idam_mahkumu yazdı:topraktanbircan yazdı:Ya Nezihi abi,ayıp oluyor ama ben "ben o zaman ölürüm"ü dinlediğimi söylüyorum.Senin bu yaptığın bana "sen yalancısın" demek oluyor ki bu çok çirkin.Ötekileri bilmiyorum ama ben o zaman ölürüm'ü dinledim.sanal temenni değil bu,gerçek.valla sinirlenmeye başladım.
Durun yahûAçıkcası bende biliyorum ben o zaman ölürüm'ün varlığını. Ama Nezihi abi "ben hiç duymadım, görmedim..." diyor.. Bu olabilir. Bende görmedim ama varlığını hissediyorum.

idam_mahkumu yazdı:Açıkcası ben o zaman ölürüm Genebay solo versiyonu net âlemine henüz düşmedi. Ama bir arkadaştan söz aldım, ilk fırsatında bana gönderecek.

sorhanci yazdı:ben o zaman ölürüm parçasını gencebay okumamıştır (klasikler 2 hariç ) ancak şarkının sitarlı versiyonu tam emin olmamamkla birlikte batsın bu dünya filminde sadece enstrülman olarak icra edilmiştir. almanya çıkışlı olan büyümü yaptın meyhaneci bağlamalı versiyonun olduğu kasedin adı çilekeştir ve yarabbim kasetinden farklılığı sadece büyümü yaptın ve meyhanecidir aklımın yettiği kadarı ile

asakallı yazdı:sorhanci yazdı:ben o zaman ölürüm parçasını gencebay okumamıştır (klasikler 2 hariç ) ancak şarkının sitarlı versiyonu tam emin olmamamkla birlikte batsın bu dünya filminde sadece enstrülman olarak icra edilmiştir. almanya çıkışlı olan büyümü yaptın meyhaneci bağlamalı versiyonun olduğu kasedin adı çilekeştir ve yarabbim kasetinden farklılığı sadece büyümü yaptın ve meyhanecidir aklımın yettiği kadarı ile
ben o zaman ölürüm parçasını gencebay okumamıştır (klasikler 2 hariç ) sadece bu sözüne katılmıyorum yada katılmak istemiyorum Başar dinlediğini söylüyor ve bizlerde olduğuna Başar'ında katkısıyla ümit ediyoruz olsun istiyoruz
Diğer söylemlerin doğrudur.

karpuzcu sebahattin yazdı:ben ozaman ölürüm eski versiyon var bir ölmek kaldı da yakında eklicek merak etmeyin ayrıca bir kaç tanede eser daha olacak ben topraktan bir canım çıplak sesle yani müziksiz suan makaradan alınıyor eserler

Gencebay 45'likleri, Lp'leri ve Albümleri
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir