Yazıklar Olsun MTV! ( Gene Kandırıldık! )

Neler Olduklarını Biliyorsunuz...
Forum kuralları
Bu forum fikir paylaşım forumudur ve geyik kesinlikle yasaktır. Gencebay hakkında oldukça ciddi meseleler masaya yatırılır ve değerli gönül dostları tarafından enine boyuna incelenir. Konu dışına çıkan üyelerin mesajları sorgusuz kaldırılır yada üyeye ceza verilir.

Re: Yazıklar Olsun MTV! ( Gene Kandırıldık! )

İleti idam_mahkumu 03 Nis 2008, 00:32

sevenaffeder yazdı:ARKADASIM BES KLIP ON KLIP ONEMLI DEGIL ONA GORE SOHBET ETSINLER KISMASINLAR AMA BAGLAMA DA VAR DENILDI DEMEK KI BABANIN GORUNTUSUNDEN KESMISLER YAZIKLAR OLSUN BEEEEEEE

Kanala mail attım demin...

Ben, Orhanabi.net sitesi yöneticisi Ömer Faruk EROL. 02.04.08 tarihli programınızda Gencebay'ı konuk ettini. Fragman ve reklamlarda Gencebay'ın bağlama şovu yapacağını söylediniz ve bunu bize kısada olsa izlettirdiniz. Programı Fenerbahçe maçı olmasına karşın, özellikle Gencebay bağlama çalacak diye gözümüzü kırpmadan seyir ettik. Ancak Gencebay'ın bağlama çalma görüntülerini yanına vermediniz ve tüm Türkiye ve hatta yurtdışındaki Gencebay severlerden olumsuz eleştiri ve tepkiler aldınız...

Bu videolar neden yayınlanmadı? Bunun gerekçesi neydi? Neden fragmanlarda reklam olarak yer aldı. Yayınlanmayacaksa neden verildi reklamı?

Bu büyük hatanızı telafi etmenizi, Gencebay web sitesi yöneticisi olarak istiyorum. Hiç değilse, bu videoyu Gencebay severler için yayınlayın ( Bağlama kısmını ) Eğer yayınlamayız diyorsanız, videoyu bize ( http://www.orhanabi.net) e gönderin, biz sitemizde kendi aramızda paylaşır, tatmin oluruz ve sizde teşekkürlerimizi iletiriz.

Tüm Gencebay severlerinin görüşü bu yöndedir. MTV olarak Gencebay severlerini büyük bir bozguna uğrattınız, bilmiş olun.

Saygılar, Ömer Faruk EROL - http://www.orhanabi.net sitesi yöneticisi...
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

>> Orhan GENCEBAY Elektronik Kitabı

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti topraktanbircan 03 Nis 2008, 00:33

YILGOR yazdı:Debelendikçe boğuluyoruz.. Orhan Gencebay kendinimi kabul etmiyor, yada başka bişeylermi düşünüyor anlamıyorum(z). Bu kadar dipsiz kuyu bu kadar kara kutu olmanın anlamı yok bence... Zaman doluyor...

Evet,kesinlikle öyle.Mükemmeliyetçilik insanı olumlu yönde etkileyen birşey olmalı,ama artık bu Gencebay'da adeta ona hiçbir şey yaptırmayan bir hastalığa,takıntıya dönüştü.Sanki kendine güvenini de mi biraz yitirdi?Bilemiyorum,gerçekten çözmek zor,bir anlam veremiyorum.Ama gerçek olan birşey var ki,o da Yılgör'ün dediği gibi kum saatinin sürekli aleyhine işlediği...
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti topraktanbircan 03 Nis 2008, 00:36

idam_mahkumu yazdı:
sevenaffeder yazdı:ARKADASIM BES KLIP ON KLIP ONEMLI DEGIL ONA GORE SOHBET ETSINLER KISMASINLAR AMA BAGLAMA DA VAR DENILDI DEMEK KI BABANIN GORUNTUSUNDEN KESMISLER YAZIKLAR OLSUN BEEEEEEE

Kanala mail attım demin...

Ben, Orhanabi.net sitesi yöneticisi Ömer Faruk EROL. 02.04.08 tarihli programınızda Gencebay'ı konuk ettini. Fragman ve reklamlarda Gencebay'ın bağlama şovu yapacağını söylediniz ve bunu bize kısada olsa izlettirdiniz. Programı Fenerbahçe maçı olmasına karşın, özellikle Gencebay bağlama çalacak diye gözümüzü kırpmadan seyir ettik. Ancak Gencebay'ın bağlama çalma görüntülerini yanına vermediniz ve tüm Türkiye ve hatta yurtdışındaki Gencebay severlerden olumsuz eleştiri ve tepkiler aldınız...

Bu videolar neden yayınlanmadı? Bunun gerekçesi neydi? Neden fragmanlarda reklam olarak yer aldı. Yayınlanmayacaksa neden verildi reklamı?

Bu büyük hatanızı telafi etmenizi, Gencebay web sitesi yöneticisi olarak istiyorum. Hiç değilse, bu videoyu Gencebay severler için yayınlayın ( Bağlama kısmını ) Eğer yayınlamayız diyorsanız, videoyu bize ( http://www.orhanabi.net) e gönderin, biz sitemizde kendi aramızda paylaşır, tatmin oluruz ve sizde teşekkürlerimizi iletiriz.

Tüm Gencebay severlerinin görüşü bu yöndedir. MTV olarak Gencebay severlerini büyük bir bozguna uğrattınız, bilmiş olun.

Saygılar, Ömer Faruk EROL - http://www.orhanabi.net sitesi yöneticisi...

Mükemmel yazmışsın Ömer,aynen katılıyorum.Ben de aynı anlama gelen bir mesaj atmıştım,elinizde varsa Orhanabi.net'e gönderebilirsiniz diye."Çünkü bunun sözü verilmişti,söz namustur" dedim.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti Gencebay_NL 03 Nis 2008, 00:44

omer en iyisini yapmisin cevap hakki var mtv nin bize birde bilmediklerinizle ilgili yorum yapmayin .
cok acelecisiniz olay acikliga kavussun bakalim sebep neymis.
Karanliga Kufur Edecegine Bir Mumda Sen YAk !!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Gencebay_NL
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti topraktanbircan 03 Nis 2008, 00:49

Gencebay_NL yazdı:omer en iyisini yapmisin cevap hakki var mtv nin bize birde bilmediklerinizle ilgili yorum yapmayin .
cok acelecisiniz olay acikliga kavussun bakalim sebep neymis.

Evet doğru,ama tahmin yaptık.Mantığa dayalı bir tahmin yaptık.MTV niye yalancı durumuna düşmek istesin,niye mahçup olmak istesin,görüntüleri vermemekle ne kazanabilirler?Bunları düşündüm.Ve bunlara dayalı bir tahmin yaptım.Yoksa gerçek tabiki farklı olabilir pek sanmasam da.Ama kesin olan birşey varsa,o da MTV'nin bize bir açıklama borçlu olduğu.Ortada olan tek gerçek bu şu anda.Biz hakkımızı aramadıkça daha çok enayi yerine konuruz.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti Aytac 03 Nis 2008, 00:55

Ben Programi izelemedim!! Ve demek ki bisey kacirmamisim!! Keske Kacirsaydim bisey!! :-(
Ama bence Gencebay istemedi. MTV nin bile bile yayinlamicaklarini sanmiyorum. Fragman da bile vardi görüntüleri.
Cok ilginc ve üzgün bir durum.

Bence Problemi yaratan Gencebay. Artik (Bu benim düsüncem) Benim artik Babadan ümidim yok. Geri de kaldi Hepsi. Ne Maxi Single cikaracagini saniyorum, Ne kitabini hic bisey artik babadan beklemiyorum. Tek Bekledigim bir sey var babadan o da magazin Hayatina igce düsmesini. Zaten Düsmüs bir durumda. Eskiden Babayi TV de hic görmezdik ama gördük mü sevinir ve önemli bisey duyardik. Artik Baban TV ye cikip benim icin cormal bisey oldu ve de izlemiyorum. Neden? Cünkü hep ayni seyler.Artik Hayal dünyasinda yasamasini birakalim. Babadan Bisey beklemiyelim. Daha cok hayal kurdukca daha cok kirliyoruz.
Kullanıcı avatarı
Aytac
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti topraktanbircan 03 Nis 2008, 01:03

Aytac yazdı:Ben Programi izelemedim!! Ve demek ki bisey kacirmamisim!! Keske Kacirsaydim bisey!! :-(
Ama bence Gencebay istemedi. MTV nin bile bile yayinlamicaklarini sanmiyorum. Fragman da bile vardi görüntüleri.
Cok ilginc ve üzgün bir durum.

Bence Problemi yaratan Gencebay. Artik (Bu benim düsüncem) Benim artik Babadan ümidim yok. Geri de kaldi Hepsi. Ne Maxi Single cikaracagini saniyorum, Ne kitabini hic bisey artik babadan beklemiyorum. Tek Bekledigim bir sey var babadan o da magazin Hayatina igce düsmesini. Zaten Düsmüs bir durumda. Eskiden Babayi TV de hic görmezdik ama gördük mü sevinir ve önemli bisey duyardik. Artik Baban TV ye cikip benim icin cormal bisey oldu ve de izlemiyorum. Neden? Cünkü hep ayni seyler.Artik Hayal dünyasinda yasamasini birakalim. Babadan Bisey beklemiyelim. Daha cok hayal kurdukca daha cok kirliyoruz.

Hep aynı cümleleri konuşuyor.Yeni,değişik hiçbir şey yok.Plak gibi,dön babam dön..
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti Aytac 03 Nis 2008, 01:09

Dedigim gibi Artik alisalim ve baska konularlar ile mesgul olalalim Var olan seylerle. Resmen Kazik bu.
Ama belki de Programin tamamini mtvnin video arsivine koyarlar http://www.mtv.com.tr/video.aspx?ParentId=2886 buraya yani. Bekliyelim
Kullanıcı avatarı
Aytac
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti dreams86 03 Nis 2008, 04:31

bende mtv nin böyle birşeyi yapacağını sanmıyorum yani saygıdan yapmazlar.yine iş baba ya düşüyor artık hangi duygularla ne düşündü ne yaptı yayınlattırmadı bence çünkü bu kadar olumsuz giden bir dünya yaratmışki artık şaşırmaktan beklemekten biz deliye döndük .hüsrana uğramaları zaten saymıyorum alışkanlık oldu.artık hüsrana uğramazsak işin içinde birşey olacağını biliyoruz o hale geldik.nedir baba yı tutan bu kadar ben anlamadım .var birşeyler var ama ne.büyümü yaptılar nedir ben çözemiyorum .kaybolan yıllara yazık ona acırım.zaman giderek azalıyor hayat bu.film müzikleri nin bile çıkmasına bu gün hala inanamıyorum nasıl olduda çıktı.kıyamet alameti resmen.ve herzaman olduğu gibi trt de trt telif de telif.yetti canımıza.ya biz artık birşey beklemeyeceğiz .elimizde olanlarla yetineceğiz oturup kabulleneceğiz bu durumu.yada ne olacak bilmiyorum.ama dediğim gibi kendi fikrim baba izin vermedi görüntülere
Kullanıcı avatarı
dreams86
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti dreams86 03 Nis 2008, 04:33

bu olay mtv nin sitesine full videoyu koyunca net anlaşılır bu gün yarınkoyarlar elbet.baktık oradaki görüntülerin içinde de bağlama şov olayı yoksa tamamdır babanın parmağı var bu işte deriz.bekleyip göreceğiz
Kullanıcı avatarı
dreams86
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

ÖncekiSonraki

Masadaki Mühim Mevzular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir