anlayan ve bizi anlatan insanlar girebilsin istiyoruz..

Size nezih bir ortam yaratma gayreti içerisindeyiz. Forumculuk bizim işimiz, dünkü bugünkü çocuk değiliz. Hele iki günlük site hiç değiliz. Yıllardır bu işin içersindeyiz. Tecrübelerimiz ve bilgimiz ile karşınızdayız.

Amacımızın ne olduğunu şuan aramızda bulunan değerli dostlarım çok iyi biliyor. Yeni katılanlar ise bizi birkaç gün uzaktan seyir edip ne yapmaya çalıştığımızı çok iyi anlayabilirler..

Berhüdar Ol'un..
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

>> Orhan GENCEBAY Elektronik Kitabı

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

Re: Üye Sayımız

İleti topraktanbircan 02 Kas 2007, 19:13

ömer,bu konuda birkaç kelam da ben etmek isterim.bence önemli olan üye sayısı değil,gerçek gencebay felsefesi ve müziğini kavramış homojen ve nezih bir ortamımızın olması.yani önemli olan nicelik değil,nitelik.öyle siteler var ki üye sayısı belki bu sitenin 5-10 katı ama aralarında bir sürü sırf dosya indirmek,download yapmak için üye olmuş arabeskçi tayfaları var.adam mesela küçük emrah,hakkı bulut,ibo arşivimin yanında bir de orhan gencebay yüklerim arada onlara ilaveten diye sırf bu amaç ve düşüncelerle siteye üye olmuş.ama gencebay ne desen,arabesk ne desen,derinlemesine fikir alışverişine bir girmeye çalışsan adamda hiçbişey yok.dediğim gibi tamamen indir ve kaç duygularıyla adam o siteye üye.tek bir konuda bir cümle bile düşünce belirtmiyor.bence bu çok kötü bişey.böyle üye olacağına olmasın.önemli olan gerçek gencebaycıların o siteye üye olan tüm kişiler arasındaki oranıdır.

bu sebeptendir ki; ben senin bu politikanı sonuna kadar tasvip ve takdir ediyorum.daha siteye üye olurken çer çöpe,arabesk tayfasına,popstar alaturkacısına,magazin gencebaycısına,"baba büyüksün!"cülere geçit vermiyorsun ve böylece sitede bizbize düşüncelerimizi paylaşabilip,felsefemizi geliştirebileceğimiz nezih bir ortam yaratıyorsun.böyle de bir site olsun ki bilmeyenin ve öğrenmeye açık olanın da gerçek gencebay müziği ve felsefesinin ne olduğu hakkında fikir sahibi olabileceği bir site bulunsun şu koskoca net aleminde.bizim de misyonumuz bu olsun.sana bu konuda teşekkür borçluyuz özgün ve bilinçli gencebaycılar olarak hepimiz.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti AŞK_MEZARI 06 Oca 2008, 01:24

ÇOK DORU Bİ KARAR GERÇEK GENCEBAYCILAR OLMASI LAZIM
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti gencebayram 06 Oca 2008, 15:28

katılıyorum ömer kardeş yok her gelene herşeyi yeni baştan anlatmak zor olurdu bir fikirlerinde ısrarcı olduklarımı yaw halimize sen iyi düşünmüş iyide yapmışsın kardeş eline emeğine sağlık
BEKLENEN KARŞINA ÇIKAR BİR SABAH,
BELKİ YEŞİL GÖZLÜ,
BELKİ SİMSİYAH,
DAHA İLK GÖRÜŞTE YÜREKTEN BİR AH!!!!
ÇEKERKEN KIYILIR,
GÖNÜL NİKAHI!!!!

BİZ SEN OLDUK, SENDE BİZ.
BUNU BÖYLE SAY,
SEN GÖNÜL DOSTU PİRİMİZ,
ORHAN GENCEBAY.
M.KEMAL.KARABACAK HOCAYA SAYGILARIMLA

MEDENİYET EĞER SOYUNMAYI GEREKTİRİYORSA, DESENE HAYVANLAR BİZDEN DAHA MEDENİ
M.AKİF ERSOY.....
Kullanıcı avatarı
gencebayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti ilahgözlerin 24 Şub 2008, 01:27

bininci üyeye ulaşmanın kutlamsı muhteşem bir video ile kutlandı nedem azdır ömer bey size saol var ol
ilahgözlerin
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti kralGencebay 01 Nis 2008, 13:15

Nice bininci bilinçli ve radikal üyelere inşallah... ;)
Kullanıcı avatarı
kralGencebay
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti Pala24 03 Nis 2008, 13:20

Aynen katılıyorum az olsun öz olsun
KORKAK DOSTUN OLACAĞINA, CESUR DÜŞMANIN OLSUN.
Kullanıcı avatarı
Pala24
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti Hatasız_Kul_Olmaz 11 Nis 2008, 15:35

ince eleyip sık dokudun şimdi sitenin kalitesi ve sayımız boş sallamaktan daha iyi dutumda başındada katılıyodum sana sonundada...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hatasız_Kul_Olmaz
Bu feryat bu hasret öldürür aşk beni
Uzaktan olsada razıyım sev beni...
''CAN DEMEK SEN DEMEK''
Kullanıcı avatarı
Hatasız_Kul_Olmaz
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Site Duyuruları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir